ABIDE Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Не е смешно, имам проблем с морското свинче и се нуждая от много добър лекар. Правиха му операция след което едната лапичка вече не му се движи в областта на ходилото (операцията няма нищо общо с тази област). Казаха ми, че щяло да се оправи и че било от опойката... Чакам вече цяла седмица - резултат няма, дори става по-лошо (вече съвсем не стъпва на нея). Моля ви да ми препоръчате някой добър лекар, който си разбира от работата, че този моя следващия път като го видя може да му се случи нещо лошо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Еми мога да ти препоръчам ветеринарен лекар.Водил съм котаракът ми при него,тоесто при нея.Намира се на ул. "Победа" от страната на "Джоана-та.Има една табела ,не може да не я видиш.Отпред на входа се намира.Пожелавам ти успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Не искам да отварям нова тема... Трябва ми ветеринар, който да може да помогне на един плъх... Напомнете ми в момента, който реша, че искам да имам деца, собственоръчно да се заколя!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Значи магазин Нева в малките улички първата пресечка вляво след ресторант Еделвайс. Има една табела на една къща. Тя е частна клиника. Не знам как се казва улицата. Аз там водих моето свинче. Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Сега видях и тази тема и за това ще пиша и тук. Най-добра според мен е ветеринарната клиника зад четвъртък пазара. Има си всичко. И операционна, и скенер, и кабинет за изследвания, изобщо каквото се сетите. Докторите са трима и тримата са много добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Има една до градскара градина. Като се излезе от нея по посока на музикалното училище, точно след Медикус Алфа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Има една до градскара градина. Като се излезе от нея по посока на музикалното училище, точно след Медикус Алфа. не,не..там по-добре никой да не ходи. само това ще кажа.който има персонални въпроси относно ветеринарен доктор за кучета да ми пише ПМ.не знам дали би помогнла на морско свинче,а още по-малко на плъх. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Плъхът се възстановява бавно... А се оказа, че денонощните ветеринарни клиники работят "утре от 8:30" Благодаря много на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ветеринарят, при който си водя кучето е много добър. Виждала съм и котки при него, а и доста окачени материали за морски свинчета и хамстери, така че мисля, че и там е силен. Намира се зад блока срещу военна болница, има една успоредна на главната улица, тясна и разбита. Като завиеш на светофара на военна болница по тази уличка, караш на ляво, клиниката е в дясно. Може да се наложи да звъниш по-дълго или да изчакаш, защото човекът живее на 10 метра и понякога си е вкъщи. Но по принцип няма проблем дори да отидеш посред нощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.