Jump to content
BulForum.com

Video -> Capture -> DVD

FunLov3

Recommended Posts

Zdraveite !

Ako mje da mi pomognete , t.e. da mi obqsnite kak da si prehvurlq info-to ot Kasetka (Video) na DVD blanka ?

Siguren sum 4e imam vsi4ko neobhodimo !!!

Сваляш си Sony Vegas (последната версия е 6.0в) Сваляш си и DVD Architect пак от същото място... А и крак(той е за всички продукти на сони) на SSG.

С първото правиш Capture и видео обработка и накрая рендерираш ( в подходящ формат)

С второто си оформяш диска (начално меню, анимации и т.н.)

А третото е за :D

Четвърто пиши мо ПМ ако нещо има проблеми

Ако питаш мен първата стъпка е леко недобра, в смисъл няма смисъл да слага последната версия на Вегас (6). Пробвах я лично и няма нещо което да не му свърши работа и с версия 5, само дето 6 е доста по-капризна и лакома, иска SP1, също така иска DirectX 9.0c (закакво й е не знам, дотогава бях с 9.0b), иска Microsoft .NET Framework 1.1 Final + неговия SP1 (иначе не тръгва). 5-та версия поне е по-лека и върви на DirectX 9.0b, не иска СП1 на фрейуърка, не че е кой знае какво, но си прави съответните изводи.

А и за кепчване нещо не я бива. Кепчването според мен е добре да го направиш или с софтуер, който върви с тунера ти (или capture картата), или с програма като iuVCR, аз само нея ползвам, много е добра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...