Jump to content
BulForum.com

FX 5500 или RADEON 9250

Recommended Posts

Здравейте,искам да се допитам до вас за този проблем?!! :D До сега ползвах видео карта AXLE GF FX 5500 128 MB 128bit обаче ми дефектира два пъти и на третия реших да я сменя!От обслужващия ми офис ми предложиха GB RADEON 9250 128 MB 128bit.И аз се съгласих.Дали изборът ми е правилен?И дали картата ще се окаже по качествена от старата?Благодаря предварително!!! ;)

Здравейте,искам да се допитам до вас за този проблем?!! :D До сега ползвах видео карта AXLE GF FX 5500 128 MB 128bit обаче ми дефектира два пъти и на третия реших да я сменя!От обслужващия ми офис ми предложиха GB RADEON 9250 128 MB 128bit.И аз се съгласих.Дали изборът ми е правилен?И дали картата ще се окаже по качествена от старата?Благодаря предварително!!! ;)

FX 5500 e по-бързата карта според мен,не с много но все пак и има DX9

FX 5500 e по-бързата карта според мен,не с много но все пак и има DX9

То един ДХ9 имат тези 5500 , направо ум да ти зайде ....ама все пак го имат :)

ина4е и според мен 5500 е по- бързата ,макар и с малко ,но пък като се има в предвид Аксел и Гига са две съвсем разли4ни неща :) ....Аве от един дол дренки са и двете карти като пройзводителност ...1-2 кадъра разлика не мисля 4е заслужава да се коментират - ина4е кавото и да говорим Гигабайт си е Гигабайт ...определено си се отървал от Аксела-според мен :) ...то и нямаше да е Аксел ,ако не дефектира :)

Ами то дет ша зимаш 9250 ... дай още некой лев и си земи 9550 с по-бързичко ядро и си Супер ! :D аз съм с 9200 и съм доста доволен ... досега нито един проблем не съм имал с нея ..... :huh:

Сигурно в някоя игра едната е "по-бърза" от другата, а в друга игра е обратното, но това "по-бърза" е толкова минимално, че практически е все тая коя ще вземеш, защото в най-ниския клас нещата са толкова орязани, че резултатите почти се покриват. ;) Аз лично бих взел 9250, не за друго, ами всичките ми карти са Радеон и съм доволен от тях. :)

Аз лично бих взел 9250, не за друго, ами всичките ми карти са Радеон и съм доволен от тях. :)

Съгласен. Имам съм и Нвидия, но докато и настроя тв изхода и я смених :)

Замяната е справедлива според мен.

Според мен Радеона е по-добро решение. 9250 е малко по-бавна от FX5500, но за сметка на това работи значително по-стабилно, драйверите са по-добри и т.н. и т.н. B)

А за конкретния случай, както беше казано по-нагоре Gigabyte е доста по-добър производител на видеокарти от AXLE.

Ами то дет ша зимаш 9250 ... дай още некой лев и си земи 9550 с по-бързичко ядро и си Супер !  :D  аз съм с 9200 и съм доста доволен ... досега нито един проблем не съм имал с нея .....  :huh:

И аз съм с Mobility Radeon 9200 :bgrin:

Ами до сега се убедих поне в едно:TVouta на RADEONA e "светлинни" години пред този на FX5500.A мисля,че и по други показатели я превъзхожда!

Ами до сега се убедих поне в едно:TVouta на RADEONA e "светлинни" години пред този на FX5500.A мисля,че и по други показатели я превъзхожда!

аз пък съм забелязал че TV outa на FX серията като цяло е много добър

аз пък съм забелязал че TV outa на FX серията като цяло е много добър

Ами тук не си прав мисля!Поне моите впечетления са такива.Явно не си пробвал други освен FX за да мислиш тъка!

Абсолютно вярно е.Следващата ми карта ще е RADEON. :punk

Ами тук не си прав мисля!Поне моите впечетления са такива.Явно не си пробвал други освен FX за да мислиш тъка!

Пробвал съм старите GeForce 4 i 2 и тв аута е отвратителен

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...