Hard Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Вече не може да си поствам на тяхния сайт за резултатите. Излиза това като искам да постна нещо...... "ขอความกรุณาใช้ถ้อยคำที่สุภาพด้วยครับ" http://www.nationmultimedia.com/qvote/post_b.php в малко по големи букви !! някой знае ли откога е така ?? Е малко е малко е тъпичка нашата мадама ама няма нищо ИМА и по зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Айде, айде може да е хубава, ама я вижте този линк без думи и гледайте видеото от него. Аз нямам думи. <{POST_SNAPBACK}> мъка, мъкааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Айде, айде може да е хубава, ама я вижте този линк без думи и гледайте видеото от него. Аз нямам думи. <{POST_SNAPBACK}> Лелееееееееееееееееееееее! Аз направо останах без думи-като нея Вече зная защо гласът ми отиде за друга.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Лелееееееееееееееееееееее!Аз направо останах без думи-като нея Вече зная защо гласът ми отиде за друга.... <{POST_SNAPBACK}> Тая другата мислиш ли, че е по-умна? И как го разбра интересно? Всичките са на едно ниво най-вероятно,ама никой не очаква друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Да!Умничка е! Превъзхожда останалите с комуникативност!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 nямаше ли кой да и каже на тая джофра к'во по дяволите да отговори на 4 нещастни ?,ами трябва така да се излага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 A аз вчера гласувах за тази от Никарагуа. Нашето момиче не е толкова хубаво, ама пък филипинката е направо баба Яга бе! Утре ще пусна глас и за нашето момиче. (На мен ми каза че може да се гласува само по веднуж на ден. Верно ли е така?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 A аз вчера гласувах за тази от Никарагуа. Нашето момиче не е толкова хубаво, ама пък филипинката е направо баба Яга бе! Утре ще пусна глас и за нашето момиче. (На мен ми каза че може да се гласува само по веднуж на ден. Верно ли е така?) <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че е така наистина. Мис Никарагуа верно е красавица Както и още поне десетина миски!Гадните жълтури пак ни водят Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 А рабрахте ли че това не е реалното гласуване. Това ще се провежда до 31 май, а резултатите от истинското гласуване се обявяват на 30 май. Чаткате ли, как ни прецакаха. http://www12.brinkster.com/mugateway/interactive.asp Ето, на този сайт е истинското до колкото разбрах. Дайте малко и там, че сме само 97 гласа, а гадните филипинци са почти 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 te ako iskat da napravqt 1111110000000000000000 sites za votes,puk posle,taka ili ina4e ne bili ot zna4enie,kvo se punat togava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Честито на победителката - Мис Канада,която е етническа рускиня!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 е не сме ние победители,но поне не са и тъпите филипинци Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Браво. Това много ме радва. Ама нещо не мога да си спомня физиономията й. Сигурно, защото е била грозна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.