Jump to content
BulForum.com

Still life

sharky88

Recommended Posts

Tva e edna mn qka igra i sa 4udq dali ima o6te hora koito e igraqt. Ta zna4i ti si edin detektiv i sabira6 uliki, razsledva6 ubiistva, vzima6 otpr4atuci, sinteti4ni vlakna i tn. We igrata e mn zaribena.

явно е като Law & Order. днеска след превъртането на Pariah, търсейки нова игра която да си сваля.. минах и през тази. не може да е само това което казваш.. след като играта е на The Adventure Company. трябва да има и още нещо което да те задълбочава.. както при Syberia, The Black Mirror, Broken Sword 3... и други заглавия на фирмата. сега вече закачих SW: Republic Commando, но може след това и Still Life да пробвам. по принцип съм играл почти всички игри на фирмата.

Играта е приятна, много красива, героите псуват на воля и има доста насилие - главно разни разчленени трупове. Куестът е лесен, има 5-6 загадки, които се решават с като се отдели повече време, но са лесни, защото бих ги сравнил с пъзели. Въобще за 2 дни може да се превърти, дори и за 1 ден. Думите на самата героиня в голяма част от случаите помагат да се ориентираш къде да ходиш, освен това ако си четеш дневника също.

Превъртях играта... цяла игра си мислех, че е шизофрения (с тия видения и доклада на ония асистента по криминология). но явно се оказа, че не е .. и края... направо беше убиец. уби всичките ми нерви. абсолютно всичките. толкова време играх и сега трябва да чакам 2-ра част. УЖАС!

• 3 months later...

ето ви линк към BG превод на играта, за тези, които искат да я играят на родния си език... :)

• 3 months later...

Ти сигурно си намерил листчето c цифрите на полицата с книги.Значи отиваш при сейфа и виждаш последователността на цифрите. Всеки символ се отнася към дадена цифра и си прилича с цифрата.Единствено 6 се отнася за символа, който прилича на кръст. Ето един сайт, в който ще ти помогне, стига да знаеш руски http://stopgame.ru/

• 3 months later...

Малко стара тема връщам но по добре така от колкото да пиша нова такава.Реших да си инсталирам играта на ново както и пача но съм забравил къде трябваше да го инсталирам :bgrin: във форума на саита преди пишеше но сега е нов и нещо не мога да намеря инфо по въпроса така че ако някой помни нека ми каже

• 5 months later...
  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...