tankis Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Гласувайте!!!ГЛасувайте,защотото тези филипинци,се оказаха по-големи хакери!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Пак сме чийтнали класацията усещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Длъжен ли съм да гласувам за българката? Има доста красиви момичета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Мдааа, имаме да наваксваме доста Поздравления за темата на автора. Само да си оправи грешката в заглавието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Длъжен ли съм да гласувам за българката? Има доста красиви момичета... <{POST_SNAPBACK}> Абе и на мен не ми се струва далеч най - хубавата , но викам да защитим националната чест Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 Извинете,ама не може ...както и да е... не мислите ли,че тая българката нали на 19,пък ми излглежда доса по-голяма Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Длъжен ли съм да гласувам за българката? Има доста красиви момичета... <{POST_SNAPBACK}> С погнуса от деянието си, щото много мразя конкурси за красота, гласувах за рускинята...тя милата има само 35 гласа с моя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Извинете,ама не може ...както и да е... не мислите ли,че тая българката нали на 19,пък ми излглежда доса по-голяма <{POST_SNAPBACK}> Ти не си ли виждал мацки на 13 , които мясат на 20 Чернобил , растат бързо това е положението Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Има яки мадами и нашата не е лоша гласувам за нея . Ха Верно тези филипинците нещо са избухнали аре нашите стегнете се е да можех и аз>>>> И на филипинката и на нашето момиче доста бързо се увеличава резултата Ей тея филипинци напредват много ...еееее..>>>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 Хубавото е,че можеш да гласуваш много пъти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Българското в мене натделява, но най ми хареса мис PANAMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Българското в мене натделява, но най ми хареса мис PANAMA <{POST_SNAPBACK}> Същата работа съм, макар че и Финландия е добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Българското в мене натделява, но най ми хареса мис PANAMA <{POST_SNAPBACK}> Мда мис PANAMA и според мен е най-красива .... а тая от Филипините пък не ми харесва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Ще ме извинявате, ама филипинката е с класи над панамката Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Мамка им и Филипинците. Канадката не е лоша ама нали съм си Българче и си гласувах за БГ каката Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Малее. 32.64% за БГ и 47.16% за филипините. Доста има да се наваксва. Този път поне е интересно. Има с кой да се състезаваме, а не само БГ да е начело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Давайте да се активизираме и да ги настигаме вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Истината е някой да направи скриптче , което да генерира гласове , както беше при гласуванео на сайта на " Ал Джазира". Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Филипинците ни превъзхождат. Горе долу от БГ гласуват по 1 човек на секунда, а от Филипините по 1,5-2. Иначе на мен ми хареса и Украйна. Ама нашето си е по. Ама като почнах да ги раглеждам, ми те много кофти другите бе. То и наща малко злобно гледа, ама нали си е нашо, ама и изглежда по-добре. Иначе и филипинката не е лоша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Лелеее, ама те вече цялата вселена ли изследваха?! Или бъркам, да не би да е мис Слънчева Система? Или Мис Млечен Път?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 За мен пък костариканката е най-красива, заедно с колумбийката .. пусти латиноамериканки А да спечели нашата, спокойно, има кой да се погрижи Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 разбира се че ще гласувам за БГ дори и да не е най-красива си е нашо момиче другите които не гласуват се правят на интересни според мен както и да е може да греша whatever иначе Панама наистина е красавица!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Гласувах за българката ама тия от Филипините и Панама са най-яки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Уау, доста бързо напредваме. Ако това се дължи на нас направо се гордея с Пловдив. Кой даде тая идея да се помпа постоянно бутона за гласуването. И на това се намери цаката вече. Понеже гледам че има там място и за коментари, реших да попрочета малко и вижте на какво се натъкнах: Solari of Bulgaria...where is bularia?????Even spelling out your country speaks out for what you are, and who you are... Sorry.....I think Ms. Philippines is cute. Ms. Bulgaria looks like a stupid bitch. If Miss Bulgaria will win, I think this would be the worst Ms. Universe pageant ever! Got it? I hope somebody else will win...Please.... I agree with rnbguy04. Did anybody from Bulgaria win the miss universe title? NONE!!! HAHAHA!!! NONE!!! DREAM ON!!! Време е да покажем всъщност кои сме. Айде малко остана. ЕДИТ: Помпайте бутона Vote поне 1-2 минути и вижте само какъв резултат излиза. Колкото повече помпате толкова повече гласове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Българката и "панамката" са моите фаворити надявам се Българката да победи. Тази анкета опира до "мойто гардже най-хубаво" но все пак тази филипинка дет не е кой знае какво има толкова гласа ... хич не ме радва дано я дисквалифицират EDIT: като гледам как някаф боклук се изказва за нашата просто не издържах да не си вкарам нещо допълнително към мнението. Надявам се на намерим някаква цака да пуснем повече гласове. А някакви кавали кат са учили география на селската им околия и не са чували за България ставаме длъжни да ги смачкаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.