b0r3d Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Както си търсих някои нещица намерих следното , Колко ще спестите ако не пушите и Колко ви е позволено да пиете за вечерта Направо десен бутон върху линкове и ги save ... Have fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Сметката е стряскаща Аз лично спестявам между 150 и 200 лева месечно от както спрях да пуша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 Сметката е стряскаща Аз лично спестявам между 150 и 200 лева месечно от както спрях да пуша. <{POST_SNAPBACK}> Много си пушил човече , аз спестявам месечно 63 кинта откакто ги отказах ( това при M&M) , a на дрегера слаба работа 4 водки и половина .. ХаХаХа Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Аз пушех по 2 кутии виктори, това са 96 лева, спрях кафето , от там си спестявам поне още 60 месечно, и т.н. Изобщо живота без цигари е доста по-приятен Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 Аз пушех по 2 кутии виктори, това са 96 лева, спрях кафето , от там си спестявам поне още 60 месечно, и т.н. Изобщо живота без цигари е доста по-приятен <{POST_SNAPBACK}> Определено е така и изобщо не съжелявам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Дрегерът е вече в пълна употреба... Мерси много(вече няма да има "От кво е тва петно на блузата ми дето мирише на запъртъци?" ) Иначе има доста интересни възможности, само БИРА няма, майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Сметката е стряскаща Аз лично спестявам между 150 и 200 лева месечно от както спрях да пуша. <{POST_SNAPBACK}> Уау, аз за цигари и пиене давам по ~150лв месечно, хубави цигарки си пушил значи...и по много На тютюна се падат ~60лв. хмм що не ти видях следващия пост, луда работа, дайте тест за зрение Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Интересното е ,че много хора изобщо не осъзнават каква част от здравословните им проблеми са причинени от цигарите. А сега тези пари ги давам за много по-смислени неща. Изобщо много се радвам, че ги отказах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 А бе аз не пуша, ама за алкохола се оказа вярно. Горе долу до малко над 500 и вече съм друг човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Интересното е ,че много хора изобщо не осъзнават каква част от здравословните им проблеми са причинени от цигарите. А сега тези пари ги давам за много по-смислени неща. Изобщо много се радвам, че ги отказах. <{POST_SNAPBACK}> Ще се сетиш Сега съм на 19 аз ги отказах когато бях на 16 .Почнах да пуша от 12 годишен сополко.След като ги отказах наблегнах повече на спорта разликата ако си направя сметка е много голяма.Едва ли ще има нещо което ще може да ме накара ги започна Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Аз пък хич не съм пушел за което се радвам Иначе тестчетат за зарибени Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Тва наистина ми уцели мярката 555 гр джин и "ша ма закарат" ама после "не ми се мисли" Link to comment Share on other sites More sharing options...
longjohn Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Дрегерът е вече в пълна употреба... Мерси много(вече няма да има "От кво е тва петно на блузата ми дето мирише на запъртъци?" )Иначе има доста интересни възможности, само БИРА няма, майна <{POST_SNAPBACK}> Бира се нарича още като: Светло пиво А пак и количеството бира което ти се изчислява е много малко .Направо смешно . Това което ти позволяват е само толкова че може да се каже че е само за изчистване на плочата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Агресив много е як теста мен ми даде 800гр уиски Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 24, 2005 Author Share Posted May 24, 2005 Агресив много е як теста мен ми даде 800гр уиски <{POST_SNAPBACK}> ХаХаХа може , може , аз сигурно защото одъртявам , затова ми препоръчват по-малки количества Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Баси дава ми тва за алкохола 3.29 водки без и 4.68 водки със манджа, като сменя на бира - 2 литра ... баси Ше знаеш че от 3-4-5 водки ше се напиеш като от два литра бира (водка не пия). З уискито позна горе долу обаче - 500 гр. с манджа пробвал съм, може и още ама тфа стига Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 24, 2005 Author Share Posted May 24, 2005 Баси дава ми тва за алкохола 3.29 водки без и 4.68 водки със манджа, като сменя на бира - 2 литра ... баси Ше знаеш че от 3-4-5 водки ше се напиеш като от два литра бира (водка не пия). Иначе за цигарите все още се набутвам по 600 кинта на година <{POST_SNAPBACK}> Зависи колко бързо поркаш бирата , ако се вживееш на главния герой във филма " Speed " четери бирички могат да те омотат доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Зависи колко бързо поркаш бирата , ако се вживееш на главния герой във филма " Speed " четери бирички могат да те омотат доволно <{POST_SNAPBACK}> На мене ми викат Биреното Чудовище Четири бири Е верно ако мноооого бързаш може да се омоташ бая, ама ако не бързаш 4 са си съвсем нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 ou tova s cigarite me razbi tva ako go spestqvah....lol vsa6nost az i bez tva sam golqma prahosnica pri men mai pari ne se zadarjat Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 До сега никога не съм пушил, и като видях горе-доло бащата колко пари дава смятам и да не пуша, иначе пия най-много биричка и отбягвам твърдия алкохол ЕДИН ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ: ОТКАЖЕТЕ ЦИГАРИТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 До сега никога не съм пушил, и като видях горе-доло бащата колко пари дава смятам и да не пуша, иначе пия най-много биричка и отбягвам твърдия алкохол ЕДИН ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ: ОТКАЖЕТЕ ЦИГАРИТЕ <{POST_SNAPBACK}> Нали знаеш кво е казал Марк Твен - "Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите. Аз лично съм го правил хиляди пъти." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.