Antares Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Преди около година, доста време се ровичках в нета да търся ботове на Quake2, щото няма с кой да играя, а пък ми се цъка multiplayer на Q2. При единствените ботове, които ми тръгнаха Quake2 започна да блокира... Някой от вас може ли да ми препоръча свястни ботове за Quake2 и по възможност сайт/линк от където да ги сваля и прочета как да ги конфигурирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Ами аз си играех с Gladiator, малки като големина и лесни за използване. Само трябва да си направиш картите, за да може да ти пуска ботовета. С това си направих и .bat, направо да ми пуска играта с ботовете, а аз си избирах с кои да играя, най-добрия според мен е Reaer-a: quake2 +set game gladiator +set deathmatch 1 +disconnect +map q2dm1 +menu Ако не можеш да намериш пакета, прати един мейл и ще ти го пратя. 1МБ е. Имаше и още едни, които ползвах, но съм ги забравил как се казваха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 А защо ботове, а не с хора. Преди около 6-7-8 човека редовно си играехме, но не знам какво стана нещо умря работата. Ако ти се цъка с хора, ще си я сваля и аз . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 Разбира се, че предпочитам да цъкам с хора! Въпроса е, че са малко ценителите на Quake2, който според мен е най-добрия 3D Shooter за Multiplayer, пред разните му CS-ове, Half-Life и т.н. Ако наистина има желаещи - да измислим начин да се разбираме да играем ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Свалил съм го и те чакам. Като гледам си оф, така че ще разъкам малко сам да си го припомня . Като се появиш ми пиши. Може и в ирц. Сега ще влезна в #евроком.нет. И не само ти. Който иска да ми пише, ще играем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Аз искам. Но съм свободен предимно вечер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 http://gamez.com.tw/info.php?id=446 Този РИП има ли мултиплейър ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.