fluky Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Мога да кажа само че са прекалено много, но всички са интересни - романи, стихотворения, библиотека за ученика, различни поредици от сорта поредица за Христо Ботев, Иван Вазов: Бод Игото, Богат Беден (нов с твърди корици), Синовете на Великата мечка том 1,2,3., Остров Тамбукту, Морският Ястреб, Капитан Блъд, Клетниците, Морски трувенци, на Джек Лондон, Жул Верн Майн Рид и т.н. Ако има желаещи или търсещи някакви книги просто да се свържат с мене. Така също и идея къде мога да ги пласирам на добра цена. Сега да видем дали българската младеж се интерисува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Човек особено синовете на великата мечка си е класика и ако ги продадеш за тези пари е грях . Може ли да направиш един списък . защото аз имам доста голяма библиотека и евентуално да допълня нещо към нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 Човек особено синовете на великата мечка си е класика и ако ги продадеш за тези пари е грях . Може ли да направиш един списък . защото аз имам доста голяма библиотека и евентуално да допълня нещо към нея. <{POST_SNAPBACK}> Списък: Синовете на великата Мечка Остров Тамбукту, Скарамуш - Рафаел Саботини, Морския Ястреб, Капитан Блъд, Жул Верн - Ченсълъср, Капитан немо, Децата на Грант, Гебриал Конрай - Камфорниски разкази, Кларънс; Джек Лондон - Бялото мълчане, Мартин Идън, Виктор Юго - Клетниците, Морски труженици, Емилио Салгари том. 1.2.3; Ъруш Шоу Хуб на водите, Карл Май И много други просто не мога да изброя всички а не съм ги записал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Имаш ли някаква фантастика и научна литература? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Интересувам се имаш ли нещо на Айзък Азимов, Клифърд Саймък, Майкъл Крайтън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 А нещо на английски ако ти се намира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Търся от поредицата Прокълнатите крале. Железният крал Удушената кралица Лилията и лъвът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Интересувам се от исторически книги, ако можеш да ми кажеш, какво имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 А руска класика? Достоевски? Толстой? Чехов? Пушкин? Гогол? Тургенев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 на мен ми трябва на Дюма(бащa),ако ти се намира нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.