Jump to content
BulForum.com

Море или балкан?

tankis

Къде ще почивате?  

108 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Балкан. Тихо, хладно няма хора, повече природа. Кво да кажа... Само балкан бе хора. Не че на море е зле, обаче нашто черноморие не струва. Пълен ВЪЗ!. Иначе ще се кефя в Южния Пасифик или Карибите.

докато съм млад винаги ще предпочитам морето :love B)

като остарея сигурно повече ще ми харесва спокойствието по балкана :P

Наближавала ваканцията, ама като нямам кинти морето и балкана май ще си ги гледам в интернет т'ва лято :(((

Иначе бих изкарал цялото лято на планина и 2 седмици на море...

Определено и от двете има нужда човек от време на време:) Важното е да смениш климата:)

da taka e ponqkoga ima6 adski jelanie za tova :D ina4e obojavam moreto bih se premestila da jiveq v nqkoi morski grad moje bi:blink: :D

Еми то трябва , ама се така се случва всяка година , миналата година успях за 2 дена да се кача на Белица и определено ако някой иска да си направи хубава и ефтина почивка на балкан може и там да се качи . Особено дискотеките в Разлог са супер тънка поста  :P

Може и да греша, ама в Разлог няма дискотека. Поне декември месец нямаше. Познавам две пички от там и всички ходеха на дискотека в Банско. Иначе по темата: Предпочитам балкан. Морето е малко солено и в буквалния и в преносния смисъл на думата :D .

Ами за пореден път отивам на море. Най-вероятно ще избера Приморско/ММЦ или Слунчев бряг.

Може и да греша, ама в Разлог няма дискотека. Поне декември месец нямаше. Познавам две пички от там и всички ходеха на дискотека в Банско. Иначе по темата: Предпочитам балкан. Морето е малко солено и в буквалния и в преносния смисъл на думата  :D .

Ами аз ти говоря за лятото на 2004 , поне на мен ми показаха 3 дискотеки ... Иначе верно е че морето излиза скъпо удоволствие ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...