evil_smith Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Твърдо против 6lyokavicata . За какво са вторите букви на клавиатурата? Може би, да е ей така по-шарена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Tvardo protiv 6liokovicata Не сериозно започнете да пишите на родния си език че ще вземите да го забравите или поне как се изписват буквите. КИРИЛИЦА-Защото и Американците ни завиждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 малко офф: това е двойно смешно. Писано е на шльокавица (която, като се замислих, намразих - просто е досадна, неразбираема и не ти се чете) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 няма го ZGAN да ви обясни за shliokavicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Имало е доста теми подобни на тази, дори аз съм пускал едно гласуване и за първи път гласувах, че трябва да си остане така.Ще питате защо?Често пропускам постове на шльокавица.Понякога ги чета и не ми се е случвало да прочета нещо, което да ми направи много добро впечетление за автора.Когато видя пост на шльокавица просто си имам едно на ум за човекът, който го е постнал. А относно чуждиците и аз се дразня адски много.Наистина използвам 1 дума на немски, но само пред определени хора, а и то е повече като чега.А farrell спомена за литературните термини.Сестра ми знае много добре английски и немски, но едвам разбира кандидат-студентските теми, които чете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Единственото нещо, което ме задържа да не затворя темата е това, че наистина наближава 24-ти Май, а това е светъл наш празник. Причината поради, която може тази тема да бъде затворена е това, че вече стотици пъти е обсъждан този проблем, но явно не са сметнали за необходимо някой да потърсят из старите теми. Ще Ви помоля това да не разраства в поредния спор за кирилица и против нея и налагането й в нашия форум, за да не се наложи и тази тема да бъде затворена. Моля Ви да гласувате само и да се въздържате от кратки коментари и мнения от рода: "Аз съм ЗА", "Против съм". Благодаря Ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Докато бтв постоянно хвърля по един мониторинг на някоя новина, нещата отиват към това: В диферентни ситуации популярно ме фиксираш, бориш се с алиенации и с това ми импонираш. В кулоар и резиденция с цялата си ерудиция славя твойта екзистенция рейтинг, имидж и кондиция. И със риск да съм банален, констатирам, че си шик, мой обичан, натурален, роден български език! Васил Сотиров Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 ЧЕСТИТ 24-ТИ МАЙ НА ВСИЧКИ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Ае Честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Айде честит празник на всички. Днес и деня е хубав. Като за празник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Честито и от мен Имаше ли някой, който беше на манифестацията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Честито и от мен!!!Нека днеска всички да пишат на български,моля Ви!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Честит празник! Уважавайте си езика и азбуката... Май моите постове написани на шльокавица се............броят на пръсти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 няма го ZGAN да ви обясни за shliokavicata <{POST_SNAPBACK}> Какво да ни обясни по-точно.Че е не се чете добре ли?Или че няма достатъчно букви и стават разминавания! :allien Честит празник. Днес не е само ден на писменността на всички славяни,но и също ден на българската култура и просвета.А за други-днес ще им е за пръв път ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Ima go ZGAN be shto da go nqma....? Kolegata TAZ e snishoditelen no az ne sam taka che po povod praznika vi zatvarqm temata ako ste ailqk da obsujdate vaprosa ima mnogo takiva priqtno praznuvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.