Jump to content
BulForum.com

Честито на всички

b0r3d

Recommended Posts

Понеже не видях такава тема , пък и аз днеска изпращах четери броя аборигенки , да им е честит празника на всичките аборигени и аборигенки и много успехи в живота и дано реализират мечтите си и т.н ..

Айде честито и наздраве :beerchug :beerchug :beerchug

Аз съм един от тези аборигени и кво да ви кажа тва беше най-яката вечер която съм имал

Според мен всяка вечер може да се направи такава вечер. затова аз бях на екскурзия, а не тук.

Не може! Това се случва само веднъж в живота.

Не може да излезеш с компания и да си го направиш яко ли? разликата е само, че се хвърлят много пари. и аз не усетих нещо различно като напусках училище... даже ми беше криво и исках да си продължа. хубаво, че имаше 13 клас да си постоя още малко.

айде мерси че сте се сетили :rolleyes:

обаче стига с тия "един път в живота е"-хващат ме нервите,щото нищо не е един път :P

Мерси мерси.Моя предстои.Утре е(25-ти).Ще се посреща изгрева на тепето (Старият град) и който иска да заповяда да ковем заедно "бъдещето си".

Мерси мерси.Моя предстои.Утре е(25-ти).Ще се посреща изгрева на тепето (Старият град) и който иска да заповяда да ковем заедно "бъдещето си".

Мерси днеска сутринта станах в 5 да кова бъдещето на тези 4 въпросни аборигенки и съм горд , че ако не бях аз нямаше да имат бъдеще , защото щяха да измръзнат , ако не бях им занесъл дрешки.. Иначе всичко най - най :rolleyes:

Според мен всяка вечер може да се направи такава вечер. затова аз бях на екскурзия, а не тук.

Годзи, не е така. Цялата тръпка в изпращането и мисълта, че това е последния път, който виждаш целия си клас го прави много специален и незабравим момент.

Годзи, не е така. Цялата тръпка в изпращането и мисълта, че това е последния път, който виждаш целия си клас го прави много специален и незабравим момент.

правилно, че това е единствения начин да се събере целия клас :) иначе няма начин :)

тц тц тц! накъде върви днешната младеж?!

Поне е хубава мацката, а можеше и да не е....

абе да са живи и здрави и да им е честито....

абе с тва "честито" имам чувството че злобеем, щото как иначе да се разтълкува радостта. че и на другите им е свършило хубавото и лесно време?!

то убаво ма неми ареса много селско , ако са на плажа бива ма в центъра на София :sayjin :sayjin тъпо , тва е моето мнение :) твае вече свободия и липса на култура :angry: после защо ни смятат са селяци по света

то убаво ма неми ареса много селско , ако са на плажа бива ма в центъра на София  :sayjin  :sayjin тъпо , тва е моето мнение :) твае вече свободия и липса на култура  :angry:  после защо ни смятат са селяци по света

Ми те батко у Шопландия повечето са преселници нали са сесташ от къде , какво друго очакваш :wacko: :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...