Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

След преглед на печата попаднах на следната статийка :

Нинджа, въоръжен със самурайска сабя, задигна хляб, салам и цигари от хранителен магазин в карловското село Розино. След като се напил до козирката, 35-годишният Смаил Рудуш нахлул в бакалията и размахал меча пред 19-годишен продавач. Младежът отначало си помислил, че мъжът си прави майтап с него. Но след като нинджата го заплашил, че ще му отреже главата, ако не му даде исканата стока без пари, разбрал, че човекът не се шегува. Сащисаното момче се подчинило на нападателя, извадило провизиите, които поискал Рудуш, и му ги дало. След като отпратило страховития обирджия обаче, то веднага позвънило в полицията. Служителите на реда бързо заловили грабителя със самурайското оръжие. Оказало се, че той е от близкото село Христо Даново. Когато се напиел, мъжът редовно нападал с хладното оръжие хранителни магазини, за да си вземе без пари бира и мезе. Той е базработен и по цял ден няма какво да прави, разказаха негови съседи. Наскоро в една от бакалиите, които нападал, Рудуш заклал котка пред очите на продавачката и детето й, за да ги сплаши. Те обаче не го издали, защото се страхували за живата си. Преди време нинджата пък нарязал с коса овчар, който отказал да му хариже едно агне.

Ех какво ли няма вече в нашта мила родина ...

Аве тия хора как може да не са съобщили за тоя по-рано, браво на пича позвънил в полицията, ние не сме в древен Китай за да ни е страх от ниджи... (Аве цялата тая история ми се струва скалъпена и доукрасена ;) )

100% съм сигурен че това е яко украсено, нашата преса е толкожа зле, че думи нямам.

Филмов сюжет ли е това или какво?Според мен е преувеличено!Надали "village people" са чували думата самурай или нинджа!

Преди време нинджата пък нарязал с коса овчар, който отказал да му хариже едно агне.

Правилно ли разбирам?Убил го е?

Тия пумите големи нинджи :))

Преди време четох интервю с някаква ромка относно акция на НСБОП в циганската махала нейде, дето разправя как чука се на вратата, отваря - НИНДЖА!

Това като го четох се спуках от смях... "пинчер нинджа оная ми работа", ако някой се сеща за вица :))

Абе ако знаеш кво е в тва Розино и въпросното Христо Даново ще повярваш веднага.

Те не го правят за хляб и салам, а защото така са научени и така е по-лесно от колкото да се работи.

Да им го начукам :)

Да не си си го намерил на улицата ? :)

Не точно, говоря принципно все пак :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...