Jump to content
BulForum.com

Мис Вселена 2005

tankis

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

A така. Айде сега пак от начало. Вота е нулиран, ама само за БГ. То направо се осрахме. :)

A така. Айде сега пак от начало. Вота е нулиран, ама само за БГ. То направо се осрахме.  :)

До колко бяхме стигнали, че аз не разбрах?

И да не ми кажеш, че простите филипинци не правят същото. Бати нещастниците. :angry1

Mireo  24/05/05 14:56

HAHAHAHA BULGARIA SUX!
WHO IS NUMBER 1 NOW!
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
YOU ARE JUST MISIRABLE AND PRIMITIVE TRIBES SO YOU ARE THE LOOSERS OF THIS COMPETITION!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Тоя и още такива,ако ги хванем,най-малко да го пребием от бой.Аааа...Видяха,че мажем и на занулиха...Нещастници!!!

ЕДИТ:WTF?!Пак мажем,като луди!!!От 8,600 гласа за 2-3 минути станахме 10,368 гласа :)

хахахах един пич им хакна сайта, затва правим по 71638721 гласа :blink:

Dear Admins, if you make it a multi vote pool it will alway end like this. Not becouse someone will vote about 100 000 times a day with a script, but becouse votes like this ar published at large web communities, lot of people see it, and we vote. The nulling of the votes is childlish. If you want to avoid this hell whit 150 000 votes, ad even a cookie stop.

:D Густо и на филипинците им го анулираха. :D

Току-що и венецуелците "пострадаха'!!! :punk

Edit: Да, ама тея мизерници май направиха нещо :angry1 , щот сега ми вади следното съобщение:

Nation Poll Who will be the new Miss Universe?

insert failed : insert into ip_deny_vote(vote_date,vote_ip ,vote_time) values(NOW(),'212.104.ххх.ххх'), CURTIME()

И при вас ли е така? :confused :confused :confused

E нещо стана :angry1 прецакаха ме :sick :sick :sick

Nation Poll insert failed ip_deny_vote : insert into ip_deny_vote(vote_date,vote_ip , vote_time , vote_choice) values(NOW(),'84.252.xx.xx' , CURTIME() , )

Edit 1 :

Сега влизам само за резултатите не ми дава да гласувам :excl: :devil

Трябва да спрем малко вече сме с над 80 % от гласовете :wir :wir

E  нещо стана :angry1  прецакаха ме  :sick  :sick  :sick 

Nation Poll insert failed ip_deny_vote : insert into ip_deny_vote(vote_date,vote_ip , vote_time , vote_choice) values(NOW(),'84.252.xx.xx' , CURTIME() , )

И теб ли??? :angry1

И при мен се получи така още преди повече от час и половина! :angry1 :angry1 :angry1

Май ни намериха цаката??? :confused :confused :confused

вече не ми дава да припомпвам

тия сигур са се сетили да си подобрят системата

12:09

BULGARIA    80.43%  55,980 votes

14:31

BULGARIA  83.05% 74,485 votes

На мен ми харесва много момичето от DOMINICAN REP.,но разбира се гласувах за българката.

Ха, густо. :woot Кой сега е номер 1. :punk Може и да са си оправили сайтчето, ама нас никой не може да ни стигне. :D Гледам че филипинците се спряха нещо, пък БГ расте стремително. Бавно но сигурно. И няма вече за коментари, да им се подигравам на тия филипинци, колко са нещастни :( .

Филипинката е по-хубава.

Кво ти пука? :) :D

Направо ги размазахме:)))))))

не знам но от 89,580 гласа, 74,413 votes са наши :bgrin:

Kakво значи "наши" ?

ами сигурно български... не знам опитай се да познаеш ;)

kak разбра колко са "наши". И общо гласовете за Бг са бая над 100 000, а не колкото ти казваш.

kak разбра колко са "наши". И общо гласовете за Бг са бая над 100 000, а не колкото ти казваш.

еми както и сам можеш да видиш съм го писал в 2 часа на обяд, нормално е да са се увеличили. иначе един пич направи няква програма с автоматично гласуване и за тва дръпнахме толкова яко :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...