Jump to content
BulForum.com

Мис Вселена 2005

tankis

Recommended Posts

Вече не може да си поствам на тяхния сайт за резултатите.

Излиза това като искам да постна нещо......

"ขอความกรุณาใช้ถ้อยคำที่สุภาพด้วยครับ" :angry1 :angry1 :confused http://www.nationmultimedia.com/qvote/post_b.php

в малко по големи букви !!

някой знае ли откога е така ?? :confused :wir

Е малко е малко е тъпичка нашата мадама ама няма нищо :zzz :zzz

ИМА и по зле :punk :punk :punk :devil :devil

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply
Айде, айде може да е хубава, ама я вижте този линк без думи и гледайте видеото от него. Аз нямам думи. :wacko:  :wacko:  :wacko:  :rolleyes:  :rolleyes:

Лелееееееееееееееееееееее!

Аз направо останах без думи-като нея :woot

Вече зная защо гласът ми отиде за друга....

Лелееееееееееееееееееееее!

Аз направо останах без думи-като нея :woot

Вече зная защо гласът ми отиде за друга....

Тая другата мислиш ли, че е по-умна? И как го разбра интересно? Всичките са на едно ниво най-вероятно,ама никой не очаква друго.

nямаше ли кой да и каже на тая джофра к'во по дяволите да отговори на 4 нещастни ?,ами трябва така да се излага :angry1

A аз вчера гласувах за тази от Никарагуа. Нашето момиче не е толкова хубаво, ама пък филипинката е направо баба Яга бе! Утре ще пусна глас и за нашето момиче. (На мен ми каза че може да се гласува само по веднуж на ден. Верно ли е така?)

A аз вчера гласувах за тази от Никарагуа. Нашето момиче не е толкова хубаво, ама пък филипинката е направо баба Яга бе! Утре ще пусна глас и за нашето момиче. (На мен ми каза че може да се гласува само по веднуж на ден. Верно ли е така?)

Мисля, че е така наистина. Мис Никарагуа верно е красавица :punk :wub: :love Както и още поне десетина миски!

Гадните жълтури пак ни водят :angry:

А рабрахте ли че това не е реалното гласуване. Това ще се провежда до 31 май, а резултатите от истинското гласуване се обявяват на 30 май. Чаткате ли, как ни прецакаха. ;)

http://www12.brinkster.com/mugateway/interactive.asp

Ето, на този сайт е истинското до колкото разбрах. Дайте малко и там, че сме само 97 гласа, а гадните филипинци са почти 2000. :angry1

te ako iskat da napravqt 1111110000000000000000 sites za votes,puk posle,taka ili ina4e ne bili ot zna4enie,kvo se punat togava? :confused

Честито на победителката - Мис Канада,която е етническа рускиня!!!

Браво. Това много ме радва. :) Ама нещо не мога да си спомня физиономията й. Сигурно, защото е била грозна. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...