Jump to content
BulForum.com

Buy Тонколона сатурн

Recommended Posts

Значи търся да зема тонколона сатурн от онея белите 2х10 вата дето имат за бас за требал 3д лоуд и за включване и изключване просто ми трябва усилвателя им и еквалаизера може говорителя да е изгорял тои не ми трябва или да го няма само усилвателя да им РАБОТИ!! ако някои има да предлага цена

EDIT : Мерси @asasas :love :wub: :blush:

Който знае къде мога да намеря такива тонколонки на старо да казва също ми вършат работа... Просто искам да им изскормя интеграла и еквалаизера :rolleyes:

Кво си намислил да правиш с това? Любопитно ми е. Имам такива, но са си направо като току-що разопаковани, за да ги дам за части.

Кво си намислил да правиш с това? Любопитно ми е. Имам такива, но са си направо като току-що разопаковани, за да ги дам за части.

Искам да им сложа интеграла като предусилвател на моито стапало щото така моито е увеличено до карай и не вади хубав звук а като има предусилвател с еквалайзер преди него ще е доста по добре а пък не ми се занимава да права еквалаизери и интеграли и т.н. доиде ми на идея че тези тонколонки имат добър интеграл с еквалаизер и за тва търся от тях.. по точно само едната с интеграла търся.. :unsure:

За кола ли става въпрос?

Струва ми се, че ще вкараш доста шум по този начин! За кола може и да стане, ама за истинско HIFI -едва ли.

Ама, джнгър ще се получи. :punk

За кола ли става въпрос?

Струва ми се, че ще вкараш доста шум по този начин! За кола може и да стане, ама за истинско HIFI -едва ли.

Ама, джнгър ще се получи. :punk

Мне за нас си го правя! ама иначе е доста доволен звука като за HOME MADE и излиза евтинко само ся еквалаизер да му сложа и ще стане доволно пък и тези тонколонки са 2х10 още повече мощ няма да е зле :love Само някой да има такава излишна колонка да я зема ама като гледам до ся никои не е обадил.. :(

• 3 weeks later...

Аре ве хорица никой ли няма такава тонколонка аре кажете поне от къде да взема направо нови ама не ми се дават много кинти за тва е за предпочитане на старо ама ако никой няма :( :cry :(

абе пич иди в саита на неомонтана или на млак конструктор там има предусилватели суопер ефтини които 6те ти послужат 100% не се излагаи да правих половин4ати работи..... :P

@zizirixo да за същите колонки става на въпрос но вече имам предложение от @Yorikkk За 8 лева едната тази която ми трябва де с интеграла ако за 8 лева ще ми даде някой от вас двамата двете ще ги взема ;)

@zizirixo да за същите колонки става на въпрос но вече имам предложение от @Yorikkk За 8 лева едната тази която ми трябва де с интеграла ако за 8 лева ще ми даде някой от вас двамата двете ще ги взема  ;)

мммне за 8лв отиди в някой магазин втора ръка да си потърсиш :D отказвам се от продажбата по-добре да си ги запазя за по-лоши дни :P

• 1 month later...

Значи пак търся тонколона този път имам за даване 10 лв не повече ако някой има за даване веднага я зимам работеща разбира се ... :woot

emi az pak ti kazvam 8lv za moqta...ako iskash vikai...:)

Emmm...gledai da ne zabravish... ;)

emi az pak ti kazvam 8lv za moqta...ako iskash vikai...:)

Бе твоита ша я зема на 2-3-и в началото на месеца както се бяхме разбрали за 8 кинта ся ми трябва още една :woot

moite o6te se prodawat. w ponedelnik se pribiram w plowdiw, ako iska6 da gi widi6.

Да бих искал да ги видя и ако ми харесат ще ги взема но не за повече от 10 лв. пак ти казвам че ми трябват само заради интеграла и еквалаизера... ;)

утре, ако си свободен, може да се разберем да дойдеш да ги видиш по някое време следобяд.

Ми няма да е утре , но аз ще ти пиша ЛС когато ще може да стане работата най-много до 2-3 дни очакваи да ти пиша да се разберем къде и кога да се видим и да ги зема най-вероятно... ;)

И отново търся колона само една може и две зависи от парите и от състоянието иначе е най-добре пак казвам ако някой иска да се отърве от едната не ме интересуват говорителите трябва ми интеграла и еквалайзера на дясната колона... ;)

Тези колонки си ги купих от D&E преди 3 години за 14 лева. Оттогава сверска експлоатация сума ти време, допреди 3 месеца някъде. Още са живи. Няма да ги дам, защото трябва да им искам 7-8 лева, а няма смисъл. Все пак работят.

Смятам, че наистина можеш да си намериш предусилвател по по-лесен начин...

Тези колонки си ги купих от D&E преди 3 години за 14 лева. Оттогава сверска експлоатация сума ти време, допреди 3 месеца някъде. Още са живи. Няма да ги дам, защото трябва да им искам 7-8 лева, а няма смисъл. Все пак работят.

Смятам, че наистина можеш да си намериш предусилвател по по-лесен начин...

10 лева :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...