FunLov3 Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Zdraveite ! Ako mje da mi pomognete , t.e. da mi obqsnite kak da si prehvurlq info-to ot Kasetka (Video) na DVD blanka ? Siguren sum 4e imam vsi4ko neobhodimo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Сваляш си Sony Vegas (последната версия е 6.0в) Сваляш си и DVD Architect пак от същото място... А и крак(той е за всички продукти на сони) на SSG. С първото правиш Capture и видео обработка и накрая рендерираш ( в подходящ формат) С второто си оформяш диска (начално меню, анимации и т.н.) А третото е за Четвърто пиши мо ПМ ако нещо има проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Ако питаш мен първата стъпка е леко недобра, в смисъл няма смисъл да слага последната версия на Вегас (6). Пробвах я лично и няма нещо което да не му свърши работа и с версия 5, само дето 6 е доста по-капризна и лакома, иска SP1, също така иска DirectX 9.0c (закакво й е не знам, дотогава бях с 9.0b), иска Microsoft .NET Framework 1.1 Final + неговия SP1 (иначе не тръгва). 5-та версия поне е по-лека и върви на DirectX 9.0b, не иска СП1 на фрейуърка, не че е кой знае какво, но си прави съответните изводи. А и за кепчване нещо не я бива. Кепчването според мен е добре да го направиш или с софтуер, който върви с тунера ти (или capture картата), или с програма като iuVCR, аз само нея ползвам, много е добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.