Jump to content
BulForum.com

Нямам интернет

FalleN_213

Recommended Posts

mi ne ti vqrvam

va6ta e kato lyjlivoto ov4ar4e

predi meseci kato mi smenihte ipto da ne se digna neta - ne stana dori po kofti, i az togava si misleh eiii moje sq da go dignat da si gledam online filmi ama _)_ ;)

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply
mi ne ti vqrvam

va6ta e kato lyjlivoto ov4ar4e

predi meseci kato mi smenihte ipto da ne se digna neta - ne stana dori po kofti, i az togava si misleh eiii moje sq da go dignat da si gledam online filmi ama _)_ ;)

1. Ако онлайн филмите са най-важното за теб - лана те часа с отворени обятия (ggbit.net, etc).

2. Лъжливото овчарче... говориш така сякаш някой ти е обещавал нещо... а нета, че се е вдигал - така е, и на non-plus (официално), така и на plus (неофициално).

3. Не спекулирай с това, което съм загатнал. Може да са много неща :) Но това ти няма да го усетиш... за разлика от други.

Не разбрах какво не вярваш, но това си е твоя работа.

1 ne ggshit tuka nqma ama ima drugi ;) ve4e sym kym tqh

2 predi vreme v edna tema veno vika6e o4akvajte v sledva6tite meseci - ni6to, sq ne mi se tyrsi kyde e ...

3 ne si razbral kvo ne vqrvam 6toto i az ne razbrah kvo da o4akvam

maj maj ti spekuli4a6 kato ne kazva6 nikakvi podrobnosti moje po edno bonbon4e da polu4im drugiq mesec znam li

i ne me ebe ve4e kvo 6a usetq i kvo ne nali si vla4a fimi s 5MB/s :bgrin: i neta ne mi e spiram a dneska na 2 pyti spira tuka i kabelnata daje to4no kato si cykah online qko se polu4i

aide peace pove4e nqma da ti dosajdam 6tot se maham ;)

breakneck, в мрежата няма такива ip-та 195.x... с 212.104 си.

Dreamer и на мен IP-то ми беше 193 или 195 не помня точно .х... , а си е 212.104....

При мен проблема е, че много често нямам нет!? Почки всеки ден ми прекъсва връзката за час, два!!! Обаждам са в Еврокома и от там ми казват се едно и също - "работят колегите!!!!!!" Е да , ама аз не си плащам за да имам нет само събота и неделя, нали?!?

При мен проблема е, че много често нямам нет!? Почки всеки ден ми прекъсва връзката за час, два!!! Обаждам са в Еврокома и от там ми казват се едно и също - "работят колегите!!!!!!" Е да , ама аз не си плащам за да имам нет само събота и неделя, нали?!?

и при мен е така в момента,няма нет от 1 час :angry1,само тоя форум отварям даже ирц неще да запали :angry1 А всички диоди на модема светат :blink:

и при мен е така в момента,няма нет от 1 час  :angry1,само тоя форум отварям даже ирц неще да запали :angry1 А всички диоди на модема светат :blink:

Същото положение и при мен:) Не че като постна тука и ще се оправи нещо. Ще звъня пак на съпорта.

I pri mene spria mejdunarodnia! ochevidno nesto mnogo iako se raboti v Evrokom. Za da ima tolkova prekasvania :) Naistina ste ima iznenada. Tova vse pak e EVROKOM !

Добре де , хайде помислете , дали ще е същия интернета в България ако не прекъсва. Вижте само всяко прекъсване какви емоции предизвиква и си представете когато доставката си е 6 как животът ни ще стане супер скучен :P :)

и при мен е така в момента,няма нет от 1 час  :angry1,само тоя форум отварям даже ирц неще да запали :angry1 А всички диоди на модема светат :blink:

Е и аз съм така, само че мога да отворя японките и мИРК-ата ми бачка :)

ИП-то ми не е сменено

Ха-ха! Аз пък нямах проблеми и се свързах с Съпорта от раз... Като си промених ISP Gateway-a и всичко си дойде на мястото.

Ха-ха! Аз пък нямах проблеми и се свързах с Съпорта от раз... Като си промених ISP Gateway-a и всичко си дойде на мястото.

И аз така, но с доволно увеличена скорост. ;)

Мрънкалниците нямат край...

А файъруол имаш ли?

Бях с Nod32 и файрлола на SP2 преди малко. Сега махнах НОД-а и качих Zone Alarm. Сега ще го настроя и ще видя какво ще се получи. Преди време всичко си беше нормално не знам как се прецака.

Мисля , че не е по темата , ама не върви да правя нова ... нормално ли е да нямам достъп до play.evrocom.net ... странното е , че като излязох пуснах да се теглят скинове за една игра , а сега се прибирам и гледам нищо не се е изтеглило :blink: пробвам да вляза в сайта :blink: Cannot find server ?

Мисля , че не е по темата , ама не върви да правя нова ... нормално ли е да нямам достъп до play.evrocom.net ... странното е , че като излязох пуснах да се теглят скинове за една игра , а сега се прибирам и гледам нищо не се е изтеглило  пробвам да вляза в сайта  Cannot find server ?
prosto e poraz4isteno ftp-to na play.evrocom.net

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...