Jump to content
BulForum.com

Samsung HT-P10 or LG LH-T6340D

Recommended Posts

не ги разбирам много тези неща, но тъй като съм се спрял на тези 2 (за тези пари) интересно ми е кое е по-добре .... и ако някой има едно от 2-те, какви са му впечатленията.

благодаря предварително

snap55mg.png

snap77vb.png

10x to is1.gif

Ами аз не виждам абсолютно никаква разлика между тях, освен в марката. Освен че при самсунга са дали тонколони с по-голяма мощност. Може би това е единственото предимство, макар че никога не ми се вярва че ще ги ползваш до максимум. Това си е доста сериозно, особено първото. Обаче и при двете марки нещо не мога да повярвам че такива дребни толколонки, имат такава мощност. :blink: Толкова дребни, пък да са около 30 вата, ми звучи наистина нереално. А особено пък фронта на самсунг-а, 62 вата... :confused .

... мен мощността не ме притеснява много. по-скоро съвместимостта с различните dvd-та ... и входовете/изходите

... мен мощността не ме притеснява много. по-скоро съвместимостта с различните dvd-та ... и входовете/изходите

Имам го този SAMSUNG! Много по добър от това LG. Работи си с всички пиратски дискове. Препоръчвам ти го ;)

За LG нищо не мога да кажа, но за самсунга не съм останал с големи симпатии. Постоянно записвам аудио СД-та на един приятел, който има уредба самсунг. В началото четеше всичко, но после след 1 година точно се беше развалила нещо (точно като й мина гаранцията), занесе я в сервиз, оправиха я, дори й почистиха лещата. Обаче след още 3 месеца спря да чете пиратските дискове и си хареса само на сони (зелените) от 1.10лв. с кутийката. :) То верно, че може да се е замърсила отново, ама толкова бързо. Пък и той не ги подхвърля наляво и надясно дисковете, за да му се надраскат (на 6 месеца диск е гладък като огледало :) ), нито пък я мести уредбата. А една позната пък с ДВД самсунг, тези дискове първо си ги чете нормално, после пък не ще, на други пък не чете определени песни, пълен ужас. И да допълня. Ако някой иска да ми каже че е от дисковете... Е не е. Всеки път когато записвам диск го проверявам за грешки и мога да се похваля, че до сега не съм записал диск с грешка. :P В редки случаи, най-много 2-3 грешки на диск.

някой знае ли какъв форамат титри чете samsung-а освен стандартните *.srt и *.sub? в книжката не са посочени. интересно ми е дали има такива, които в тях се оказва колко да са големи "буквите" и той да "разчита" тази информация

така ... първи впечатления относно Samsung HT-P10:

според книжката спецификацията на колонките е - 32W (front/rear speaker), 63W (center speaker) и 64W (Subwoofer speaker)

.... за дисковете - за сега чете всички, без тези, на които са записани филми с резолюция над 720*480 пиксела (пробвах с 2 диска). също така не поддържа dts на dvix/xvid формат ....

щом чете dvd video, нормално ли е да чете и dvd audio .... сори за ламерския въпрос, ама не съм много наясно с dvd-тата :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...