sincity Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 еми както и сам можеш да видиш съм го писал в 2 часа на обяд, нормално е да са се увеличили. иначе един пич направи няква програма с автоматично гласуване и за тва дръпнахме толкова яко <{POST_SNAPBACK}> Още снощи минахме 100 000 гласа, но няма значение. Така и не разбрах как разбра колко точно са "нашите' гласове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Хм, тъй ли. Ми дайте я насам де. За 12 часа ще направим така че ще се пада по 1 глас на всеки българин. Ама и ние сме е гати хакерския народ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Още снощи минахме 100 000 гласа, но няма значение. Така и не разбрах как разбра колко точно са "нашите' гласове? <{POST_SNAPBACK}> бяха анулирани гласовете на България и Филипините днес. Затова съм написал 89,580. върни се малко по-назад в темата е писано за анулирането на гласуването Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Длъжен ли съм да гласувам за българката? Има доста красиви момичета... <{POST_SNAPBACK}> estestveno 4e ne si! glasuvai za koqto si iska6 ima vsqkvi vapros na vkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Нещо не ми позволява да гласувам. За какво не знам? Доколкото разбрах пак са нулирали гласовете и сега води филипинката. Май пак ни прецакаха нещо. Дано не съм прав. Това го чух по БТВ Новините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Нещо не ми позволява да гласувам. За какво не знам? Доколкото разбрах пак са нулирали гласовете и сега води филипинката. Май пак ни прецакаха нещо. Дано не съм прав. Това го чух по БТВ Новините. сигурно сме имали пак 2 000 000 гласа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Нещо не ми позволява да гласувам. За какво не знам? Доколкото разбрах пак са нулирали гласовете и сега води филипинката. Май пак ни прецакаха нещо. Дано не съм прав. Това го чух по БТВ Новините. <{POST_SNAPBACK}> Сигурно защото много припомпваш или вече си гласувал на същия ден. Вече може само по 1 глас на ден. При мен всичко е нормално.BULGARIA 58.92% 20,253 votes PHILIPPINES 6.70% 2,303 votes Total: 34,375 votes Като българите няма равни Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Резултатите от тази анкета ще се взимат ли под внимание при избора на миската?Щото като гледам резултатите нищо чудно да ни дисквалифицират! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Вече може само по 1 глас на ден. При мен всичко е нормално. <{POST_SNAPBACK}> Ами за какво са прокситата Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Отново манипулирахме вота Няма отървия от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 ) Има нещо такова)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 а стига ве!ся верно-българката,поне според мен, е една от най-красивите,ама 63.66%.......някой бая се е олял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 а стига ве!ся верно-българката,поне според мен, е една от най-красивите,ама 63.66%.......някой бая се е олял <{POST_SNAPBACK}> те пак са анулирали гласуването баси ламерите, вчера гласовете бяха над 100 000, а сега 27 000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Да ама пак сме номер едно нали. Само че не мога да разбера, защо нямам достъп да оставям коментари, а другите все още си постват там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 А стига ве !?! Като гледам ние сме половината от всички гласували Продължавайте в същия дух ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 BULGARIA 0.14% 25 vote Тия са много прости бе майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Що да са прости??? Че нащта хубавица има 3 пъти всички взети заедно.... Нормално е да ги анулират! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Що да са прости???Че нащта хубавица има 3 пъти всички взети заедно.... Нормално е да ги анулират! е закво да е нормално? кой е задал коефициент на отношение между вотовете като граница? НИКОЙ! гласуваме си и това е. за 5-ти път зануляват вота. ми ние по-добре да не гласуваме. да си оправят системата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Хакнахме сайта на ”Мис Вселена”, за да спечели българката Гласуването в интернет за новата "Мис Вселена" е започнало отначало заради нереалното генериране на гласовe, съобщи bTV. Сред претендентките за Мис Вселена е и българката Галина Ганчева, която само за 2 дни събра над 300 000 гласа и непосредствено преди нулирането на вота водеше с общо над 500 000. Гласовете са генерирани от български хакери в периода 23-24 май. Непосредствено след българката се нареждаше филипинката с около 200 000 гласа, а гласовете за останалите претендентки за короната варираха от 0 до 10-15. В момента за българката са гласували под 900 души. На I-во място е представителката на Филипините,следвана от кандидатката от Канада. Гласуването в интернет е отделно и ще продължи до 31 май. Това не е първото хакване на сайт от българските компютърни специалисти в подкрепа на родна красавица. Изборът за Мис Вселена 2005 ще се проведе на 30 май в столицата на Тайланд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 BULGARIA 10.70% 2,076 votes PHILIPPINES 15.98% 3,103 votes Е все пак, сме си на второ място все още. Аман от анулирване. Чиста българска работа. Давай до като не прекалим и не осерем работата. Нямаме спирачки. Ама се конкурираме май с филипинците в това отношение. А какво е другото гласуване, щом това е отделно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 е закво да е нормално? кой е задал коефициент на отношение между вотовете като граница? НИКОЙ! гласуваме си и това е. за 5-ти път зануляват вота. ми ние по-добре да не гласуваме. да си оправят системата. <{POST_SNAPBACK}> Ми защото вота е направен да бъде реалистичен , а не аз ,ти и още 50 българина да праснем 26 000 гласа! Е за това винаги осираме работата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Айде, айде може да е хубава, ама я вижте този линк без думи и гледайте видеото от него. Аз нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Айде, айде може да е хубава, ама я вижте този линк без думи и гледайте видеото от него. Аз нямам думи. <{POST_SNAPBACK}> Е простичко е детето , ти пък виж каква си , защо трябва да е умна , това да не е конкурс за мозъци .... Малко и на диалект маха .. P.S Поне беше откровенна ще и трябват около 10 години да си вземе висшето образование ... Абе хора кое е това даскало --- Student: High School, Goe Milev, Varna ... Аз за сефте чувам за него..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Айде, айде може да е хубава, ама я вижте този линк без думи и гледайте видеото от него. Аз нямам думи. <{POST_SNAPBACK}> Ахаххаа ... добре се изразява Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Аааааааам.... ъъъъъъъъм..... Ама тая верно е много тъпа ве. Щом и след 10 години се надява да е завършила висшето си образование, нямам какво повече да кажа. Направо се разбих. Може да е тъпа ама е хубава. Малко и стърчат зъбите като на зара, ама я бива. (леле, аз я изкарах изрод ) Ама нашето си е наше все пак. По-добре ли е да спечели оная мангалка от филипините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.