Jump to content
BulForum.com

Тест за

b0r3d

Recommended Posts

Сметката е стряскаща :) Аз лично спестявам между 150 и 200 лева месечно от както спрях да пуша.

Много си пушил човече , аз спестявам месечно 63 кинта откакто ги отказах ( това при M&M) , a на дрегера слаба работа 4 водки и половина .. ХаХаХа :huh:

Аз пушех по 2 кутии виктори, това са 96 лева, спрях кафето , от там си спестявам поне още 60 месечно, и т.н. Изобщо живота без цигари е доста по-приятен :)

Аз пушех по 2 кутии виктори, това са 96 лева, спрях кафето , от там си спестявам поне още 60 месечно, и т.н. Изобщо живота без цигари е доста по-приятен :)

Определено е така и изобщо не съжелявам ...

Дрегерът е вече в пълна употреба... Мерси много(вече няма да има "От кво е тва петно на блузата ми дето мирише на запъртъци?" :P )

Иначе има доста интересни възможности, само БИРА няма, майна :confused

Сметката е стряскаща :) Аз лично спестявам между 150 и 200 лева месечно от както спрях да пуша.

Уау, аз за цигари и пиене давам по ~150лв месечно, хубави цигарки си пушил значи...и по много :) На тютюна се падат ~60лв.

хмм що не ти видях следващия пост, луда работа, дайте тест за зрение :P

Интересното е ,че много хора изобщо не осъзнават каква част от здравословните им проблеми са причинени от цигарите. А сега тези пари ги давам за много по-смислени неща. Изобщо много се радвам, че ги отказах.

А бе аз не пуша, ама за алкохола се оказа вярно. Горе долу до малко над 500 и вече съм друг човек. :D

Интересното е ,че много хора изобщо не осъзнават каква част от здравословните им проблеми са причинени от цигарите. А сега тези пари ги давам за много по-смислени неща. Изобщо много се радвам, че ги отказах.

Ще се сетиш :) Сега съм на 19 аз ги отказах когато бях на 16 .Почнах да пуша от 12 годишен сополко.След като ги отказах наблегнах повече на спорта разликата ако си направя сметка е много голяма.Едва ли ще има нещо което ще може да ме накара ги започна

Дрегерът е вече в пълна употреба... Мерси много(вече няма да има "От кво е тва петно на блузата ми дето мирише на запъртъци?" :P )

Иначе има доста интересни възможности, само БИРА няма, майна :confused

Бира се нарича още като: Светло пиво

А пак и количеството бира което ти се изчислява е много малко .Направо смешно . Това което ти позволяват е само толкова че може да се каже че е само за изчистване на плочата

Агресив много е як теста :bgrin: мен ми даде 800гр уиски :wir

ХаХаХа може , може , аз сигурно защото одъртявам , затова ми препоръчват по-малки количества :rolleyes: :punk

Баси дава ми тва за алкохола 3.29 водки без и 4.68 водки със манджа, като сменя на бира - 2 литра ... баси :) Ше знаеш че от 3-4-5 водки ше се напиеш като от два литра бира (водка не пия). З уискито позна горе долу обаче - 500 гр. с манджа :) пробвал съм, може и още ама тфа стига :)

Баси дава ми тва за алкохола 3.29 водки без и 4.68 водки със манджа, като сменя на бира - 2 литра ... баси :) Ше знаеш че от 3-4-5 водки ше се напиеш като от два литра бира (водка не пия). Иначе за цигарите все още се набутвам по 600 кинта на година  :bgrin:

Зависи колко бързо поркаш бирата , ако се вживееш на главния герой във филма " Speed " четери бирички могат да те омотат доволно :blink: :P

Зависи колко бързо поркаш бирата , ако се вживееш на главния герой във филма " Speed " четери бирички могат да те омотат доволно  :blink:  :P

На мене ми викат Биреното Чудовище ;) Четири бири :D Е верно ако мноооого бързаш може да се омоташ бая, ама ако не бързаш 4 са си съвсем нормално.

До сега никога не съм пушил, и като видях горе-доло бащата колко пари дава :wacko: смятам и да не пуша, иначе пия най-много биричка :P и отбягвам твърдия алкохол :)

ЕДИН ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ: ОТКАЖЕТЕ ЦИГАРИТЕ :)

До сега никога не съм пушил, и като видях горе-доло бащата колко пари дава  :wacko: смятам и да не пуша, иначе пия най-много биричка :P и отбягвам твърдия алкохол :) 

ЕДИН ПРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ: ОТКАЖЕТЕ ЦИГАРИТЕ  :)

Нали знаеш кво е казал Марк Твен - "Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите. Аз лично съм го правил хиляди пъти."

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...