Jump to content
BulForum.com

The best music chanel

Heller12a

казвай те де  

41 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Абе, пичове - значи събрали се 10 "философа" да обсъждат, ащо от кака Бритни им се драйфа, обаче тая пичка си гепи мангизите и си трупа пачки, и си я въртят до спукване по MTVгите сродни сдружения - пазарна икономика. Или казано накратко да проследим и да пускаме каквото иска там тълпата и да трупаме кинти. E нещо такова са музикалните телевизии. И ако любимия ви групар не го пускат там, Вие просто май се числите към 10-те "философа". Икономика

Не разбирам за кво напоследък има толкова много Poll-ове?Се пак тва е форум на варез сайт а не некъф лексикон мама му!
Абе, пичове - значи събрали се 10 "философа" да обсъждат, ащо от кака Бритни им се драйфа, обаче тая пичка си гепи мангизите и си трупа пачки, и си я въртят до спукване по MTVгите сродни сдружения - пазарна икономика. Или казано накратко да проследим и да пускаме каквото иска там тълпата и да трупаме кинти. E нещо такова са музикалните телевизии. И ако любимия ви групар не го пускат там, Вие просто май се числите към 10-те "философа".

I pi4ove to4no 10 4oveka ste se subrali da govorite za 1 tema....ne vi li psna sigurno tova e pone 3 ili 4 tema v koqto govorite za rock, metal i t.n. Vsi4ki razbrahme, 4e haresvate takava muzika. Nikoi nqma nishto protiv tova...svobodno obshtestvo slushaite si q. No 99% ot mladoto pokolenie se kefat na modernite zvuci, idvashti ot sintezatori, komputri i t.n.(dance, rap, techno) taka 4e e napulno normalno tova da se vurti po televizite, zashtoto imenno mladoto pokolenie e bilo vinagi glavniq kopuva4, kogato stane duma za muzika. I po-golqmata 4ast ot kazanoto tuk e OFFTOPIC...

Не разбирам за кво напоследък има толкова много Poll-ове?Се пак тва е форум на варез сайт а не некъф лексикон мама му!
I pi4ove to4no 10 4oveka ste se subrali da govorite za 1 tema....ne vi li psna sigurno tova e pone 3 ili 4 tema v koqto govorite za rock, metal i t.n. Vsi4ki razbrahme, 4e haresvate takava muzika. Nikoi nqma nishto protiv tova...svobodno obshtestvo slushaite si q. No 99% ot mladoto pokolenie se kefat na modernite zvuci, idvashti ot sintezatori, komputri i t.n.(dance, rap, techno) taka 4e e napulno normalno tova da se vurti po televizite, zashtoto imenno mladoto pokolenie e bilo vinagi glavniq kopuva4, kogato stane duma za muzika. I po-golqmata 4ast ot kazanoto tuk e OFFTOPIC...

Все пак не е лошо да се прави разлика между комерсиалната и качествената музика. А колкото до нас извън "младото поколение" - не слушаме само метал, също качествено техно, трип-хоп,електроника, рап и всичко което си заслужава да му бъде отделено нужното внимание и уважение.

Vankata i az slusahm mn stilove...t.e. slusahm samo muzika, koqto mi haresva...nqma zna4enie stila. No i da pravite anketi vse taq, pak nikoi nqma da napravi kanal, koito da se haresva na vsi4ki ni, zatova se izbira varianta, kadeto ima nai-mnogo pari. Vse pak ti go pravish toq kanal, za da pe4elish, a ne za da stavash daritel.

Ideqta mi beshe, 4e 1) Takav poll e bezmislen 2) Nqkoi hora izpolzvat edva li ne vsqka vuzmojna tema za da paradirat(da me izvenqvat ama si e taka...) s tehnite muzikalni vkusove.

Vankata i az slusahm mn stilove...t.e. slusahm samo muzika, koqto mi haresva...nqma zna4enie stila. No i da pravite anketi vse taq, pak nikoi nqma da napravi kanal, koito da se haresva na vsi4ki ni, zatova se izbira varianta, kadeto ima nai-mnogo pari. Vse pak ti go pravish toq kanal, za da pe4elish, a ne za da stavash daritel.

Ideqta mi beshe, 4e 1) Takav poll e bezmislen 2) Nqkoi hora izpolzvat edva li ne vsqka vuzmojna tema za da paradirat(da me izvenqvat ama si e taka...) s tehnite muzikalni vkusove.

Бастен, никой не парадира със своята стилова ориентация и да го наречем грубо "вкус" - не мислиш ли, че това меко казано е безмислено. Колкото до топика, много ми е интересно щсм е безмислен какво правиш ти в него, трупаш актив и "парадираш" ли.

Всеки музикален канал има своя стилова ориентация, подчинена преди всичко на трупането на капитал. Но това все пак не ми дава право да харесвам всички, нали? Тук всеки има собствено мнение и го изразява.

Най-яката музикална телевизия е VH1 Classic.Дават страхотни неща,които не може да видиш другаде.На времето гледах ММ заради едно предаване "Под дъгата",но откакто го спряха я преска4ам тази телевизия.

"Под Дъгата" беше с една от най-некомпетентните водещи, които съм виждал.

SUX big TIME

:punk  :punk  :punk

Trudno krystniko trudno... I vse pak nadejdata umira sled poslednia sadiiski signal.

Ааааа, недей така бе - понякога след последната свирка се подават контестации. :tongue

"Под Дъгата" беше с една от най-некомпетентните водещи, които съм виждал.

Верно 4е тая не беше много в 4ас,но пускаха интересни неща.Един път ма спукаха от смях като бяха написали OZY OZBORN(а вярното е OZZY OSBOURNE) :zzz

Колкото до топика, много ми е интересно щсм е безмислен какво правиш ти в него, трупаш актив и "парадираш" ли...

glasuvah za tmf i pod4ertah, 4e 99% ot otgovorite nqmat nishto ob6to s topica...shto se otnasq do tova dali trupam aktiv...ami ako moje nqkoi admin da mi setne kato constanta broq postove da mi e 5 shte sam mn dovolen(5 mi e lubimoto 4islo).

glasuvah za tmf i pod4ertah, 4e 99% ot otgovorite nqmat nishto ob6to s topica...shto se otnasq do tova dali trupam aktiv...ami ako moje nqkoi admin da mi setne kato constanta broq postove da mi e 5 shte sam mn dovolen(5 mi e lubimoto 4islo).

Май не е много лошо да можеш да броиш, различаваш се от .......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...