Jump to content
BulForum.com

Море или балкан?

tankis

Къде ще почивате?  

108 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Тъй като наближава ваканцията и ми е интерестно къде ще ходите?И кажете къде точно ще ходите(град,хижа,курорт)!!!

Ами да беше сложил опция никъде , аз не съм ходил от 7 години на почивка , защото нон стоп има бачкане , иначе залагам за балкан или по-точно " Цигов чарк" ... :punk

P.S Лично за мен на морето никаква почивка не става , като бях на 15 ставаше , но тогава не ходих по дискотеки , не порках и не пуших за мацки да не говорим .. От морето се връщаш по скапан от колкото отиваш .

@Aggressiv тва не е хубаво ша почнеш да изчаткваш тряя да почиваш от време на време :P

А по темата на море ша се ходи ама още не е ясно къде...

@Aggressiv тва не е хубаво ша почнеш да изчаткваш тряя да почиваш от време на време :P

А по темата на море ша се ходи ама още не е ясно къде...

Еми то трябва , ама се така се случва всяка година , миналата година успях за 2 дена да се кача на Белица и определено ако някой иска да си направи хубава и ефтина почивка на балкан може и там да се качи . Особено дискотеките в Разлог са супер тънка поста :P

Зависи какво искаш. Ако искаш да си починеш, да забравиш работата и проблемите - отиваш на балкан. Ако искаш да купонясваш - отиваш на море.

Зависи какво искаш. Ако искаш да си починеш, да забравиш работата и проблемите - отиваш на балкан. Ако искаш да купонясваш - отиваш на море.

:punk Абсолютно съм съгласен :punk

На море не можеш да си починеш , там се извършва т.н. Активна почивка :)

А на Балкан с добра компания можеш да се отпуснеш до разлагане :)

Аз пък хич не съм съгласен...едноседмична или 10дневна разходка по планините си е бая почивка... А в планината се яде и раницата е пълна с краставици и кашкавал и леко опъва...не е толкова леко. На морето се почива много по-лесно, но пък е различно. Аз лично бих предпочел планина, но и на море не отказвам.

Определено и от двете има нужда човек от време на време:) Важното е да смениш климата:)

Най-ми се иска на море. От 6 години не съм ходил. Заприличал съм на албинос. :) Пък нека да не мога да си почина. Аз да се излегна на плажа цял ден и вечерта на лайф, пък нека да ми е лошо. На балкан е добре също, ама зависи къде. Но не мисля че балкана е подходящо място за горещото лято. Трябва да се използва всичко максимално, според сезона.

Най-ми се иска на море. От 6 години не съм ходил. Заприличал съм на албинос. :)

На аватара се усъмних да не би да си ти, след твоя пост :huh:

Лятото е супер на балкан, особено ако е някое летуване, с преходи и т.н. А раницата с краставиците и сиренето не тежи чак толкова като я поносиш 2-3 дни :)Последния път като бях на такова летуване ( от Смолян тръгнахме и направихе доста дълга разходка ) беше страхотно, добра компания, природа, разходки..

А на море и аз не съм ходил от няколко години и мисля тази година да не пропусна :) Само трябв да отида 5-6 пъти на солариум, че като се съблека си личи, че цяло лято съм ходил с чорапи и тениска :)

Aбе махнете ги тея раници... няма да обикалям горите я :) .... говорим за пълен RELAX под някоя яка сянка , с бира в ръка . Ама това е универсално и за море и за балкан....

Така че , където и да се иде е от полза ... разнообразието е хубаво нещо.

смятам да отида и на двете ама ще бъде по хубаво на морето защото бая добра компания сме се събрали...абе важното е купон да става :)

А раницата с краставиците и сиренето не тежи чак толкова като я поносиш 2-3 дни :)

Мда...в такива случаи хората наоколо стават много щедри и само от своята раница предлагат да се яде... И с всеки ден все по-леко се ходи.

На аватара се усъмних да не би да си ти, след твоя пост :huh:

:D Не съм аз това, обаче имаме нещо общо. :lol:

Всяка година си викам че това лято отивам на море и като дойде времето, все се разваля идеята заради нещо.

И двете ми харесват и ако имам възможност с удоволствие бих отишъл.

Попринцип обичам да ходя и на море и на балкан!!Винаги първо тръгвам за балкана лятото за да отърва лятните горещени в големия гард а на море в повечето случаи ходя Септември месец колкото и странно да звучи!!Тогава си е много готино защото хем цените са по-ниски вече защото е края на сезона а и по същата причина и водата е много топла!!Също така излиза и много риба за запалените риболовци а и слънцето вече не пече толкова силно през това време на годината и не се изгаря толкова брутално като примерно да се замине Юли :)

По стечения на обстоятелствата тая година съм "абуриген"(демек абитюрент) и за това утре заминавам за Турция на моренце малко!!Ех нека ми е лошо ... :love :music

По стечения на обстоятелствата тая година съм "абуриген"(демек абитюрент) и за това утре заминавам за Турция на моренце малко!!Ех нека ми е лошо ... :love  :music

А да не би да си "абориген" (демек абитуриент)?

как да отида септември месец на море,и да бягам от жегата в планината :confused

аз си умирам от густо като е 100000000 градуса,така че -моренце през юли в адската жега :punk

Имам си къща на Балкан-мога когато си поискам да отида горе на планината,пък и е близо.

А морето е друга работа.За мен и двете са еднакво хубави,но в момента искам море :ghost

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...