samkijot Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 не ги разбирам много тези неща, но тъй като съм се спрял на тези 2 (за тези пари) интересно ми е кое е по-добре .... и ако някой има едно от 2-те, какви са му впечатленията. благодаря предварително 10x to Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Ами аз не виждам абсолютно никаква разлика между тях, освен в марката. Освен че при самсунга са дали тонколони с по-голяма мощност. Може би това е единственото предимство, макар че никога не ми се вярва че ще ги ползваш до максимум. Това си е доста сериозно, особено първото. Обаче и при двете марки нещо не мога да повярвам че такива дребни толколонки, имат такава мощност. Толкова дребни, пък да са около 30 вата, ми звучи наистина нереално. А особено пък фронта на самсунг-а, 62 вата... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 ... мен мощността не ме притеснява много. по-скоро съвместимостта с различните dvd-та ... и входовете/изходите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 ... мен мощността не ме притеснява много. по-скоро съвместимостта с различните dvd-та ... и входовете/изходите <{POST_SNAPBACK}> Имам го този SAMSUNG! Много по добър от това LG. Работи си с всички пиратски дискове. Препоръчвам ти го Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 За LG нищо не мога да кажа, но за самсунга не съм останал с големи симпатии. Постоянно записвам аудио СД-та на един приятел, който има уредба самсунг. В началото четеше всичко, но после след 1 година точно се беше развалила нещо (точно като й мина гаранцията), занесе я в сервиз, оправиха я, дори й почистиха лещата. Обаче след още 3 месеца спря да чете пиратските дискове и си хареса само на сони (зелените) от 1.10лв. с кутийката. То верно, че може да се е замърсила отново, ама толкова бързо. Пък и той не ги подхвърля наляво и надясно дисковете, за да му се надраскат (на 6 месеца диск е гладък като огледало ), нито пък я мести уредбата. А една позната пък с ДВД самсунг, тези дискове първо си ги чете нормално, после пък не ще, на други пък не чете определени песни, пълен ужас. И да допълня. Ако някой иска да ми каже че е от дисковете... Е не е. Всеки път когато записвам диск го проверявам за грешки и мога да се похваля, че до сега не съм записал диск с грешка. В редки случаи, най-много 2-3 грешки на диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 значи опира до дисковете .... е ми, ще си купувам от по-скъпите тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 някой знае ли какъв форамат титри чете samsung-а освен стандартните *.srt и *.sub? в книжката не са посочени. интересно ми е дали има такива, които в тях се оказва колко да са големи "буквите" и той да "разчита" тази информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 така ... първи впечатления относно Samsung HT-P10: според книжката спецификацията на колонките е - 32W (front/rear speaker), 63W (center speaker) и 64W (Subwoofer speaker) .... за дисковете - за сега чете всички, без тези, на които са записани филми с резолюция над 720*480 пиксела (пробвах с 2 диска). също така не поддържа dts на dvix/xvid формат .... щом чете dvd video, нормално ли е да чете и dvd audio .... сори за ламерския въпрос, ама не съм много наясно с dvd-тата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.