Jump to content
BulForum.com

Quake 2 Bots

Antares

Recommended Posts

Преди около година, доста време се ровичках в нета да търся ботове на Quake2, щото няма с кой да играя, а пък ми се цъка multiplayer на Q2. При единствените ботове, които ми тръгнаха Quake2 започна да блокира...

Някой от вас може ли да ми препоръча свястни ботове за Quake2 и по възможност сайт/линк от където да ги сваля и прочета как да ги конфигурирам?

Ами аз си играех с Gladiator, малки като големина и лесни за използване. Само трябва да си направиш картите, за да може да ти пуска ботовета. С това си направих и .bat, направо да ми пуска играта с ботовете, а аз си избирах с кои да играя, най-добрия според мен е Reaer-a:

quake2 +set game gladiator +set deathmatch 1 +disconnect +map q2dm1 +menu

Ако не можеш да намериш пакета, прати един мейл и ще ти го пратя. 1МБ е. :)

Имаше и още едни, които ползвах, но съм ги забравил как се казваха...

А защо ботове, а не с хора. Преди около 6-7-8 човека редовно си играехме, но не знам какво стана нещо умря работата. Ако ти се цъка с хора, ще си я сваля и аз :).

Разбира се, че предпочитам да цъкам с хора! Въпроса е, че са малко ценителите на Quake2, който според мен е най-добрия 3D Shooter за Multiplayer, пред разните му CS-ове, Half-Life и т.н.

Ако наистина има желаещи - да измислим начин да се разбираме да играем ??

Свалил съм го и те чакам. Като гледам си оф, така че ще разъкам малко сам да си го припомня :bgrin:. Като се появиш ми пиши. Може и в ирц. Сега ще влезна в #евроком.нет. И не само ти. Който иска да ми пише, ще играем :punk

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...