Jump to content
BulForum.com

Продавам стари книги

Recommended Posts

Мога да кажа само че са прекалено много, но всички са интересни - романи, стихотворения, библиотека за ученика, различни поредици от сорта поредица за Христо Ботев, Иван Вазов:

Бод Игото, Богат Беден (нов с твърди корици), Синовете на Великата мечка том 1,2,3., Остров Тамбукту, Морският Ястреб, Капитан Блъд, Клетниците, Морски трувенци, на Джек Лондон, Жул Верн Майн Рид и т.н.

Ако има желаещи или търсещи някакви книги просто да се свържат с мене.

Така също и идея къде мога да ги пласирам на добра цена.

Сега да видем дали българската младеж се интерисува.

Човек особено синовете на великата мечка си е класика и ако ги продадеш за тези пари е грях . Може ли да направиш един списък . защото аз имам доста голяма библиотека и евентуално да допълня нещо към нея.

Човек особено синовете на великата мечка си е класика и ако ги продадеш за тези пари е грях . Може ли да направиш един списък . защото аз имам доста голяма библиотека и евентуално да допълня нещо към нея.

Списък: Синовете на великата Мечка

Остров Тамбукту, Скарамуш - Рафаел Саботини, Морския Ястреб, Капитан Блъд, Жул Верн - Ченсълъср, Капитан немо, Децата на Грант, Гебриал Конрай - Камфорниски разкази, Кларънс; Джек Лондон - Бялото мълчане, Мартин Идън, Виктор Юго - Клетниците, Морски труженици, Емилио Салгари том. 1.2.3; Ъруш Шоу Хуб на водите, Карл Май И много други просто не мога да изброя всички а не съм ги записал

Имаш ли някаква фантастика и научна литература?

Интересувам се имаш ли нещо на Айзък Азимов, Клифърд Саймък, Майкъл Крайтън.

• 2 weeks later...

А руска класика? :confused

Достоевски? Толстой? Чехов? Пушкин? Гогол? Тургенев?

на мен ми трябва на Дюма(бащa),ако ти се намира нещо...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...