Jump to content
BulForum.com

Покупка на РАМ

Recommended Posts

Значи искам да си купя нов РАМ и ме интересува вашето мнение.Значи двуовя се между тези видове:

DDR 512 MB 3200/400Mhz 51$ Samsung

DDR 512 MB 3200/400Mhz 46$ A-Data

DDR 512 MB 3200/400MHz 52$ Kingston

DDR 2X256 MB 3200/400Mhz 54$ Kingston

DDR 2X256 MB 3200/400Mhz 61$ TwinMOS

Имам на разположение 65долара.Питам ви главно щото един пр. ми каза че ТуинМОС е по-зле от Кингстън пък е по-скъп.Кажете вашето мнение или ми преоръчайте нещо друго до 65 долара като ми кажете и в кой магазин.

Значи искам да си купя нов РАМ и ме интересува вашето мнение.Значи двуовя се между тези видове:

DDR 512 MB 3200/400Mhz 51$ Samsung

DDR 512 MB 3200/400Mhz 46$ A-Data

DDR 2X256 MB 3200/400Mhz 54$ Kingston

DDR 2X256 MB 3200/400Mhz 61$ TwinMOS

Имам на разположение 65долара.Питам ви главно щото един пр. ми каза че ТуинМОС е по-зле от Кингстън пък е по-скъп.Кажете вашето мнение или ми преоръчайте нещо друго до 65 долара като ми кажете и в кой магазин.

Кажи дали имаш дуал ченъл на дъното, имаш ли други плочки рам???

С Кингстън не съм се занимавал, но TwinMOS е МНОГО ДОБРА ПАМЕТ

дъното не е дуал ченъл но ако си заслужава туинмоса него ша зема.Смятам да продам сегашния рам по мой си причини

Искаш маркова памет. Мушкин е много яка марка, вносители са им Вали имат магазин на ул. Янко Сакъзов преди Ера.

Mushkin DDR PC 3200 512MB BASIC GREEN LINE DDR Enhanced 52.00 USD

А да ми кажете какви тайминги имат тези модули и какви са нормалните.

ПС Някяде в плд може ле да се намери OCZ и на каква цена?

Искаш маркова памет. Мушкин е много яка марка, вносители са им Вали имат магазин на ул. Янко Сакъзов преди Ера.

Mushkin DDR PC 3200 512MB BASIC GREEN LINE DDR Enhanced 52.00 USD

Сложи му и ддс и става доста скъпо пък и не си заслужава кой знае колко.

Мдт-то е по-добро

ПС Някяде в плд може ле да се намери OCZ и на каква цена?

Няма никъде в България за сега

Сложи му и ддс и става доста скъпо пък и не си заслужава кой знае колко.

Мдт-то е по-добро

Няма никъде в България за сега

Ами аз го разкарах МДТ-то ве4е сори :)...а и @MazataBG ..най-нагло ми предложи 50$ за двете пар4ета 512-ки :)...е разбира се всеки си има право на мнение ...тоя път не съвпаднаха нашите :)

Ами аз го разкарах МДТ-то ве4е сори :)...а и @MazataBG ..най-нагло ми предложи 50$ за двете пар4ета 512-ки  :)...е разбира се всеки си има право на мнение ...тоя път не съвпаднаха нашите :)

az ne razbrah.ne bqh pro4el.I dori mnooogo se za4udih 1GB za 50$

За да не отварям нова тема ще питам тука:

Има ли чак толкова голямо значение да си с 1024 рам от колкото с 512? Имам предвид за сегашните игри и софтуер, защото рама си е рам и той винаги си трябва. А вместо 2х512 мога да си взема 2х256 + една ДВД писачка.

Еми смятай...един приятел на AXP 2400+, ASUS дъно с NF2 Ultra (не се сещам сега за точния модел) 1024 DDR Samsung и R9600 Pro си цъка всички игри на макс. Мисълта ми е, че рам-а доста спестява джъгъркането на харда, а и "помага" в известна степен на видеокартата.

Еми смятай...един приятел на AXP 2400+, ASUS дъно с NF2 Ultra (не се сещам сега за точния модел) 1024 DDR Samsung и R9600 Pro си цъка всички игри на макс. Мисълта ми е, че рам-а доста спестява джъгъркането на харда, а и "помага" в известна степен на видеокартата.

чак пък всички игри,но въпреки това 1ГБ рам си е нужна за една съвременна машина.

тва е правилното решение за мен :D :tongue :punk

Има ли чак толкова голямо значение да си с 1024 рам от колкото с 512? Имам предвид за сегашните игри и софтуер, защото рама си е рам и той винаги си трябва. А вместо 2х512 мога да си взема 2х256 + една ДВД писачка.

а на теб бих ти казал ... ти игри и софтваре .. пак ша ти си бачкат без проблем ама само дето ша има да чакаш повечко време .... ако си с 512 мб. ша ти зарежда играта примерно приблизително 2пъти даже малко по малко от 2 пъти бавно , но се пак се усеща разликата от 1024 и 512 .... иначе ако си гамер зимаш 512 мб. и хубаво Видео ... иначе ако бачкаш повечко на софтваре демек програми зимай рамта ... , а пък ако толкова държиш на двд-то него зимай ... ти си решавай казах ти как седят нещата :punk

чак пък всички игри,но въпреки това 1ГБ рам си е нужна за една съвременна машина.

Ами виждал съм Doom 3, Far Cry, HL2 и още 1-2 по-известни да си летят без проблем.

stefan, но твоето най-компетентно се оказа :).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...