w00x Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 А има ли вариант да взема още некви возила от некъде да ги долвлоадна ..... за Хард Труцк 18 и само едно ще кажа ..... незнам или аз немога да ги направа настройките точно за волана или незнам ... ама супер гадно се управлява с ВОЛАН .... завия с вонлкана 1 см на ляво тва на играта праи обратен направо ЕДИТ:Интересува ме дали има игра подобна на тази , но с автобуси и да превозваш хорца ?!? ХАРДБУСЕС ?!? хахахахаха не говоря сериозно проблема с волана е известен и не може да се оправи освен ако не си калиброваш волана нещо от настройките на драйвера. можеш да си го настроиш... и да си го запаметиш и да си го пускаш като пускаш играта. мисля, че имаше пач, който оправяше проблема с волана. изтегли го от страницата на играта и намери съответния крак от някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 Някой ще ми каже ли на Pedal to the Metal как да си привличам други шофьори да карат за мене.Направил съм си компания всичко.Купих си мой камион.И съм 27 точки престиж,такава бронзова звезда съм(жълта).Ще обясни ли някой как да си наемам шофьори и да ми работят.Или трябва да направя още нещо!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Някой ще ми каже ли на Pedal to the Metal как да си привличам други шофьори да карат за мене.Направил съм си компания всичко.Купих си мой камион.И съм 27 точки престиж,такава бронзова звезда съм(жълта).Ще обясни ли някой как да си наемам шофьори и да ми работят.Или трябва да направя още нещо!? <{POST_SNAPBACK}> Ако не се лъжа трябва да имаш 30 точки, за да можеш да наемаш шофьори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 Ако не се лъжа трябва да имаш 30 точки, за да можеш да наемаш шофьори. <{POST_SNAPBACK}> Мерси! Ще направя 30 точки и ще ви кажа дали е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Уффффффф най-тъпото на тая игра е , че за ВОЛАН не става ... докато настроя само волана направо .. и пак не стана кой знае колко добре ама ..... а бе кара са .... , а пък сия открих , че и педалите нещо нестават .... нема такова покачване на оборотите постепенно , а като натисна педала 1 см и тва тръгва да брули до дупка .... Грррррр както и да е ... САМО това е тъпото на играта , иначе сичко друго е СУПЕР Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Мен тия игри с камиониите не ми допдат много щото нямя високи скорости Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Мен тия игри с камиониите не ми допдат много щото нямя високи скорости <{POST_SNAPBACK}> Обаче пак си има тръпка, да закараш товара, да маневририш и още 50 000 000 000 причини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Мен тия игри с камиониите не ми допдат много щото нямя високи скорости <{POST_SNAPBACK}> хахахаха често ли .... пишеш cheat truck 8 и ти пуска от Формула 1 кола ... и гледай шоу ... да караш товара на 1-во класен път с 200 Мили в час ... отзад ремаркето подскача като за световно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Уффффффф най-тъпото на тая игра е , че за ВОЛАН не става ... докато настроя само волана направо .. и пак не стана кой знае колко добре ама ..... а бе кара са .... , а пък сия открих , че и педалите нещо нестават .... нема такова покачване на оборотите постепенно , а като натисна педала 1 см и тва тръгва да брули до дупка .... Грррррр както и да е ... САМО това е тъпото на играта , иначе сичко друго е СУПЕР изтегли си пача. там проблема с волана е оправен. аз играта отдавна я превъртях и не ми е интересно повече.. особено като не можах да разбера как да си добавя шофьори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Аммммм аз искам да попитам дали има някъв мод , който да дава още тирчета или а бе квото и да е ... още превозни средства , освен тия които са в играта...... джипове,мотори,коли а б квото и да е ..... .треа сте ме разбрали ..... незнам дали е нужно ама ще добавя , че става въпрос за Хард Труцк Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 хубаво, че добави, че става въпрос за Hard Truck. освен да беше казал и коя от всичките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 хубаво, че добави, че става въпрос за Hard Truck. освен да беше казал и коя от всичките... <{POST_SNAPBACK}> 18 Wheels of Steel: Across America За нея става въпрос дали има некъв мод за допилнителни транспортни средства Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 18 Wheels of Steel: Across America За нея става въпрос дали има некъв мод за допилнителни транспортни средства не съм я играл, не мога да ти кажа. знам, че за Pedal to the metal няма такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.