Jump to content
BulForum.com

А Вие вземате ли си касовате бележка!?

Rafaello

Recommended Posts

Хайде като не предлага иди и кажи че си вносител на air фрешъри и питай дали ще купят от теб ... 

Ха! Ами може и да не купят ако им кажеш така. Въпроса е, че, доколкото съм запозната (или поне в случая на фирмата за която баща ми работи), Метро си купуват от фирми които са официални вносители за България. (Offtopic: баща ми просто работи за тази фирма на заплата, като обикновен дистрибутор.) Така че те стоката си я купуват, или поне от някои фирми.

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply
Ха! Ами може и да не купят ако им кажеш така. Въпроса е, че, доколкото съм запозната (или поне в случая на фирмата за която баща ми работи), Метро си купуват от фирми които са официални вносители за България. (Offtopic: баща ми просто работи за тази фирма на заплата, като обикновен дистрибутор.) Така че те стоката си я купуват, или поне от някои фирми.

Възможно е да си права от по - големи фирми да купуват , но за справка ще ти дам специално за Била за 5 или 10 ( нямам спомени точно колко беше , но беше в този диапазон ) квадрата търговска площ съответната фирма си плаща скромната цифра от 2000 лв. на месец ..

Възможно е да си права от по - големи фирми да купуват , но за справка ще ти дам специално за Била за 5 или 10 ( нямам спомени точно колко беше , но беше в този диапазон ) квадрата търговска площ съответната фирма си плаща скромната цифра от 2000 лв. на месец ..

Охххх...нещата са далеч по-сложни отколкото си мислите........

Така, и си прав,и не си...

Като икономист за какъвто се смятам (да оставим настрани , че съм и търговец) искам да ти кажа, че ако е така както пишеш, досега да съм станал милионер.Ако сумата наистина беше толкова, фирмите производителки ще пеят и ще работят, защото 2000лв за тази площ е нищо нали се сещаш...

Но ако тръгна да изпадам в обяснения ще се наложи да изпиша поне 5 страници...За това ти предлагам ,ако проявяваш интерес да ми дадеш инфо кога имаш мерак да се видим и да го коментираме......Просто нещата са далеч по-сложни... ;)

Не......

Допълнителните други условия които са по утежняващи отколкото посочената от теб цена (при равни други условия).

Не......

Допълнителните други условия които са по утежняващи отколкото посочената от теб цена (при равни други условия).

Утежняващи условия за ?! Явно ми се спи , че не зацепвам ... :P

Влизането в големите търговски вериги..........И на мен ми се спи вероятно, щом ти обяснявам, а не можеш да ме разбереш.

Влизането в големите търговски вериги..........И на мен ми се спи вероятно, щом ти обяснявам, а не можеш да ме разбереш.

А тук немога да коментирам как се влиза , коментирам това което съм получил като информация , така че при свободно време няма да имам нищо против да получа допълнителна информация , за да не си чупя сам главата ако ми се наложи ...

Поздрави :rolleyes: :punk

Поздрави и на теб!

При желание наистина можем да ги коментираме........

Извинявай ако съм те обидил с нещо!

Не......

Na mene mi stana dosta interesno, predpolagam i na drugite, zasto ne napishesh na 2 na 3 za kakvo stava vapros?

Винаги си взимам касовата бележка понеже ги колекционирам.Имам дори от тоалетна в Холандия...50 цента :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...