Jump to content
BulForum.com

Midnight Club 2

Nino

Recommended Posts

problemi s Midnight Club 2.kak trqbva da q instalna taq igra pri polojenie 4e kam e isto4il ot tozi sait i sam q unrarnal sled kato q svalih.polu4avat mi se 4 faila koito ne znam kak da pusna a po to4no ne znam kvo da pravq s tqh.rzr-mc2a.bin rzr-mc2a.cue rzr-mc2b.cue rzr-mc2b.bin :angry1

Polzvash Nero Burning Rom

Ako ti e 5.5.xx.xx File/Burn Image i posochvash faila .cue (taka si pishe na CD)

Ako ti 6 Recorder/Burn Image i t.n.

-------

Ako iskash da q zaredish na VCD polzvash Daemon Tools, ima go v warez-a, i nadqvam se da se opravish s programata...

Смени си драйверите на видео картата с по-нови. Ако пък си с най-новите си качи малко, но тествани по-стари драйвери. Не винаги най-новите драйвери работят коректно.

На мен на XPPro(без Sp1, 2) с GeForce 2 MX400 с драйвери от nVidia 42.70 ми вървеше прекрасно...

ka4ih detonator 42.70 no pak sa6tia problem.kato pusna cariera onia po4va da mi govori i ve4e kato trqbva da po4ne nivoto me izhvarlq.ot kakvo moje da e tozi problem :cry

p.s. az sam s riva tnt 2 pro na 32 ram i 32 mb moje li i v tova da e problema. vapreki 4e ne vqrvam za6toto 6te6e da me izhvarli o6te dokato buskam samata igra a ne kato trqbva da zaredi nivoto

Я вземи си кажи цялата конфигурация както и операционната система която ползваш с какви ъпдейти е. Може да имаш някакъв хардуерен проблем, но него няма как да го разбереме ако не дадеш повечко инфо за системата си. Така че изповядай се подробно тука за да ти помогнем :)

Цитата отдолу е от официалната страница на играта и визира точно твоя проблем. Мисля че вече знаеш какво трябва да се направи :)

Technical Issue for Midnight Club 2 (PC):

I start to load a race, but it always crashes to Desktop before I begin.

Make sure you have the most up-to-date software to run your sound and video cards. For links to drivers please see the PC Help section.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...