b0r3d Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Момчета дайте предложения как мога да боядисам захабен панел на ГСМ или евентуално къде се наемат да го направят и срещу какви пари .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Става с обикновен спрей за кола!!!Един приятел го пробва и стана наистина добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 Става с обикновен спрей за кола!!!Един приятел го пробва и стана наистина добре! <{POST_SNAPBACK}> Да ама пада много облепяне на дисплей камери и така нататък , та затова идеята ми беше дали няма някой сервиз който да се занимава с това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Друг,неизгоден вариант е да си смениш панела с нов!Тъй като телефона ти е от висок клас ( камера) едва ли ще стои добре такъв тип боядисване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Да не би случайно да имаш някакъв СЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 Да не би случайно да имаш някакъв СЕ <{POST_SNAPBACK}> Утре се очертава да взема един шарп , и понеже навремето съм боядисвал със спрей за лети джанти ама моторолка , а това определено ще ми даде зор , доста ще го облепям ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Ако питаш мен по-добре го остави олюпен, какво толкова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 Ако питаш мен по-добре го остави олюпен, какво толкова... <{POST_SNAPBACK}> Ами доста е охлузен , чесно казано не е приятен на вид , ще ми свърши работа ако ми имате и хора които могат да ми го свалят ( панела че така по лесно се боядисва ), разбира се специалисти . Аз имам един пич който продава гсм та , но незнам дали ще му се занимава да сваля панела , така че ако дадете идеи сте пушка ... поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Aми незнам дали може да му се сменя панела. Ако може, просто си купуваш нов панел и ако не се сваля лесно го даваш в сервиза да ти го сложат. Или ако познаваш някой, който работи с боя, даваш му го и повече не се занимаваш . Един приятел е монтьор и един гсм така си го боядиса на работа. То по цял ден като няма какво да правят (монтьорска ми ти работа). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.