Jump to content
BulForum.com

24-ти МАЙ

GUI

Бихте ли искали задължително писане на кирилица във форума?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Tvardo protiv 6liokovicata :P Не сериозно започнете да пишите на родния си език че ще вземите да го забравите или поне как се изписват буквите.

КИРИЛИЦА-Защото и Американците ни завиждат. :bgrin:

Имало е доста теми подобни на тази, дори аз съм пускал едно гласуване и за първи път гласувах, че трябва да си остане така.Ще питате защо?Често пропускам постове на шльокавица.Понякога ги чета и не ми се е случвало да прочета нещо, което да ми направи много добро впечетление за автора.Когато видя пост на шльокавица просто си имам едно на ум за човекът, който го е постнал.

А относно чуждиците и аз се дразня адски много.Наистина използвам 1 дума на немски, но само пред определени хора, а и то е повече като чега.А farrell спомена за литературните термини.Сестра ми знае много добре английски и немски, но едвам разбира кандидат-студентските теми, които чете.

Единственото нещо, което ме задържа да не затворя темата е това, че наистина наближава 24-ти Май, а това е светъл наш празник. Причината поради, която може тази тема да бъде затворена е това, че вече стотици пъти е обсъждан този проблем, но явно не са сметнали за необходимо някой да потърсят из старите теми.

Ще Ви помоля това да не разраства в поредния спор за кирилица и против нея и налагането й в нашия форум, за да не се наложи и тази тема да бъде затворена. Моля Ви да гласувате само и да се въздържате от кратки коментари и мнения от рода: "Аз съм ЗА", "Против съм".

Благодаря Ви!

Докато бтв постоянно хвърля по един мониторинг на някоя новина, нещата отиват към това:

В диферентни ситуации

популярно ме фиксираш,

бориш се с алиенации

и с това ми импонираш.

В кулоар и резиденция

с цялата си ерудиция

славя твойта екзистенция

рейтинг, имидж и кондиция.

И със риск да съм банален,

констатирам, че си шик,

мой обичан, натурален,

роден български език!

Васил Сотиров

Айде честит празник на всички. Днес и деня е хубав. Като за празник. :)

Честито и от мен ;)

Имаше ли някой, който беше на манифестацията?

:beerchug

Честит празник!

Уважавайте си езика и азбуката... Май моите постове написани на шльокавица се............броят на пръсти :)

няма го ZGAN да ви обясни за shliokavicata :lol:

:ghost Какво да ни обясни по-точно.Че е не се чете добре ли?Или че няма достатъчно букви и стават разминавания! :allien

Честит празник. :ghost :ghost

Днес не е само ден на писменността на всички славяни,но и също ден на българската култура и просвета.А за други-днес ще им е за пръв път !

Ima go ZGAN be shto da go nqma....?

Kolegata TAZ e snishoditelen no az ne sam taka che po povod praznika vi zatvarqm temata ako ste ailqk da obsujdate vaprosa ima mnogo takiva priqtno praznuvane

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...