KenwooD Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Искам да питам тия две игри поредици ли са на Hard Truck или не.Да не са на няква друга компания която прави такива игри с камиони!? 18 Wheels of Steel: Across America 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 поредица са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 поредица са. <{POST_SNAPBACK}> Мерси за инфото! Може да затваряте темата!(или ако искате обсъждайте играта) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 (или ако искате обсъждайте играта) <{POST_SNAPBACK}> еми ..... играта е брутална .... играл съм АЦРОСС АМЕРИКА , иначе тая другата версия ... незнам дали се води по-нова или по-стара ... ама споделете дали е по-яка или по-тъпа , за да знам дали да си я дръпна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 еми ..... играта е брутална .... играл съм АЦРОСС АМЕРИКА , иначе тая другата версия ... незнам дали се води по-нова или по-стара ... ама споделете дали е по-яка или по-тъпа , за да знам дали да си я дръпна ... <{POST_SNAPBACK}> Pedal to the Metal е най-новата. Не съм играл Across America, но Pedal to the Metal е зарибена. Може да се кара из САЩ и части от Канада и Мексико. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 еми ..... играта е брутална .... играл съм АЦРОСС АМЕРИКА , иначе тая другата версия ... незнам дали се води по-нова или по-стара ... ама споделете дали е по-яка или по-тъпа , за да знам дали да си я дръпна ... по-стара е. и е по-дълга. но има някой много дразнещи неща.. като мафия или мини по пътищата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 мини по пътищата. <{POST_SNAPBACK}> хахаха ей тва нещо не го разбрах .. как така МИНИ по пътиущата ... аз под мини разбирам ония Бомби , които се залагт под земята и се взиривят при натиск в/у тях .... ама на играта да има МИНИ и мафия ? кво праи тая мафия ?!? оле недейте , че са зарибих и ша си я сваля да я вида , че ми стана любопитно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 да де. за същите мини се сещаш. наредени по пътя и ако не излезеш от платното.. гърмиш и камиона се обръща, а товара става на 90% демидж. можеше да си купиш лека кола. аз писах писах чийтове и лека кола си купих. BMW. сигурно като станеш шеф.. да се разхождаш. мафията представляваше едно черно превозно средство... мога да го определя като бъги купе. беше си като нормална кола, но гумите бяха издадени настрани като при бъгитата. и те настигаха и ти взимаха пари. помня че имаше някаква забранена територия дето като се приближех до нея.. един Apache (хеликоптера) ме стреляше и аз се махах. имаше и състезания. отиваш с камиона на пистата и в уречения час.. състезанието започва. имаше камиони с ремарке и полуремарке. като в началото те пуска с камион с полуремарке. имаше преки пътища.. черни пътища в същност. през разни мини (за копане), по брега на река помня че вървях един път. не можах да разбера много неща, но аз играх играта съвсем малко и то с чийтове, защото преди на екрана не виждах нищо извън купето. само зелено. купето.. и като се въртя нанякъде .. военно зелено - плътно. и тук таме се махаше, но при положение, че не можех да тръгна.. никва файда. а после като ми се оправи.. не ми се занимаваше да я разучавам вече. имаше само ремарке да си купиш, за да можеш да товариш повече багаж. помня, че най-хубавия камион изглеждаше като самолет. заострен, като му се закачеше ремарке - ремаркето спазваше аеродинамиката на камиона. беше едноместен като шофьорското място беше по средата на каросерията. друго не си спомням от играта. картата май беше измислена. за Hard Truck 2 става въпрос. май имаше даже съревнование кой ще закара първи продукта, но не съм сигурен. може и в първата част да е било това. графиката не е нищо особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 И на мен много ми се играе: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal ама не ми тръгва - HELP Инсталирам, краквам и като я стартирам от иконата ми излиза меню с настройки правя ги да са съвмесими с компа ми (МАХ) натискам старт и до там пробвах и на MIN - пак същото. От какво може да е? Казвайте че ми се играе та 2 невиждам. EDIT: Сори за грешката ама няма крак (сега пак я инсталирах и пак същото) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 И на мен много ми се играе: 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal ама не ми тръгва - HELP Инсталирам, краквам и като я стартирам от иконата ми излиза меню с настройки правя ги да са съвмесими с компа ми (МАХ) натискам старт и до там пробвах и на MIN - пак същото. От какво може да е? Казвайте че ми се играе та 2 невиждам. EDIT: Сори за грешката ама няма крак (сега пак я инсталирах и пак същото) <{POST_SNAPBACK}> Ми аз нищо не съм барал по настройките които ги показва в началото!Давам директно плей и готово. за Hard Truck 2 става въпрос. май имаше даже съревнование кой ще закара първи продукта, но не съм сигурен. може и в първата част да е било това. графиката не е нищо особено. <{POST_SNAPBACK}> От всички версии на Hard Truck които съм играл най-много ми харесва 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal Играл съм първия Hard Truck-най-стария.От там се зарибих много.Малко е бозица сравнение с по новите версии но като за първо е добре. Играл съм и Across America.Тя е много по добра от първия с много нови подобрения и опции. Но най ми харесва Pedal to the Metal Има някой нови неща много яки.И е малко по добра от Америка. А пък Hard Truck 2 си я бях свалил и инсталирал ама нещо в главното меню всичко си омазваше и не мога да я подкарам и така и така не я играх. За останалите версии не съм ги играл и не мога да ги коментирам! EDIT Аре отивам да цъкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Утре мога да кача на торент сайта мойта. Никакви проблеми нямах при инсталацията и си джъпкам нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Утре мога да кача на торент сайта мойта. Никакви проблеми нямах при инсталацията и си джъпкам нормално. <{POST_SNAPBACK}> Перфектно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Перхектно! няма да има особена разлика при положение, че това което е качено тук си е перфектно и си работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Незнам от какво може да е?? Свалих и Акрос Америка и пак същото . EDIT: а Hard Truck 18 wheels of steel ми върви супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Готово! няма да има особена разлика при положение, че това което е качено тук си е перфектно и си работи. <{POST_SNAPBACK}> Ами да пробваме. Може пък да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Готово!Ами да пробваме. Може пък да стане. <{POST_SNAPBACK}> Немога да се логна Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Немога да се логна <{POST_SNAPBACK}> Kъде? В торент сайта ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Kъде? В торент сайта ли? <{POST_SNAPBACK}> Да, немога да с регистрирам даже. Edit: Signup failed! Invalid username. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Да, немога да с регистрирам даже. Edit: Signup failed! Invalid username. ??? <{POST_SNAPBACK}> Изчака ли е-мейла за да потвърдиш регистрацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 от каде я теглите??? има ли я другаде освен на торента Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Изчака ли е-мейла за да потвърдиш регистрацията? <{POST_SNAPBACK}> И-мейл така и не дойде.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 И-мейл така и не дойде.... <{POST_SNAPBACK}> Разгледай тази тема: http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=30914 Мисля, че и други хора имаха този проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Разгледай тази тема: http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=30914Мисля, че и други хора имаха този проблем. <{POST_SNAPBACK}> Ясно регистрация в АБВ и т,ва е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 А има ли вариант да взема още некви возила от некъде да ги долвлоадна ..... за Хард Труцк 18 и само едно ще кажа ..... незнам или аз немога да ги направа настройките точно за волана или незнам ... ама супер гадно се управлява с ВОЛАН .... завия с вонлкана 1 см на ляво тва на играта праи обратен направо ЕДИТ:Интересува ме дали има игра подобна на тази , но с автобуси и да превозваш хорца ?!? ХАРДБУСЕС ?!? хахахахаха не говоря сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 от каде я теглите???има ли я другаде освен на торента <{POST_SNAPBACK}> Hard Truck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.