NEO_DDT Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Аве пичове как ви е интернета в момента щото Average ping към форума ми е 60-70ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Na men li taka mi se struva ili ima leko uveli4enie da skorostite pone kum local-a.Na dostupna sum i svalqm mp3-ki s 20-30,no pod 20 ne pada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ц. Било е някаква моментна радост. Малко по бавно като че ли ми падна скоростта, но пак така или иначе си се върна в нормални граници 18-19К. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 А бе незнам за увеличение,ама нета е зле...имам 300 пинг в международните сарвари на enemy territory,влизам в плей и играя с 30-40 пинг Еми да го е*а оправете го най-сетне от няколко часа е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Мисля , че не е по темата , ама не върви да правя нова ... нормално ли е да нямам достъп до play.evrocom.net ... странното е , че като излязох пуснах да се теглят скинове за една игра , а сега се прибирам и гледам нищо не се е изтеглило пробвам да вляза в сайта Cannot find server ? <{POST_SNAPBACK}> Ми ако си свалял с FlashGet те е баннало! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ми ако си свалял с FlashGet те е баннало! <{POST_SNAPBACK}> поправка - ако си свалял с флашгет с повече от 1 конекция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 А бе незнам за увеличение,ама нета е зле...имам 300 пинг в международните сарвари на enemy territory,влизам в плей и играя с 30-40 пинг Еми да го е*а оправете го най-сетне от няколко часа е така Тука и да пишеш и да не пишеш все тая. Тук съпорта не гледа. Така, че ако има проблем обади се на съпорта. Няма как да се оправи нещо, за което не се знае, че не е наред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Вече повече от час нямам външен интернет и плюс ICQ и Yahoo Messenger, също няма връзка. До преди малко нямах и хит.бг и локалните ама гледам че са се появили вече. Другите, имате ли външен нет или проблема си ми е личен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Вече повече от час нямам външен интернет и плюс ICQ и Yahoo Messenger, също няма връзка. До преди малко нямах и хит.бг и локалните ама гледам че са се появили вече. Другите, имате ли външен нет или проблема си ми е личен? <{POST_SNAPBACK}> И аз нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 eвроком завинаги. Какво се оплаквате като не ви харесва си сменете доставчика. Евроком са си пълна изгъзица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Ave kak taka shte otvarqm bt.evrcoom.net i foruma, a pa drugite site-ove nqma?! Tva e neshto umishleno, evrocom sa si naumili neshto... Pisna mi da nqmam internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 i az niamam daje malko mi be6e sprial i localniq i tuka foruma sa daje i msn s pusna toku 6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 az puk otvarqm samo BG saitove international-a e nqkade v gorata za gubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Споко, проблема не беше само при вас. Сега май се оправи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Незнам, доколко това е общо с темата. Но някой може ли да ми каже защо като напиша ръчно УРЛ адреса на някой сайт (например на http://www.tu-plovdiv.bg ) в адрес бара не ми го отваря. А като си кликна от някой сайт, в който има препратка към него си ми го отваря (например от моя). Това до вчера беше и за дата.бг, но днес виждам че се оправи, а за ТУ Пловдив пък се получи днес. EDIT: Хм, сега пък взе че се оправи. Някой може ли да ми каже на какво се дължи това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 това със сигурност не може да е проблем от връзката, най-вероятно е софтуерен проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Само на мен ли се загуби, интернетчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 i na mene van6niq mi sa zagubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Няма външен и при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 При мен и вътрешен няма... само някои сайтове се отварят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Аз съм на GGBIT и нито външен нито БГ имам в момента.То аз форума на GGBIT не мога да отворя.Сутринта можех сега нещо се прееба почти никой сайт не мога да отворя.И този форум ми прави проблеми.И на мен google не ми го отваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 айдееее пак няма нормален нет. на support-a вече са му подпалили телефона, 'щото аз не мога да се свържа. интересното е, че някои страници ми ги зарежда супер бавно, а други изобщо не може. google.com е една от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Да бе, бахти майката. Точно сега да ми потрябва интернет и то толкова спешно и да мога да отварям само тоя форум!!! ЕЕЕЕЕЕей, бесен съм направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincenzo Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Ми кво друго да кажа освен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Абе аз ли само съм тъп, или пък... Не знам, не мога да разбера. КАК ПОДЯВОЛИТЕ НЯКОЙ ИДИОТ ЩЕ ПУСНЕ ТЕМА ВЪВ ФОРУМ, ДОСТЪПА ДО КОЙТО СТАВА ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ, ЧЕ ТОЙ САМИЯ НЯМА ИНТЕРНЕТ ?!?!?! Това все едно да се оплача във офиса на осмия етаж, че не мога да се кача до осмия етаж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.