Stenli Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Тракия на Достъпна със сменено айпи..много разярен...а някой знае ли да ли ще се върнат айпитата обратно ? <{POST_SNAPBACK}> и на мен ми смениха IP-то , също много се изнервих съпорта дава постоянно заето искам си старото IP edit: Dreamer за сега всичко се отваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 i pri men se opravi predi 5-6 minuti,inache doskoro nishto ne otvarqshe samo foruma i qponskite saitove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Аз съм в Кючука и също нямах кабелна и съответно нет,та като се обадих на съпорта ми казаха,че проблема е в Енергото,не са ми сменяли IP-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 някой може ли да даде инфо, ако си спра временно нет-а колко се плаща за спиране и след това за включване, или ако си прекратя договора после новия пак ли ще е за 1 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Аз съм в Кичука, със сменено IP , след рестарти на всичко възможно не мога да отворя bb-team.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Аз съм в Кичука, със сменено IP , след рестарти на всичко възможно не мога да отворя bb-team.org <{POST_SNAPBACK}> него не можеш да отвориш заради визио, а не заради ЕК Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 aa tiq ipta 84xx sa mnoo precakani da znaete az kolko psuvah kato go smeniha mojto mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 някой може ли да даде инфо, ако си спра временно нет-а колко се плаща за спиране и след това за включване, или ако си прекратя договора после новия пак ли ще е за 1 година <{POST_SNAPBACK}> Преди време на мен ми взеха 6 лв за спиране, и после 2 лв за подновяване, които ми ги взеха след няколко месеца, щот все забравяха да ми ги начислят, та наскоро ги платих За договора, логично е, ако го прекратиш, ти си вече никой в правово отношение, и трябва нов да се прави, поне така си мисля. По проблема, и аз съм в кичука, и мисля, че нямах проблеми с нета днес, поне доколкото съм го ползвал. IP не ми е сменено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 aa tiq ipta 84xx sa mnoo precakani da znaete az kolko psuvah kato go smeniha mojto mmmm <{POST_SNAPBACK}> Не виждам с какво ИП-тата 84.хх са по-различни (освен цифрите) и по прецакани от тези с 212.хх . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Към хората със сменените IP-та: Имате ли все още проблем с неотваряне на някакви сайтове? Ако имате кажете точно какво отваряте и/или какво не отваряте. thanks <{POST_SNAPBACK}> Ми и на мен ми смениха Ип-то но до сега не намирам никва промяна!? Нито в скоростта нито да не мога да свалям.Отварям си всичко до сега.Нямам проблеми,поне за сега! Само искам да питам с тези Ип-та ли ще караме вече или ще връщат старите!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Не виждам с какво ИП-тата 84.хх са по-различни (освен цифрите) и по прецакани от тези с 212.хх . <{POST_SNAPBACK}> нали някой трябва да се намери на приказки. По тази логика 212 са по-прецакани от 217 Само искам да питам с тези Ип-та ли ще караме вече или ще връщат старите!?До сега никога не са връщали старото ИП, след като ти го сменат Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 нали някой трябва да се намери на приказки. По тази логика 212 са по-прецакани от 217 <{POST_SNAPBACK}> tova 4e ne shva6tate i ne razbirate ni6to ne zna4i 4e govorq prazni prikazki 1. tiq 84. do skoro ne bqha vkliu4eni v bgp, sajtove hostvani v bg mi se otvarqha kato mejdunarodni i po lo6o, pisal sym do 3 firmi s hosting s molba da mi addnat iptata ta da otvarqm byrzo sajtovete - a tova syvsem ne be6e moq rabota nali 2. v momenta v kojto mi go smeniha pinga da GW se vdigna s >20ms - ne e koj znae kvo ama.. 3. kato bqh na D+ s 212 ima6e interval ot 2-3s v kojto se svalq6e s 300k - a tova uskorqva opredeleno otvarqneto na malki stranici i kartinkite po tqh, na 84 nqma takova ne6to eto gi mojte prazni prikazki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Ами празни са. Има много хора с 84 и нямат такива проблеми, може би само за 1-2 дена, докато се аднат ИП-тата. После е еднакво Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 uff kyde da se addnat be predi 1 msec pak se obajdah da molq da mi adnat ipto 4e ne mojeh da vlizam v edin server sq pinga mi do GW e 50ms i sym na 212 a predi kato bqh 217(maj) be6e 7ms kolko da 4akam o6te godina dve tri mi pinga kym CS na EK ot druga zala ne kym EK e dosta po malyk ot kolkoto prez modema, ma to tva nqma zna4enie... vqrvajte si 4e EK poglu6tat gshit (a to e to4no obratnoto) 4e spiraniqta ne sa po vina na EK 4e tva e "istinski" internet 4e ne moje da se otvarqt sajtove v evro.net i pak EK nqmat ni6to ob6to, aaa vqrvajte o6te ako iskate 4e warez.ru e sprqn za profilaktika xaxaxxaxaaa ai peace i bez drugo sledva6tiq mesec se maham ot tuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Днес забелязвам, че и на мен ми е сменено ИП-то от 212. 104.*.* на 195.*.*.* Нортън ми показа съобщение при включването на компютъра ми че имам конфликт с друго ИП от мрежата. И след малко по-малко от час пък гледам че отново си ми е върнато старото. Какво става тука наистина? За какво са всичките тези промени? Тъкмо си помислих че започва да ми отваря по-бързо чуждите сайтове, заради новото ми ИП (защото на някои наистина доста се бавеше), но май се оказа че не е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 За сега нямам никви проблеми и дано да нямам щото... !!! Струва ми се, че темата ще бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Мен не ме интересува, искам си старотото ip, платил сам си за статично ip и сам си в правото да си го искам обратно, помислете в колко програми и сайтове и мрежи сте аднати със старото ви ip и сега колко сте прецакани, най-малкия пример, който мога да дам е в irc, тия 84-ки изобщо не ме кефят, и поради каква причина на някой ще им го сменят, на някой не, нека на тези които сега се включват към ЕК на тях да им ги слагат тези, а не на нас, който сме с години с тях! Моля съпорта да ми даде точен отговор на ЛС или да ми върне ip-то. Благодаря предварително, Поздрави! @stefan (down) А аз не мисля, че има нужда да пишеш офтопици само! Аз си имам мнение и си го изразявам където трябва, ако на теб не ти харесва, отвори си тема "не е нужно splt-rmx да пише тук, а трябва да се обади или да отиде в офиса". Видя се от кво си ги натрупал тия безсмислени постове. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Не мисля, че тук е мястото да искаш такова нещо. Има си телефони, има си и офис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 платил сам си за статично ip и сам си в правото да си го искам обратно Айде да покажеш документ че си платил за статично IP . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Пък и то сега не е станало динамично, просто е друго Така че си получил това, за което си платил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 http://evrocom.net/bg/support/index.html#14 Статични или динамични са IP адресите в мрежата?IP адресите се разпределят динамично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Мен не ме интересува, искам си старотото ip, платил сам си за статично ip и сам си в правото да си го искам обратно, помислете в колко програми и сайтове и мрежи сте аднати със старото ви ip и сега колко сте прецакани, най-малкия пример, който мога да дам е в irc, тия 84-ки изобщо не ме кефят, и поради каква причина на някой ще им го сменят, на някой не, нека на тези които сега се включват към ЕК на тях да им ги слагат тези, а не на нас, който сме с години с тях! Моля съпорта да ми даде точен отговор на ЛС или да ми върне ip-то. Благодаря предварително, Поздрави! @stefan (down) А аз не мисля, че има нужда да пишеш офтопици само! Аз си имам мнение и си го изразявам където трябва, ако на теб не ти харесва, отвори си тема "не е нужно splt-rmx да пише тук, а трябва да се обади или да отиде в офиса". Видя се от кво си ги натрупал тия безсмислени постове. Поздрави! <{POST_SNAPBACK}> i az kato tebe revqh predi nqkolko meseca ama ni6to ne stana i na tel se obajdah ne 6tat i tva e, priemi go i tolkoz pone da se smenq6a ipto vseki pyt pri connect taka 6te6e da e po qko da ne moje da se sledi m/u drugoto v dogovora ima napisano ip to ti taka 4e ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 http://evrocom.net/bg/support/index.html#14 <{POST_SNAPBACK}> :) Малко като ОФФ ама не е Много ми е било интересно как винаги "динамично" си оставаш все със едно и също "статично" IP. А и верно , че във договора не е казано , че АиПи-то ще Ви бъде отХХ до УУ а e казано ЧЕ Е xx.yy.zz.kk Та по въпроса: Невиждам защо трябва да се вдига много шум.Сменили са IP адресите.....ами сменили са ги какво толкова.Проблем е само ако някъде за нещо си или за някойси сайт имаш регистрация по IP "невярвам да е проблем и не се сещам за такива сайтове" ама .......Вие си знаете. Както и да е .Винаги промените са били за хубаво така, че няма защо да се роптае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 на мен също ми е сменено IP-то но въпроса не е в това, а че някой трябва да даде някакво обяснение а не дани държът в невидение и ние да гадаем , и не винаги промените са за по-хубаво , и най-накрая трябва да почнат дани уважават като клиенти и да дават инфо за промените , все пак те живеят от нашите пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 breakneck, в мрежата няма такива ip-та 195.x... с 212.104 си. пс. Щом IP-тата са ви сменени, това значи, че се е наложило това да стане! Разбирам проблемите на някой хора от това, но еволюцията на услугата към по-новите стандарти го изискваше. Никой не ги сменя за да си прави шоуто - напротив! пс.2. there are some good things to come, soon. don't ask... won't tell you makatol, you'll be glad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.