petko_2004 Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Значи търся да зема тонколона сатурн от онея белите 2х10 вата дето имат за бас за требал 3д лоуд и за включване и изключване просто ми трябва усилвателя им и еквалаизера може говорителя да е изгорял тои не ми трябва или да го няма само усилвателя да им РАБОТИ!! ако някои има да предлага цена EDIT : Мерси @asasas Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 вклиучване и изклиучване... ЮЮЮЮЮ бре.....БЪГАРЧЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 Който знае къде мога да намеря такива тонколонки на старо да казва също ми вършат работа... Просто искам да им изскормя интеграла и еквалаизера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Кво си намислил да правиш с това? Любопитно ми е. Имам такива, но са си направо като току-що разопаковани, за да ги дам за части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 Кво си намислил да правиш с това? Любопитно ми е. Имам такива, но са си направо като току-що разопаковани, за да ги дам за части. <{POST_SNAPBACK}> Искам да им сложа интеграла като предусилвател на моито стапало щото така моито е увеличено до карай и не вади хубав звук а като има предусилвател с еквалайзер преди него ще е доста по добре а пък не ми се занимава да права еквалаизери и интеграли и т.н. доиде ми на идея че тези тонколонки имат добър интеграл с еквалаизер и за тва търся от тях.. по точно само едната с интеграла търся.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 За кола ли става въпрос? Струва ми се, че ще вкараш доста шум по този начин! За кола може и да стане, ама за истинско HIFI -едва ли. Ама, джнгър ще се получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 За кола ли става въпрос?Струва ми се, че ще вкараш доста шум по този начин! За кола може и да стане, ама за истинско HIFI -едва ли. Ама, джнгър ще се получи. <{POST_SNAPBACK}> Мне за нас си го правя! ама иначе е доста доволен звука като за HOME MADE и излиза евтинко само ся еквалаизер да му сложа и ще стане доволно пък и тези тонколонки са 2х10 още повече мощ няма да е зле Само някой да има такава излишна колонка да я зема ама като гледам до ся никои не е обадил.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 Аре ве хорица никой ли няма такава тонколонка аре кажете поне от къде да взема направо нови ама не ми се дават много кинти за тва е за предпочитане на старо ама ако никой няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 абе пич иди в саита на неомонтана или на млак конструктор там има предусилватели суопер ефтини които 6те ти послужат 100% не се излагаи да правих половин4ати работи..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 az imam edna izlishna...kolko i davash... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 аз имам 2 комплект на 2годинки са но са като нови... колко би дал... нали за ТОВА става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 и аз имам едни. колко даваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 @zizirixo да за същите колонки става на въпрос но вече имам предложение от @Yorikkk За 8 лева едната тази която ми трябва де с интеграла ако за 8 лева ще ми даде някой от вас двамата двете ще ги взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 @zizirixo да за същите колонки става на въпрос но вече имам предложение от @Yorikkk За 8 лева едната тази която ми трябва де с интеграла ако за 8 лева ще ми даде някой от вас двамата двете ще ги взема <{POST_SNAPBACK}> мммне за 8лв отиди в някой магазин втора ръка да си потърсиш отказвам се от продажбата по-добре да си ги запазя за по-лоши дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 Значи пак търся тонколона този път имам за даване 10 лв не повече ако някой има за даване веднага я зимам работеща разбира се ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 emi az pak ti kazvam 8lv za moqta...ako iskash vikai... Emmm...gledai da ne zabravish... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 emi az pak ti kazvam 8lv za moqta...ako iskash vikai... <{POST_SNAPBACK}> Бе твоита ша я зема на 2-3-и в началото на месеца както се бяхме разбрали за 8 кинта ся ми трябва още една Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 moite o6te se prodawat. w ponedelnik se pribiram w plowdiw, ako iska6 da gi widi6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted July 23, 2005 Author Share Posted July 23, 2005 moite o6te se prodawat. w ponedelnik se pribiram w plowdiw, ako iska6 da gi widi6. <{POST_SNAPBACK}> Да бих искал да ги видя и ако ми харесат ще ги взема но не за повече от 10 лв. пак ти казвам че ми трябват само заради интеграла и еквалаизера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 утре, ако си свободен, може да се разберем да дойдеш да ги видиш по някое време следобяд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 утре, ако си свободен, може да се разберем да дойдеш да ги видиш по някое време следобяд. <{POST_SNAPBACK}> Ми няма да е утре , но аз ще ти пиша ЛС когато ще може да стане работата най-много до 2-3 дни очакваи да ти пиша да се разберем къде и кога да се видим и да ги зема най-вероятно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 И отново търся колона само една може и две зависи от парите и от състоянието иначе е най-добре пак казвам ако някой иска да се отърве от едната не ме интересуват говорителите трябва ми интеграла и еквалайзера на дясната колона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Тези колонки си ги купих от D&E преди 3 години за 14 лева. Оттогава сверска експлоатация сума ти време, допреди 3 месеца някъде. Още са живи. Няма да ги дам, защото трябва да им искам 7-8 лева, а няма смисъл. Все пак работят. Смятам, че наистина можеш да си намериш предусилвател по по-лесен начин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 Тези колонки си ги купих от D&E преди 3 години за 14 лева. Оттогава сверска експлоатация сума ти време, допреди 3 месеца някъде. Още са живи. Няма да ги дам, защото трябва да им искам 7-8 лева, а няма смисъл. Все пак работят.Смятам, че наистина можеш да си намериш предусилвател по по-лесен начин... <{POST_SNAPBACK}> 10 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.