gadniqt Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Колоните са правени.Бас-а е 12''-Български.Има среди и пищялки.Филтри си има.Реалната мощност е някаде около 70w. щрак Усилвателят е kenwood.Има си регулиране на ниски и високи.Има си всички защити. щрак Обща цена:310 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 А цена по отделно ? Интересува ме цена за усилвателя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted May 24, 2005 Author Share Posted May 24, 2005 А цена по отделно ? Интересува ме цена за усилвателя. <{POST_SNAPBACK}> За сега не се продават поотделно.Ако се намери купувач и за колните тогава може .Ще те имам в предвид за усилвателят Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Ти може и да ме имаш в предвид ама аз като незнам цена няма да стане работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 /off Имам подобен усливател ( малко по нов модел е моя ) и съм много доволен , така че да си го ползва със здраве този който го купи /off Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeTHAL_RhyMezz Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 pi4 koi misli6 4e ste ti kihne 310 kinta za teq dvete.ti se podigrava6 s horata ve.za nqkva pravena kasa edno kam giotere i nqkva staro stapalo makar 4e e kenwood malko mnojko mi se vijda.az sa tiq pari ako mi triaa6e muzika moga vednaga si zema dosta po dovolna kasi4ka sas novo stapalo za vka6ti makar 4e pak ste sa praveni Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 pi4 koi misli6 4e ste ti kihne 310 kinta za teq dvete.ti se podigrava6 s horata ve.za nqkva pravena kasa edno kam giotere i nqkva staro stapalo makar 4e e kenwood malko mnojko mi se vijda.az sa tiq pari ako mi triaa6e muzika moga vednaga si zema dosta po dovolna kasi4ka sas novo stapalo za vka6ti makar 4e pak ste sa praveni <{POST_SNAPBACK}> Ами защо не отидеш да си вземеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeTHAL_RhyMezz Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 не сам си зел стото не са ми триабвали.имам си уредба и ми варши работа иначе като издиша ще си купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctorx Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 prodavat li si o6te kolonkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.