Jump to content
BulForum.com

О, Азисе! О, гъзи се!

MPABKATA_Z

Recommended Posts

По въпросът, кой пее песента - да ви кажа, че сте в грешка!

Не е нито Наско от БТР, нито Епизод, както пише в онзи сайт, от който теглите песента, защото авторът й го познавам лично. Казва се Георги Върбанов и е от Пловдив. А иначе се радвам, че песента ви харесва, ще му кажа за това.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
песента е ненормална , но не е на БТР а на група "Ренегат" .. :D

Казвам ти, не е нито на БТР, нито пък на Ренегат - авторът и изпълнителят е ГЕОРГИ ВЪРБАНОВ. Не мога да проумея, защо задължително нещо хубаво трябва да бъде от известни изпълнители. Не само те са талантливи. Вярвай ми информацията ми е от първа ръка - лично го познавам.

Казвам ти, не е нито на БТР, нито пък на Ренегат - авторът  и изпълнителят е ГЕОРГИ ВЪРБАНОВ. Не мога да проумея, защо задължително нещо хубаво трябва да бъде от известни изпълнители. Не само те са талантливи. Вярвай ми информацията ми е от първа ръка - лично го познавам.

Евала му казвам на тоя човек :).

Не знам, кой е авторът, но песента звучи добре.

Няма да е зле да продължат в този стил като музика, но да правят по-смислени текстове все пак, не че този не е смислен... разбирате ме нали?

Лично аз харесвам сериозна, философска музика...

Няма да е зле да продължат в този стил като музика, но да правят по-смислени текстове

Че то музиката не е нищо особено, текста е ефектът на песента. Тя песента си е просто нов аранжимент на песента на Анелия (чалгаджийката) и просто един приятел на Георги, в чието студио е записвана песента, е изсвирил партиите на китарата.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Че то музиката не е нищо особено, текста е ефектът на песента. Тя песента си е просто нов аранжимент на песента на Анелия (чалгаджийката) и просто един приятел на Георги, в чието студио е записвана песента, е изсвирил партиите на китарата.

Що ве мен пък мелодийката мноо ме зарибява, акцента е върху текста, ама и музиката си я бива ;) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...