Dreamer Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Да се утешаваме??? Че от какво? Пък и не съм видял някой фен на Локо да е нещо притеснен... чак пък да се утешава. Малко прекалявате с тия глупости, не мислите ли? Странно е как фенове на Ботев твърдят, че Локо феновете били притеснени, ревяли и еди какво си, а те самите не знаят Несериозно е... Бъдещето на Локо е ОК. Самия Емил Наков каза, че Г. Илиев има планове още "дълги" години да радва пловдивските фенове (някой естествено това не ги радва, но такъв е живота ;Д). Целта на писмото е да се изрази подкрепата към ръководството и временните затруднения с клубната база и да се потърси по-близка връзка между фенклуба и ръководството. Който си мисли нещо друго значи той сам си знае защо си го мисли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Днес в 24 часа пише, че общината подготвя концесиите на стадионите "Ботев" и "Локомотив". Дано най-после някой се размърда в тъпата общинска администрация! Само да не ги дадат без пари на тия мафиоти футболните президенти! Поне да си платят реална цена! Уж щяло да има в договорите гаранции за реални инвестиции в базите след концесиите. Поредният кьорфишек най-вероятно е тая статия,ама карай Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Да се утешаваме??? Че от какво? <{POST_SNAPBACK}> Е, признай, че това твоето "Остави ги, те ..." прозвуча точно като детско утешаване Се едно майката казва "Остави ги мама, те са лоши хора" Малко прекалявате с тия глупости, не мислите ли? Епа надяваме се бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Днес в 24 часа пише, че общината подготвя концесиите на стадионите "Ботев" и "Локомотив". Дано най-после някой се размърда в тъпата общинска администрация! Само да не ги дадат без пари на тия мафиоти футболните президенти! Поне да си платят реална цена! Уж щяло да има в договорите гаранции за реални инвестиции в базите след концесиите. Поредният кьорфишек най-вероятно е тая статия,ама карай Аз съм по-скоро против да ги дават. Най-добре ще е да се построят нови бази и стадиони, понеже ако им се дадат старите надали нещо ще се промени по тях... освен малки подобрения, но те ще си останат същите негостоприемни стадиони. Надали биха могли да бъдат лицензирани за Европа както и да бъдат модифицирани... но след като на никой не му се дават кинти май ще се задоволим с това. Не, че вярвам някой да им даде стадионите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Нищо няма да стане с тея стадиони.... То бива бива бюрокрация .... Ще е хубаво да има поне един свясен в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 31, 2005 Author Share Posted May 31, 2005 Да се утешаваме??? Че от какво? <{POST_SNAPBACK}> Жоро Илиев като се махне, бая ще ревете Нищо няма да стане с тея стадиони.... <{POST_SNAPBACK}> Напротив! Ще стане! Тоя на Локото ще се срути, той не че не е. И да го дадат на Илиев(което не ми се вярва) на него ще му излезне по евтино да построи нов стадион, отколкото да се занимава с тая развалина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Само не разбирам кво им влиза в работата на господата от Б кво е бъдещето на нашия отбор.На мен например въобще не ми пука жълтите кво правят-явно доста завистчица са насъбрали щом постоянно за нас говорят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Еми на жълтите им пука повече за сътбата на Локо. Завист ли, страх ли... Ама факт- те са най-активните в тая тема! Еми аз лично не го намирам за нормално, без значение на кого съм привърженик. Че дори и темата е "жълто" създадена. За вас нормално ли е?!? Нещо си правя извод, че на Локомотивци изобщо не ми пука, а жълти разравят де що намерят и се пукат по шевовете. Ми спрете се де! ...айде сега - жълто нападение по гърба ми, очаквам го... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Само не разбирам кво им влиза в работата на господата от Б кво е бъдещето на нашия отбор.На мен например въобще не ми пука жълтите кво правят-явно доста завистчица са насъбрали щом постоянно за нас говорят <{POST_SNAPBACK}> Ако незнаеш не сме в Б група и не говори за завис, защото не помните явно какво беше преди да дойде Г.Илиев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Абе деца, стига с вашите глупости. Толкова ли не можете една тема да осВавите без глупости? Обещавам всяка следваща тема за Локо и Ботев да се затваря на секундата щом толкова не можете да се стърпите да не приказвате странични неща (които са едни и същи всеки път). Аман... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.