Jump to content
BulForum.com

Продавам стари чаркове

Recommended Posts

Кутиите имат ли IDE кабели за U-ATA/66 или 100 (не помня)?

Ако не, продаваш ли отделно IDE кабелчета? (Ей, да са здрави и читави!) Ако искаш 0.5 - 1. лев ти давам за кабел, ако не е включен в кутията.

Точно! :woot На един приятел му трябваха. Значи лев и петдесе. ОК, дай ЛС да се разберем за след ден-два да се видим.

Предварително казвам , че говоря НАПЪЛНО СЕРИЗНО :excl: Фирмаджия мен ме интересуват на кутиите тия капаците отпред .... :lol: в смисъл капаците отпред тия пластмасовите , където като се сложи Цд ром или нещо такова и то се маха :D надявам се д си ме разбрал :lol: :woot :lol: Ако имаш некви други цветове ЩЕ Е СУПЕР , например синьо :woot в краен случеи и бели стават ..... та кажи колко им искаш ..... и кажи къде бих могъл да дойда и да си взема ..... треат ми към нз не поече от 10 ... та щом продаваш кутията за 1лв. с захранване и дъно , то по тая логика тия треа ми ги дадеш за некви жълти стинки ..... :lol: се пак кажи цени и цветове :D Причина , поради която смятам да ги закупя за любознателните е , че след като смятах да си модна кутията и ги изрязах мойте ... т.е. станаха малко криви и сия търса нови ! :lol:

Заповядай, имам една щайга с такива пластмаси, избери си колкото искаш и каквито искаш - ще ти ги подаря :) Мисля че имам сини, имам и сребристи, най-много са белите. Обаче те не са универсални - в смисъл, че като размер са еднакви, но захващането към кутията не е еднакво на всички. Затова ако можеш донеси една от твойте и ще си избереш с подобно захващане.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...