Jump to content
BulForum.com

ОМГ

Recommended Posts

хора не 4е у4а в мг-то ,но видяхте ли репортажа в господари на ефира където Курдов заложи фал6ива бомба в ва6то даскало .Голям смях (то ако става вапрос някои ако залоги в моето даскало бомба и тя гръмне никои няма да разбере ,ама аиде)

edit:ако ви интересува утре 6а има някво продалжение на репоржа

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Напрайха ва на нищо по нова телевизия,ве!Особено тая зам.директорката .. зе да срича....!Редувайте се да пазите, че да не ви гръмнат!

Шегата на страна!Съберете по 1 лв. за охрана,че да пази господ, ама в днешно време не се знае... :unsure:

Хаха ;) Пич, минал съм ги всичките даскали и чак ме хваща носталгия, че вече съм 12 клас и не ми предават или се пенсионираха някои от тях, въпреки че повечето хич не ме харесваха.

Останал си с такова впечатление, щото вероятно твоя клас е бил пълен с такива каквито описваш ти :) А иначе и от нашия клас има един пич, дето си мислеше, че класа нещо му има и че той не може да се разбере с класа, но странно защо мислеше, че причината е класа и училището. Е, тоя пич сега се приспособи към класа и вече идва по купончета и събирания, но преди тва беше точно на твоя хал. Нзм, може би е въпрос на мислене, а може би на нещо друго. Мен страшно ме е яд, че завършвам тая година, ако можех сега да се върна в 8 клас със същите хора или дори с други пак в МГто бих го направил :)

Ами то наистина е въпрос на мислене! Незнам как сте ме разбрали, но едни от най-големите ми приятели в момента са ми точно от този клас и с тях всеки ден в МГ-то си беше голям айляк, но просто самата атмосфера в тъпия ми клас ме дразнеше, защото докато правим класна по Английски примерно и изключително "умното и красиво" момиче от 2-ят чин посредата, случайно казва на даскалката, че момчетата на последния чин преписват и тя не иска да има оценка, която да е колкото тези на преписвачите и така готино ми става, че с густо бих и се изпърдял в устата. И не само това, разбира се. Постоянно се намираха доброжелатели, които да те накиснат или да не ти дадат да препишеш. И още куп неща.

А и да не забравя, имахме си един, който постоянно казваше на класната коя бележка е фалшива и коя не. :-)

Готино, нали?

МГ-то е една голяма кофа за боклук, в която просто понякога се изхвърлят лъскави предмети, които се осират от много по-голямата част вонящ боклук!

English - Милена Грудева
защото докато правим класна по Английски примерно и изключително "умното и красиво" момиче от 2-ят чин посредата, случайно казва на даскалката, че момчетата на последния чин преписват и тя не иска да има оценка, която да е колкото тези на преписвачите и така готино ми става, че с густо бих и се изпърдял в устата. И не само това, разбира се. Постоянно се намираха доброжелатели, които да те накиснат или да не ти дадат да препишеш. И още куп неща.

А и да не забравя, имахме си един, който постоянно казваше на класната коя бележка е фалшива и коя не. :-)

Бил си Милена Грудева и си имал проблеми с оценката по английски :lol: :lol: :lol: :lol:

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

А то тея бележки все едно е много трудно да се познаят дали са оригинални.

Напрайха ва на нищо по нова телевизия,ве!Особено тая зам.директорката .. зе да срича....!

За коя заместник директорка става дума? За Гергана Петрова ли? Ако е била тя много съжелявам, че съм го пропуснал :cry

За коя заместник директорка става дума? За Гергана Петрова ли? Ако е била тя много съжелявам, че съм го пропуснал :cry

Споко утре ша има продължение.Оная обаче директорката мноо са спече и почна да говори глупости :)

Наистина мноо гадно ва прецакаха.И вие плащате пари за охрана :confused Ахахаха!

BTW абсолютно на всякаде могат да сложат бомба само да искат. :( :)

Бил си Милена Грудева и си имал проблеми с оценката по английски :lol: :lol: :lol: :lol:

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

А то тея бележки все едно е много трудно да се познаят дали са оригинални.

Ами да имах и то много големи проблеми с нея. Тя мен много ме обичаше, особено, като правим класна, постоянно заставеше до мен. И това ако не е обич, само!?

Ами да, трудно е да се разберат, освен ако някой не ти каже, че и на още трима човека бележките са му от този доктор и тримата сте супер партийки. Ти как мислиш! Или като й каже, че те е видял през междучасието да си я пишеш!

Няма смисъл да се прайш на адвокат, просто си направи изводите...

За Алина Сомова.

Репортажа не го хванах от началото, но видях, че става въпрос за УПК (корпуса). Там от край време няма охрана. Има само в главната сграда. Дано репортажа да раздвижи нещата и да се направи нещо по въпроса.

Аве нзм що баш с МГто се заядоха, ама...чесно искаше ми са Гергана Петрова да беше, а не Сомова, щото Сомова е много добричка.

ГПто така здраво щеше да си ги сложи на мястото и Курдов и оная дъртата откачалка. То просто бива бива, ама..не че нещо, но в такава ситуация много малко хора биха се оправили.

Странно защо точно с МГто се заядоха...Дали заради Шефа ни бившия, който сега е зам-мин. на образованието, дали има някви недоволни родители за тия 15 лева..кой знае.

Бтв събираме по 15 лева за бодигард на година, които аз не съм дал и нямам и намерение да дам, особено след случилото се.

Обаче наистина ми се иска да бяха хванали Гергана Петрова, тогава щеше да има голям смях, но с обратна насоченост. Който я знае, знае защо съм така уверен.

А пък ако си беше стария шеф, така щеше да нареди нещата, че накрая щяха да му се извиняват, че са ни обезпокоили в нашето спокойно, охранявано кътче ;)

Странно защо точно с МГто се заядоха...Дали заради Шефа ни бившия, който сега е зам-мин. на образованието, дали има някви недоволни родители за тия 15 лева..кой знае.

Бтв събираме по 15 лева за бодигард на година, които аз не съм дал и нямам и намерение да дам, особено след случилото се.

Не знам сега как е, но преди 2 години 12-тите класове карахме часове само в корпуса и пак ни искаха пари за охрана. Прави са си родителите да недоволстват.

Да де, то и при нас е така, само дето не се отчита, че тия 15 лева отиват главно за СОТа на комп. зали, които хич не са малко. А пък и ние специално сме само в корпуса половината часаве, другата половина е в комп. зала 116, която пък е в централната сграда. Бе прави са да искат пари, но 15 лева за много! Още повече, че когато се е налагало досега намеса на охрана, не е била на място. Именно затова аз не съм дал и нямам намерение да дам пари, освен ако не ме накарат по груб и безусловен начин :)

. Бе прави са да искат пари, но 15 лева за много!

да наистина са много ,аз у4а в кирила тои е доста близко до МГ-то .На нас ни искат по 12 кинта и какво охраната си спи в кабинката гледа си плеибои и му е през оная работа за у4ениците това се доказа преди един месец в на6ия клас няква жена влиза без никои да я спира и моми4етата са ватре и гепи на един мои съу4еник 4антата.(добре 4е не е взела моята 6тото както са ватре телефони мп3-та маика ми 6те6е да ме изнесе)

Аве нзм що баш с МГто се заядоха, ама...чесно искаше ми са Гергана Петрова да беше, а не Сомова, щото Сомова е много добричка.

ГПто така здраво щеше да си ги сложи на мястото и Курдов и оная дъртата откачалка. То просто бива бива, ама..не че нещо, но в такава ситуация много малко хора биха се оправили.

Обаче наистина ми се иска да бяха хванали Гергана Петрова, тогава щеше да има голям смях, но с обратна насоченост. Който я знае, знае защо съм така уверен.

А пък ако си беше стария шеф, така щеше да нареди нещата, че накрая щяха да му се извиняват, че са ни обезпокоили в нашето спокойно, охранявано кътче ;)

Найстина трябваше да е гп-то.Ама пак добре че не е и старибратов щот и той е пич...но аз се радвам че наредиха сомова.НЕ знам защо,но съм морално удовлетворен.

Ами то наистина е въпрос на мислене! Незнам как сте ме разбрали, но едни от най-големите ми приятели в момента са ми точно от този клас и с тях всеки ден в МГ-то си беше голям айляк, но просто самата атмосфера в тъпия ми клас ме дразнеше, защото докато правим класна по Английски примерно и изключително "умното и красиво" момиче от 2-ят чин посредата, случайно казва на даскалката, че момчетата на последния чин преписват и тя не иска да има оценка, която да е колкото тези на преписвачите и така готино ми става, че с густо бих и се изпърдял в устата. И не само това, разбира се. Постоянно се намираха доброжелатели, които да те накиснат или да не ти дадат да препишеш. И още куп неща.

Готино, нали?

МГ-то е една голяма кофа за боклук, в която просто понякога се изхвърлят лъскави предмети, които се осират от много по-голямата част вонящ боклук!

Мале пич аз ако имах такива в класа щях да ги подлагам на ежедневен тормоз, тва не е човешко ве!

Гледахте ли Господарите. МГ = pwned!!! Тея 15 лева май ги давате ей така... да си пълнят гушите ваште директорчета. Съжалявам ама просто нямам коментар. Ние може да сме с Общинска охрана ама тея хора непрекъснато стоят и мръзнат само и само да не влезе някой в даскалото. А при вас... еми репортажа показа всичко. А щом и учениците не се чувстват в безопасност да си прави изводите директорката ви.

Гледахте ли Господарите. МГ = pwned!!! Тея 15 лева май ги давате ей така... да си пълнят гушите ваште директорчета. Съжалявам ама просто нямам коментар. Ние може да сме с Общинска охрана ама тея хора непрекъснато стоят и мръзнат само и само да не влезе някой в даскалото. А при вас... еми репортажа показа всичко. А щом и учениците не се чувстват в безопасност да си прави изводите директорката ви.

Чакай, чакай..... Ти не си ли от английската? Wtf? :lol: :cry

ако е така - говориш пълни глупости

Чакай, чакай..... Ти не си ли от английската? Wtf? :lol: :cry

ако е така - говориш пълни глупости

Що? Да в английската съм. Вярно е. На спирката ВИНАГИ има поне 2-ма от охраната ся вътре как е мноо важно. Ама си обикалят нон стоп. Само голямото не ги виждам често. Сигурно щото са зад някой храст и дебнат :lol: :laughing: :lol: :D :P :). Не е кат да няма хора.

Ех, давай! Дойде и твоят дългоочакван момент на слава, сега е времето да оплюеш яко МГто :) Давай, бро! С тебе съм, и винаги ще бъда...

...А щом и учениците не се чувстват в безопасност.....

Брей, верно ли, че вече в МГ-то е страшно като в Ирак :confused Спрете се малко бе, вече глупости говорите :blink:

Брей, верно ли, че вече в МГ-то е страшно като в Ирак :confused Спрете се малко бе, вече глупости говорите :blink:

Не съм си го измислял. Курдов ли къв беше там отиде и ги пита лично. Гледай репортажа.

Що? Да в английската съм. Вярно е. На спирката ВИНАГИ има поне 2-ма от охраната ся вътре как е мноо важно. Ама си обикалят нон стоп. Само голямото не ги виждам често. Сигурно щото са зад някой храст и дебнат :lol: :laughing: :lol: :D :P :) . Не е кат да няма хора.

И като ги има та кво?! Влязохме и си излязохме от английската с един приятел кат пичове, без никой да ни спре!!! И ти ков сигурен ли се чувстваш?! След като могат да дойдат хора, да те пребият в двора, а охраната да гледа от другата лафка?! Пикая ни на охраната!!!

Айде спрете се, моля ви се. Идеално училище няма и няма да има. К'во сте тръгнали да осирате темата с глупости?

Според мен всички училища са на тоя хал.ПРосто тоя курдов си е харесал мг-то издебнал е че нема никой и се и направил шоуто...

И аз съм влизал в английската без никой да ме спре ама тва е друг въпрос.СЛед тоя репортаж нищо няма да се промени трайно...

Не съм си го измислял. Курдов ли къв беше там отиде и ги пита лично. Гледай репортажа.

Е, моля те..Курдов толкова изопачи думите на пич-а ,който разпитва..изкара , че направо по цял ден учениците в МГ треперят за здравето си ..виж репортажа и по-точно момента , в който след като беше питал момчето , Курдов "разказа" думите му..бая , бая окраси ...

За Алина Сомова.

Че Алина Сомова от кога е зам. директор? Тя и Ганка се престави като директорка на нещо си :)

ГПто така здраво щеше да си ги сложи на мястото и Курдов и оная дъртата откачалка.

Тя ГП само в така ситуация може да е полезна, а я няма :unsure: Сигурно щеше да му вземе микрофона, защото е опасен за учениците :P

Е, моля те..Курдов толкова изопачи думите на пич-а

Тоя Курдов е пълен боклук. Гледал съм го в някви тъпи негови предавания по ТВ-то. Веднъж си спомням, че беше във "Вот на доверие" и се оказа, че носи очила без диоптър, за да изглежда "по-интелегентно", освен това един милион човека го обвиняват, че има да им връща пари :D (включително 200лв. на някъв, който също играеше тая седмица). Една е думата, която характеризира такъв човек, но хайде ще се въздържа :) .

А МГ-то го нападат, защото май е единственото държавно училище, което не се охранява от "Общинска охрана". Аз имам някъв спомен, че за известно време те ни "охраняваха" - 2 пъти дневно покрай училището минаваше няква патрулка и разбира се ги разкараха, те никва работа не вършиха.

• 4 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...