firmajiq Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Продавам следните стари модули: Дъна 486 - някои с мулти І/О, някои без CPU Intel 486 SX33, 486 DX2/66 Video ISA кутии АТ http://www.evrocom.info/invision/index.php...t=0#entry349693 Всичко е по 1 лв./бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Кутиите имат ли IDE кабели за U-ATA/66 или 100 (не помня)? Ако не, продаваш ли отделно IDE кабелчета? (Ей, да са здрави и читави!) Ако искаш 0.5 - 1. лев ти давам за кабел, ако не е включен в кутията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 ей, и кабели искаш няма. Няма и захранващ ... отделно имам IDE кабели АТА33 х 1лв. и АТА100 х 1.5 лв (вт. употреба са) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Точно! На един приятел му трябваха. Значи лев и петдесе. ОК, дай ЛС да се разберем за след ден-два да се видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Предварително казвам , че говоря НАПЪЛНО СЕРИЗНО Фирмаджия мен ме интересуват на кутиите тия капаците отпред .... в смисъл капаците отпред тия пластмасовите , където като се сложи Цд ром или нещо такова и то се маха надявам се д си ме разбрал Ако имаш некви други цветове ЩЕ Е СУПЕР , например синьо в краен случеи и бели стават ..... та кажи колко им искаш ..... и кажи къде бих могъл да дойда и да си взема ..... треат ми към нз не поече от 10 ... та щом продаваш кутията за 1лв. с захранване и дъно , то по тая логика тия треа ми ги дадеш за некви жълти стинки ..... се пак кажи цени и цветове Причина , поради която смятам да ги закупя за любознателните е , че след като смятах да си модна кутията и ги изрязах мойте ... т.е. станаха малко криви и сия търса нови ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 Заповядай, имам една щайга с такива пластмаси, избери си колкото искаш и каквито искаш - ще ти ги подаря Мисля че имам сини, имам и сребристи, най-много са белите. Обаче те не са универсални - в смисъл, че като размер са еднакви, но захващането към кутията не е еднакво на всички. Затова ако можеш донеси една от твойте и ще си избереш с подобно захващане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.