Jump to content
BulForum.com

Мис Вселена 2005

tankis

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Мдааа, имаме да наваксваме доста:) Поздравления за темата на автора. Само да си оправи грешката в заглавието.

Длъжен ли съм да гласувам за българката? Има доста красиви момичета...

Абе и на мен не ми се струва далеч най - хубавата , но викам да защитим националната чест :rolleyes:

Извинете,ама не може :(...както и да е... не мислите ли,че тая българката нали на 19,пък ми излглежда доса по-голяма :)

Длъжен ли съм да гласувам за българката? Има доста красиви момичета...

С погнуса от деянието си, щото много мразя конкурси за красота, гласувах за рускинята...тя милата има само 35 гласа с моя...

Извинете,ама не може :(...както и да е... не мислите ли,че тая българката нали на 19,пък ми излглежда доса по-голяма :)

Ти не си ли виждал мацки на 13 , които мясат на 20 :P :blink: Чернобил , растат бързо това е положението :D

Има яки мадами и нашата не е лоша гласувам за нея .

Ха Верно тези филипинците нещо са избухнали аре нашите стегнете се

е да можех и аз>>>> :beerchug :beerchug :beerchug :music :music

И на филипинката и на нашето момиче доста бързо се увеличава резултата

:confused :confused

Ей тея филипинци напредват много ...еееее..>>>. :angry1 :angry1

Българското в мене натделява, но най ми хареса мис PANAMA

Същата работа съм, макар че и Финландия е добре:)

Малее. 32.64% за БГ и 47.16% за филипините. Доста има да се наваксва. Този път поне е интересно. Има с кой да се състезаваме, а не само БГ да е начело. :D

Истината е някой да направи скриптче , което да генерира гласове , както беше при гласуванео на сайта на " Ал Джазира".

Филипинците ни превъзхождат. Горе долу от БГ гласуват по 1 човек на секунда, а от Филипините по 1,5-2. Иначе на мен ми хареса и Украйна. Ама нашето си е по. Ама като почнах да ги раглеждам, ми те много кофти другите бе. То и наща малко злобно гледа, ама нали си е нашо, ама и изглежда по-добре. :D Иначе и филипинката не е лоша.

Лелеее, ама те вече цялата вселена ли изследваха?!

Или бъркам, да не би да е мис Слънчева Система? Или Мис Млечен Път??

За мен пък костариканката е най-красива, заедно с колумбийката .. пусти латиноамериканки :love

А да спечели нашата, спокойно, има кой да се погрижи :)

разбира се че ще гласувам за БГ дори и да не е най-красива си е нашо момиче другите които не гласуват се правят на интересни според мен както и да е може да греша whatever иначе Панама наистина е красавица!!!

Уау, доста бързо напредваме. Ако това се дължи на нас направо се гордея с Пловдив. Кой даде тая идея да се помпа постоянно бутона за гласуването. И на това се намери цаката вече. :D Понеже гледам че има там място и за коментари, реших да попрочета малко и вижте на какво се натъкнах:

Solari of Bulgaria...where is bularia?????

Even spelling out your country speaks out for what you are, and who you are...

Sorry.....I think Ms. Philippines is cute.

Ms. Bulgaria looks like a stupid bitch.

If Miss Bulgaria will win, I think this would be the worst Ms. Universe pageant ever! Got it? I hope somebody else will win...Please....

I agree with rnbguy04. Did anybody from Bulgaria win the miss universe title? NONE!!! HAHAHA!!! NONE!!! DREAM ON!!!

Време е да покажем всъщност кои сме. Айде малко остана. :punk

ЕДИТ: Помпайте бутона Vote поне 1-2 минути и вижте само какъв резултат излиза. Колкото повече помпате толкова повече гласове.

Българката и "панамката" са моите фаворити надявам се Българката да победи.

Тази анкета опира до "мойто гардже най-хубаво" но все пак тази филипинка дет не е кой знае какво има толкова гласа ... хич не ме радва дано я дисквалифицират :)

EDIT: като гледам как някаф боклук се изказва за нашата просто не издържах да не си вкарам нещо допълнително към мнението. Надявам се на намерим някаква цака да пуснем повече гласове. А някакви кавали кат са учили география на селската им околия и не са чували за България ставаме длъжни да ги смачкаме.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...