Jump to content
BulForum.com

Боядисване на панел

b0r3d

Recommended Posts

Момчета дайте предложения как мога да боядисам захабен панел на ГСМ или евентуално къде се наемат да го направят и срещу какви пари ..

Става с обикновен спрей за кола!!!Един приятел го пробва и стана наистина добре!

Да ама пада много облепяне на дисплей камери и така нататък , та затова идеята ми беше дали няма някой сервиз който да се занимава с това .

Друг,неизгоден вариант е да си смениш панела с нов!Тъй като телефона ти е от висок клас ( камера) едва ли ще стои добре такъв тип боядисване.

Да не би случайно да имаш някакъв СЕ :)

Утре се очертава да взема един шарп , и понеже навремето съм боядисвал със спрей за лети джанти ама моторолка , а това определено ще ми даде зор , доста ще го облепям ...

Ако питаш мен по-добре го остави олюпен, какво толкова...

Ами доста е охлузен , чесно казано не е приятен на вид , ще ми свърши работа ако ми имате и хора които могат да ми го свалят ( панела че така по лесно се боядисва ), разбира се специалисти . Аз имам един пич който продава гсм та , но незнам дали ще му се занимава да сваля панела , така че ако дадете идеи сте пушка ...

поздрави :punk

Aми незнам дали може да му се сменя панела. Ако може, просто си купуваш нов панел и ако не се сваля лесно го даваш в сервиза да ти го сложат. Или ако познаваш някой, който работи с боя, даваш му го и повече не се занимаваш :) . Един приятел е монтьор и един гсм така си го боядиса на работа. То по цял ден като няма какво да правят (монтьорска ми ти работа). ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...