Midex Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Казвайте каквото имате да казвате, дано няма друга тема вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Казвам, каквото имам да казвам: Аз съм за Унгария и Турция засега,ама не съм слушал всички песни, а и повечето са тъпи. Норвегия е яка горе-долу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Ми дай някакъв линк де. Кои песни ще са там. Кои певци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Ми дай някакъв линк де. Кои песни ще са там. Кои певци... <{POST_SNAPBACK}> Просто си пусни БНТ сегаСлед малко са Кафе Има ги и в Япония. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 pesnite gi ima vsi4kite v emil.bol.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 КАФФЕ рулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Минаха ли наще олигари ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Не са минали наще още . Не ми харесват тея песни ! Ся са наще Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Elena Paparizou - My number one На мен тази ми хареса най-много. Нашите дано по-бързо да се прибират да не ни излагат много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Абе и нашите не са перфектни, но фалцета накрая добре го изкара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Браво Орлине Добре се справиха.. Песента "Lorrain", която бе избрана да представя страната ни след съмнения за купен вот на националния конкурс, вече е влязла в класациите на различни европейски държави, между които Русия и Гърция, съобщават продуцентите на "Каффе". Междувременно публикация в германския в. "Ди Велт" проследява подбора на песните на местно ниво, като пише: "Корупция, скандали, бой - Евровизия е напълно балканизирана", информира днес "24 часа". Всичко започна с изявата на Слави Трифонов в България - той обвини конкурентите си от момчешката група "Каффе", че по нечестен начин са набрали повече гласове и победата им е вече предизвестена, разказва немското издание. В конкурса участват доста песни с етнозвучене, но подобно обвинение не може да се отправи към българите, които звучат като "бойгрупа" от световен мащаб, коментира "Ди Велт", но заключава: "Въпреки това тя едва ли има шансове, защото с нея се състезават певци на етноденс, родени далеч от страните, които ги изпращат в Киев като свои представители." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Elena Paparizou - My number oneНа мен тази ми хареса най-много. Нашите дано по-бързо да се прибират да не ни излагат много. <{POST_SNAPBACK}> Много блудкава песенЧакам резултатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Много си е хубава песента, по-скоро нашата е блудкава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Много си е хубава песента, по-скоро нашата е блудкава. <{POST_SNAPBACK}> Ти не си ли на бал? Абе и нашата не е лоша Има доста по-лоши от нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Утре вечер е бала А че има и други лоши си е вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Молдова и Румъния на финал Еее поне частично и ние сме там..само,че сме под името Македония.. АХАХХААХ..и Хърватска...само нас ли ни няма бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Няма ни я... А имаше доста по-тъпи....ай да не ги цитирам...... Едит: Сега Слави сигурно си умира от кеф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Няма ни я... А имаше доста по-тъпи....ай да не ги цитирам......Едит: Сега Слави сигурно си умира от кеф... по-скоро от яд трябва да умира, защото щеше да се класира ако беше там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 В интерес на истинарта най-много ми харесаха унгария и швейцария, не че ще ги слушам, но най- добре като че ли им бяха песните. А онея двамата (забравих им държавата) брата и сестрата след нашта леблебия, брат и беше точно като Диян от Стар Академи. Кълчи че се като побъркан епилептик и си мисл;и че танцува добре. И защо гърция, турция и другите по-известни страни отиват директно на финала или нещо аз не съм разбрал. Нали утре ще бъде. Или пак съм изпуснал нещо. То от тях имаше по-хубави песни. Да не са били вчера. А нашите се изложиха направо като продавачи на семки. С никакъв хъс не пяха и беше много блудкаво. А за македонеца направо не повярвах че е отишъл на финал. Толкова ми беше смешен. Тея жени така ги беше облякъл в някви комбинизончета, пък и той беше в едни дрехи втора употреба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 В интерес на истинарта най-много ми харесаха унгария и швейцария, не че ще ги слушам, но най- добре като че ли им бяха песните. А онея двамата (забравих им държавата) брата и сестрата след нашта леблебия, брат и беше точно като Диян от Стар Академи. Кълчи че се като побъркан епилептик и си мисл;и че танцува добре. И защо гърция, турция и другите по-известни страни отиват директно на финала или нещо аз не съм разбрал. Нали утре ще бъде. Или пак съм изпуснал нещо. То от тях имаше по-хубави песни. Да не са били вчера. А нашите се изложиха направо като продавачи на семки. С никакъв хъс не пяха и беше много блудкаво. А за македонеца направо не повярвах че е отишъл на финал. Толкова ми беше смешен. Тея жени така ги беше облякъл в някви комбинизончета, пък и той беше в едни дрехи втора употреба... <{POST_SNAPBACK}> Братът и сестрата бяха от Дания и бяха супер зле Хърватска също бяха зле. Най ми харесаха Унгария и Норвегия на мен. Кафе бяха супер посредствени.За Финала са се класирали по право държавите, чиито представители са били в Топ 10 на конкурса миналата година (Сред тях Гърция, Турция, Малта, Сърбия, Босна, Албания и др.) , както и 4те най-големи държави (Англия, Франция,Испания и Германия). С вчерашните 10 финалисти стават общо 24 финалисти Финалът е в събота вечерта мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Гледах само първите 5-6 и повърнах 3-4 пъти...супер мазня и тъпня... От тия, които видях, само молдовците направиха нещо малко по-различно... Аз съм за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 имаше само 2 яки песни-на ванила нинджа,които не знам коя държава представяха и на молдовците.Наште бяха...и всички бяха супер облечени,само наште като пълни селяни.Този Орлин трябваше да се мръдне малко,а не да стой статичен като статуя и да дига ръката като естраден певец от средата на 80-те Радвам се,че не продължиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Само румънците!!!!Activ - Doar cu tine номер 1!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Eurovision.(2005)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Браво на унгарското изпълнение, а и певицата изглежда много добре наистина. Ех, защо и нашите не се явиха с подобна фолклорна песен, ама с тая крадена тъпня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.