AZDEAZ Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 По въпросът, кой пее песента - да ви кажа, че сте в грешка! Не е нито Наско от БТР, нито Епизод, както пише в онзи сайт, от който теглите песента, защото авторът й го познавам лично. Казва се Георги Върбанов и е от Пловдив. А иначе се радвам, че песента ви харесва, ще му кажа за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 pesenta rulura Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Тая песен ме размазва Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Taq pesen e mnogo zariben osobenno pripeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Taq pesen e mnogo zariben osobenno pripeva <{POST_SNAPBACK}> i men me kefi razbivam se kat q 4uq Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 В никакъв случай не е БТР. нито гласа нито стила. Поздрави за Георги Върбанов Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 песента е ненормална , но не е на БТР а на група "Ренегат" .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 песента е ненормална , но не е на БТР а на група "Ренегат" .. <{POST_SNAPBACK}> Казвам ти, не е нито на БТР, нито пък на Ренегат - авторът и изпълнителят е ГЕОРГИ ВЪРБАНОВ. Не мога да проумея, защо задължително нещо хубаво трябва да бъде от известни изпълнители. Не само те са талантливи. Вярвай ми информацията ми е от първа ръка - лично го познавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Казвам ти, не е нито на БТР, нито пък на Ренегат - авторът и изпълнителят е ГЕОРГИ ВЪРБАНОВ. Не мога да проумея, защо задължително нещо хубаво трябва да бъде от известни изпълнители. Не само те са талантливи. Вярвай ми информацията ми е от първа ръка - лично го познавам. <{POST_SNAPBACK}> Евала му казвам на тоя човек . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 е и аз имам сведения че е на ренегат .. майче тоя спор няма да бъде решен скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Не знам, кой е авторът, но песента звучи добре. Няма да е зле да продължат в този стил като музика, но да правят по-смислени текстове все пак, не че този не е смислен... разбирате ме нали? Лично аз харесвам сериозна, философска музика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZDEAZ Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Няма да е зле да продължат в този стил като музика, но да правят по-смислени текстове <{POST_SNAPBACK}> Че то музиката не е нищо особено, текста е ефектът на песента. Тя песента си е просто нов аранжимент на песента на Анелия (чалгаджийката) и просто един приятел на Георги, в чието студио е записвана песента, е изсвирил партиите на китарата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 xaxaxaxa "млъкни ве педерас" No Coment ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 predpolagam 4e sa renegat za6toto v noviqt si klip u4astva i lika na azis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Хахахах-песента е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Хаха , размазваща песен е т`ва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Че то музиката не е нищо особено, текста е ефектът на песента. Тя песента си е просто нов аранжимент на песента на Анелия (чалгаджийката) и просто един приятел на Георги, в чието студио е записвана песента, е изсвирил партиите на китарата. <{POST_SNAPBACK}> Що ве мен пък мелодийката мноо ме зарибява, акцента е върху текста, ама и музиката си я бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.