Jump to content
BulForum.com

Нормално ли е

Nitro

Recommended Posts

по 55 милиона байта по мрежата и да изпращам по 2 милиона?

-->>Като пусна компа и байтовете постоянно се качват до тия числа и т.н.Не е за секунди ,но тия цифри са за след 30 минути работа.

т.е. 55 МВ и 2 МВ. Ако е за секуна това не е много нормално, дори хич не е. Нещо не мога да схвана къде ти е проблема и каква е всъщност целта на темата. Това може да се тълкува по много начини. Кажи още нещо де. Или искаш да се изфукаш ли, какво.

С други думи пича пита:

"Нормално ли е да имам толкова бърз интернет на фона на средно бавния на всички останали... Аз ли нещо не съм като другите или просто съм по-добър?"

четете по-внимателно уеее...

според мен пита

"защо имам някакъв трафик след като нищо не правя, дали нямам вирус и как да разбера кой го генерира този трафик"

"защо имам някакъв трафик след като нищо не правя, дали нямам вирус и как да разбера кой го генерира този трафик"

...абе баш си казва "след 30 минути работа"

изтегли си програма за мониторинг на интернета и ще видиш кой използва тоя трафик. ако си на гигабит.. вероятно е мрежата, но пък каква е тая информация 55МБ дето я обменя... сигурно е вирус. освен ако не си оставил някой торент клиент да се зарежда със стартирането на Уиндоуса.

Ако не е фукня, а проблем - провери в Startup-a какво ти се зарежда, обикновено там са паразитните програми, които смучат от трафика.

Аз когато се занимавах да пиша такива "лоши" работи, обикновено ги слагах в HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Run

Аз когато се занимавах да пиша такива "лоши" работи, обикновено ги слагах в HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Run

@Nitro

Има една програмка 'Autoruns' - тя гледа навсякъде. Ако я нямаш и 'System Mechanic' ще свърши работа

miii s koq programa gi gleda6 tiq raboti :confused

55mb mi izglejda dosta za 30min za broadcast maa znam li :(

po princit pusni netstat ili nqkoq podobrena za win i vij dali tvoq ip se e connectnal na nqkyde ima mnogo programki kato netstat koito 6te kajat koj kakvo pravi ama ne gi znam 6toto ne mi se e nalagalo da gi polzvam, polzvam si az iptraf :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...