ludiq3 Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 ami ob6to vzeto eto kakyv e pr. imam komputer (ob6to kazano 6tot taka mu vikat de) 200 MHz 40 ram biosa e 4.01 imam malyk pr. s nego ne mi razpoznava hdd po golqmo ot 8450 mb kak da napravq taka 4e da moje da mi razpoznava hdd 20 GB marka samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 ami ob6to vzeto eto kakyv e pr.imam komputer (ob6to kazano 6tot taka mu vikat de) 200 MHz 40 ram biosa e 4.01 imam malyk pr. s nego ne mi razpoznava hdd po golqmo ot 8450 mb kak da napravq taka 4e da moje da mi razpoznava hdd 20 GB marka samsung <{POST_SNAPBACK}> Ами предполагам трябва да флашнеш биоса , но не съм убеден че и това ще свърши работа при тези машинки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Отиваш на сайта на дъното, дърпаш си по-нова версия на биоса /ако има такава/, слагаш я и започваш да се молиш да ти разпознае харда. Това е единственото спасение. Другото е да смениш харда за два по-малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Отиваш на сайта на дъното, дърпаш си по-нова версия на биоса /ако има такава/, слагаш я и започваш да се молиш да ти разпознае харда. Това е единственото спасение. Другото е да смениш харда за два по-малки. то пък тогава дъното може да не ги разпознае, че са два.. знаеш ли. да не е един проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Fla6ni biosa i 6te stane pri po4ti vsi4ki duna stava i razpoznavat hardove do 32GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 vyprosyt e, dunoto e na HP vectra 500/200 a takova ne6to ne namiram tam ima nqkakvo podobni. ima edin bios phoenix ??????? 4.06 a moq e phoenix ????? 4.05 na tozi sys 4.06 vyrvi harda idealno imam edna programka koqto moje po princip da go iskara i go zapazva kato bios.bin no pr. idva ot tem 4e iskarva moq a tozi noviq ne6to ne iska. dali moje da ima nqkakva za6tita i ako ima kak se maha za da go izvadim za da moga da si go flashna na moita 6taiga ili ako nqkoi iam sy6tiq tozi bios phoenix ?????? 4.06 da mu pratq programata za da mi go iskara i da mi go prati za da se opravq nai nakraq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 ima edna druga opciq po HDD ot koqto moje da se napravi taka 4e harda da se vijda bez da se smenq biosa no ne za vsi4ki hardove stava ima specialno podrejdane na jumperite i taka harda stava po malyk no samo za bios i posle sys programa se vry6ta otnovo v normalen kapacitet samo 4e trqbva vnimatelno dase pro4ete na saita na proizvoditelite na HDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.