Jump to content
BulForum.com

Нямам интернет

FalleN_213

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Ц. Било е някаква моментна радост. ;) Малко по бавно като че ли ми падна скоростта, но пак така или иначе си се върна в нормални граници 18-19К.

А бе незнам за увеличение,ама нета е зле...имам 300 пинг в международните сарвари на enemy territory,влизам в плей и играя с 30-40 пинг :blink: Еми да го е*а оправете го най-сетне от няколко часа е така

Мисля , че не е по темата , ама не върви да правя нова ... нормално ли е да нямам достъп до play.evrocom.net ... странното е , че като излязох пуснах да се теглят скинове за една игра , а сега се прибирам и гледам нищо не се е изтеглило  :blink: пробвам да вляза в сайта  :blink: Cannot find server ?

Ми ако си свалял с FlashGet те е баннало! :)

А бе незнам за увеличение,ама нета е зле...имам 300 пинг в международните сарвари на enemy territory,влизам в плей и играя с 30-40 пинг  :blink: Еми да го е*а оправете го най-сетне от няколко часа е така

Тука и да пишеш и да не пишеш все тая. Тук съпорта не гледа. Така, че ако има проблем обади се на съпорта. Няма как да се оправи нещо, за което не се знае, че не е наред...

Вече повече от час нямам външен интернет и плюс ICQ и Yahoo Messenger, също няма връзка. До преди малко нямах и хит.бг и локалните ама гледам че са се появили вече. Другите, имате ли външен нет или проблема си ми е личен?

Вече повече от час нямам външен интернет и плюс ICQ и Yahoo Messenger, също няма връзка. До преди малко нямах  и хит.бг и локалните ама гледам че са се появили вече. Другите, имате ли външен нет или проблема си ми е личен?

И аз нямам. ;)

eвроком завинаги. Какво се оплаквате като не ви харесва си сменете доставчика. :) Евроком са си пълна изгъзица.

Ave kak taka shte otvarqm bt.evrcoom.net i foruma, a pa drugite site-ove nqma?! Tva e neshto umishleno, evrocom sa si naumili neshto...

Pisna mi da nqmam internet :angry:

Незнам, доколко това е общо с темата. Но някой може ли да ми каже защо като напиша ръчно УРЛ адреса на някой сайт (например на http://www.tu-plovdiv.bg ) в адрес бара не ми го отваря. А като си кликна от някой сайт, в който има препратка към него си ми го отваря (например от моя). Това до вчера беше и за дата.бг, но днес виждам че се оправи, а за ТУ Пловдив пък се получи днес.

EDIT: Хм, сега пък взе че се оправи. Някой може ли да ми каже на какво се дължи това?

Аз съм на GGBIT и нито външен нито БГ имам в момента.То аз форума на GGBIT не мога да отворя.Сутринта можех сега нещо се прееба почти никой сайт не мога да отворя.И този форум ми прави проблеми.И на мен google не ми го отваря

айдееее пак няма нормален нет. на support-a вече са му подпалили телефона, 'щото аз не мога да се свържа. интересното е, че някои страници ми ги зарежда супер бавно, а други изобщо не може. google.com е една от тях :blink:

Абе аз ли само съм тъп, или пък... Не знам, не мога да разбера.

КАК ПОДЯВОЛИТЕ НЯКОЙ ИДИОТ ЩЕ ПУСНЕ ТЕМА ВЪВ ФОРУМ, ДОСТЪПА ДО КОЙТО СТАВА ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ, ЧЕ ТОЙ САМИЯ НЯМА ИНТЕРНЕТ ?!?!?!

Това все едно да се оплача във офиса на осмия етаж, че не мога да се кача до осмия етаж...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...