Jump to content
BulForum.com

X-men (Animation)

PrOzZaK

Recommended Posts

Ako ne ste me razbrali do sega :D nqkoi ot filovete na X-men - cartoon vertion sa povredeni i ne mogat da se play-vat zaradi nedovur6enoto si sustoqnie. ;)

1-vo v http://www.warez.ru:8080/FTP/Moviez/@Anime...olution.(2000)/

filovete: X-Men Evolution - 1.01 - Strategy X.avi

X-Men Evolution - 1.05 - Speed and Spyke.avi

X-Men Evolution - 1.06 - Middleverse.avi

2-ro v http://www.warez.ru:8080/FTP/Moviez/@Anima...iginal/Season1/

filovete: X-Men - s1 ep06 - Cold Vengeance.avi

Ta tova e :)

A i imam edna zabelejka otnosno sortiraneto na x-men evolution. Tozi vid animaciq ne e

Anime, sledovatelno ne bi trqbvalo da bude tam po skoto 6te si e v Animation.

Blagodarq za vnimanieto i turpenieto.

:tongue

Tva 4e X-men ne e Anime ve4e go kazvaha,taka 4e niaa6e nujda da go spomenava6 A ti siguren li si 4e prailno so gi svalil failovete stoto ot 2 dena uploader-a samo smenia imenata na papkite :angry: :)

Az gi svalih o6te predi uploadera da po4ne da smenq imena seki den ot koeto su6to se drazna 6toto traa samo da si popravqm tuka URL-tata na filovete :) , no tova nqma zna4enie sega.

Svalqh gi naistina s flashget i ne razbiram za6to trqbva da e v flashgeta problema :)

no vse pak 6te probvam s ne6to drugo da gi svalq i 6te proveda otnovo File Lenght-a

mirsi za otgovorite :)

basten : kakvo ima6 tolkova protiv FlashGet ako moje da obqsni6 :P

I ako e tolkova zle bi li predlojil druga programa za DL

Za6toto puk na men Getright poslednata Beta versiq takviz porazii prai6e 4e napraoo se otkazah ot getright za vinagi , 6toto to vednaj im traa da pusnat edna naakana versiq i im stiga :wir

:D

Ami zabelqzal sam slednite problemi v predishni versii na flashget, koito moje da sa, a moje i da ne sa otstraneni.

Kogato teglish na segmenti file-a ne se suedinqva nakraq kakto trqbva...pri video files se polu4ava bezshumni posledni 10 sekundi i razni dr podobni,

Problemi s nqkoi znaci ot klaviaturata.

Nai-lesno kazah e da pitaj uploadera kak stoqt neshtata...video files da ne gi teglish na segmenti i kato izpolzvash nqkoq programa se uvqravai, 4e ne e beta poneje beta versiqta na windows 98 imashe pove4e greshki v koda si otkolkoto naselenieto na edna malka durjava ;)

Men dosega basten ne mi e pravel problemi se6tam se samo za edna igra koiato ne tragna no problema sas sigunost ne be6e vav FlashGet a pak i neznam kakvo drugo da izpolzvam kato iskam da si ograni4avam i vrazkata

777 tova e vajnoto...da ti e udobno i da ne se poqvqvat greshki...dokato e taka e normalno da si polzvash flashget. Shto se otnasq do ograni4enie na vruzkata mislq i gozilla i getright i nqkoi dr po-bezizvestni download manegeri si imat download throttle/speed limit za ograni4enie na skorostta.

I vse pak za radost na men flashGet ne mi e pravil do sega problem. Za moq radost az durpam po4ti vsi4ko na 1 segment/ connection i sum siguren v tova koeto durpam. Za tova vse pak moje i nqkoi da proveri s nqkoq programa ot sorta na Gspot dali filo-vete koito spomenah gore ne sa dovur6eni kato zapis i za tova da ne mogat da se play-vat.

A i 777 flashget rules pone za sega :) ima dosta vuzmojnosti za ograni4avane spored men i splitvane na DL na filove taka 4e stiga da nqma problemi spored men si e po nared ot drugi DL manigeri koito sum polzval :D

Ами аз съм забелязал тоя проблем при ДАП.Като свалям архиви редовно някои са с грешно CRC.Докато с флашгет при мен е идеално .. свалям на "дефаултните" 5 сегмента.Явно е оправен тоя бъг за който бастен говореше :)

Ами аз съм забелязал тоя проблем при ДАП.Като свалям архиви редовно някои са с грешно CRC.Докато с флашгет при мен е идеално .. свалям на "дефаултните" 5 сегмента.Явно е оправен тоя бъг за който бастен говореше  :)

Ti s koia versia si na Flashget i pri men dosega problemi niamam

777: az sum sus 1.40 i do sega ne sum imal problem ta dori i na po 7 segmenta da to4a opredeleni filove. Spored men ot si4kite DL manageri za sega flashget-a si durji nivo i nai-vajnoto si opravqt bugove ako ima takiva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...