Mr_Vain Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Преди малко вързах вентилаторите на захранването и на процесора на 5V, вместо на 12V. Изкарах кабели извън кутията и смятам да сложа едно CK ключе за превключване (5V / 12V). При първия режим системата е абсолютно безшумна. Когато браузвам и слушам музика процесора остава студен, но когато го натоваря максимално скача на 75-80ºC, което есе още е под критичната граница (PIII 667 - 17,5W / 82ºC), но започва да нагрява всичко около себе, следователно горещият въздух влиза в захранването и става още по-лошо. Не ми харесва идеята да е с ключ, искам да го управлявам софтуерно, та въпроса ми е мога ли да използвам / управлявам COM порта (или някой друг) за да си набавя необходимите захранвания. Свежи идеи са добре дошли Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 emi vsi4ko moje i lpt moje i com moje a i s malko zor i usb staa vyprosa e dali se naviva6 da go napravi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Едва ли COM-порта (и другите, паралелния) може да ти набави необходимата мощност за вентилаторите (поне 5 вата). По-скоро ти трябва някакво серийно устройство, чрез което да ги управляваш, като това може да е дори някакъв set от мощни транзистори. А защо не да пробваш и с някой модем по някакъв начин.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 С модем и аз си го мислех, но искам да е компактно. Струва ми се, че USB порта ще може да ги нахрани. Сега ще потърся някаква спецификация Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 +5V може да вземеш от Гейм порта. Лично моето дъно дава +5 от кейсис фан и +5В от WakeOnLan. 5/12 В може да се вземат от захранването за някой хард/CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 +5V може да вземеш от Гейм порта.Лично моето дъно дава +5 от кейсис фан и +5В от WakeOnLan. 5/12 В може да се вземат от захранването за някой хард/CD <{POST_SNAPBACK}> Това е пределно ясно, въпросът е за управлението на напрежението към вента. Аз лично бих се пробвал с мощни транзистори да го направя, всъщност май само с 2 може да стане, и евентуално един делител на напрежение, с паралелния порт ще е по-лесно защото там селективно можеш да включваш или изключваш една от осемте аут линии или от другите 4-5 ин-линии, които са 5 V. Това съм го правил в друг контекст и работи перфектно. С линия от порта управляваш базата на транзистора. Е, трябва да разбираш малко от електроника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 USB спецификацията гласи: 4.75V - 5.25V 500mA, значи този вариант отпада... @tedy ако COM порта успее да ги захрани нали ще стане без транзистори, мога ли просто да пускам / спирам напражението? С два порта би трябвало да удвоя мощността... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 USB спецификацията гласи: 4.75V - 5.25V 500mA, значи този вариант отпада... @tedy ако COM порта успее да ги захрани нали ще стане без транзистори, мога ли просто да пускам / спирам напражението? С два порта би трябвало да удвоя мощността... <{POST_SNAPBACK}> Не говоря от COM порта да ги захранваш, ако USB няма мощността, COM още по-малко. Това ще стане от захранването - отвътре да вземеш от някое разклонение от някой кабел за HDD/CDROM, а с ком порта само да управляваш (чрез транзисторите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 abe zahranvane se zima samo ot buksite za hdd ili flopi to si ima edni takiva deto si udyljavat kabela (kato na starite fan-ove deto ne sa kum dynoto) ina4e riskuva6 da precaka6 ne6to dynoto na4i edno kliu4ovo tranzistor4e 6te e dostaty4no i edno diod4e tranzistora ne e neobhodimo da e mo6ten Е, трябва да разбираш малко от електроника. <{POST_SNAPBACK}> opredeleno, i da vnivama6 kvo pravi6 ina4e moje da pukne6 ne6to - eto az naprimer ve4e imam edno izvod4e na lpt-to precakano dobre 4e ostavat o6te 7-8 driug variant se izko6avam da opi6a rs232 (com de) edin pic na mircrohip i edin tranzistor na 12v -s tva si regulira6 ot 0-12v, aaa i moje dat4ik za tempereatura primerno ds1820 ili ne6to po eftino - e te novite dyna si imat takava sistema tyj 4e nqma smisyl maj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Явно най-лесният начин е с два транзистора. Утре ще пробвам и ще пиша да ви кажа дали се е получило, ако все още имам компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 Не разбирам много от електроника, но се спрях на 2N2907A pnp транзистори, т.е. трябват ми -5V (max) за база, но когато пусна сигнал през паралелния порт ми дава 0V и +5V, серийния ми дава +12V и -12V и смятам него да ползвам, някой може ли да ми каже какво съпротивление ми трябва (как да си го изчисля) за да докарам -5V, че хич ме няма в тази област Още един въпрос, мога ли да пусна -5V сигнал на паралелния порт? ...усещам, че много жестоко съм се оплел, цяла нощ за транзистори чета Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Виж, преди се блъсках с Linux да подкарам подобно чудо и бях питал тук-там. Давам ти линк от темата в друг форум, дано ти е полезна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 Виж, преди се блъсках с Linux да подкарам подобно чудо и бях питал тук-там. Давам ти линк от темата в друг форум, дано ти е полезна. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря dafo. В голяма грешка съм бил до сега, ще трябва да ползвам npn транзистори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 В голяма грешка съм бил до сега, ще трябва да ползвам npn транзистори. <{POST_SNAPBACK}> mne to4no fabri4nite shemi (tezi po dynata) sa s pnp ako misli6 da sloji6 npn po shema OE (emitera kym masa) nqma da stane 6toto trqbva da prevkliu4va6 + a ne masata ima mn varianti 1. npn OE i relence prevkliu4va6to +5/+12v (mene me kefi makar tva rele da e malko kofti) 2. dva tranzistora za +5 i +12 pnp ili npn ama OK - nqma smisyl ot 2ta 3. 1 i diod4e - lo6oto e 4e v/u dioda ima pad okolo 0.6v dobre e da polzva6 schottky diod ili Ge 6toto da ti kaja pove4eto fanove ne razvyrtat pri 5v min pi6e 6v t.e moje da spre... taka 4e pomisli za variant 7v(ili reguliruemo)/12v nakara me da se za4eta v specifikaciqta na W836... v pove4eto dyna go ima - mi ima luda s-ma za regulirane na oborotite ne moje6 si predstavi kolko e luda W83697HF support the Smart Fan control system, including the “Thermal CruiseTM” and “SpeedCruiseTM” functions. Smart Fan can make system more stable and user friendly. samo deto v pove4eto dyna lipsvat elemenite... mn me e qd 4e na mojto sy6to a ne moga da izkaram izvodi 6toto 4ipa e s 120 pina na 0.5mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 Ще го направя с два npn, сега отивам пак до квазера, че снощи изгърмях всичко що купих. А другите изводи ще ги ползвам за load average meter Ще вградя 6 светодиода в единия монитор да не uptime-вам постоянно Еврика Проработи Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Еврика Проработи Едно HOWTO със схема няма ли да ни постнеш да се порадваме и ние? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 Едно HOWTO със схема няма ли да ни постнеш да се порадваме и ние? <{POST_SNAPBACK}> Ще пусна, но изникна друг проблем. С npn транзистори всичко е ОК, но с тях не мога да управлявам +, т.е. само пускам и спирам вентовете. Идеята ми е да го направя с два pnp, ама не се получава нещо. Трябва да му пусна -5V на базата, а порта май няма такива екстри От много четене се обърках вече Как да управлявам pnp транзистор от паралелния порт? ako misli6 da sloji6 npn po shema OE (emitera kym masa) nqma da stane 6toto trqbva da prevkliu4va6 + a ne masata Баси хем го прочетах това и пак на опаки го направих 2. dva tranzistora za +5 i +12 pnp ili npn ama OK - nqma smisyl ot 2ta Как да ги вържа двата npn за да управлявам +? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 napravi 1/4 ot tova http://neomontana.dir.bg/kit122.htm ina4e ako dyrji6 da e s 2 tranzistora pnp ili npn 6te trqbva da sloji6 o6te dva s otvoren kolektor koito da gi upravlqvat - dylga i 6iroka osven tova ima 2 gadni kombinacii 1. kogato i dvata sa off t.e ventilatora sprqn i 2. i dvata on dava6 kyso 5 i 12v - vsi4ko tova izbqgva6 s edno relence ina4e tranzistorite se upravlqvat kato se podava B-E 0.6v na npn B+ E-, na pnp B- E+ - ne ti trqbva -5v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 ***ina4e tranzistorite se upravlqvat kato se podava B-E 0.6v na npn B+ E-, na pnp B- E+ - ne ti trqbva -5v <{POST_SNAPBACK}> Добре, но когато свържа pnp, B ми е към порта и вента се върти, значи е -, когато не съм подал сигнал, но като подам става +, да ама вента продължава да се върти. E ми е към захранването, C към вента. Какво става? За какво ми е реле, не мога ли просто с два pnp да управлявам всичко. Примерно: вариант 1 - clear_pin1 (спирам първия pnp (5V)), set_pin2 (пускам втория (12V)) вариант 2 - clear_pin2 (12V), set_pin1 (5V) Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Добре, но когато свържа pnp, B ми е към порта и вента се върти, значи е -, когато не съм подал сигнал, но като подам става +, да ама вента продължава да се върти. E ми е към захранването, C към вента. Какво става? За какво ми е реле, не мога ли просто с два pnp да управлявам всичко. Примерно: вариант 1 - clear_pin1 (спирам първия pnp (5V)), set_pin2 (пускам втория (12V)) вариант 2 - clear_pin2 (12V), set_pin1 (5V) <{POST_SNAPBACK}> ne razbiram kakvo to4no si napravil na4ertaj go i 6te ti obqsnq kakvo to4no stava i za6to vypreki 4e ti kazah 4e varinata s 2 tranzistora izob6to ne mi haresva ti na4ertah edna shemi4ka * dvata resistora 5k i 10k neka da sa 1k i 2k za da sme sigurni 4e tranzistorite sa v kliu4ov rejim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 Мда, ама аз ти говоря за виариант само с два pnp, не с по 2. Ей сега ще начертая какво правя... когато PC-то е натоварено, спира pin1 и пуска pin2 (5V --> 12V) и обратно, това искам да стане. Използвам 2N2907A транзистори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 ne moje taka za 12v nikoga nqma da e zapi6en tranzistora za6toto na vhoda ima6 0 ili 5v emitera e +12 zna4i B-E vinagi e oticatelno 12v ili 7v tranzistora vinagi e otpu6en, za da se zapu6i trqbva da se podade na bazata 12v t.e B-E=0V ili bazata da se ostavi visq6ta zatova se slaga dopylnitelniq element (tranzistor primetno) kato v mojta shema za 5v moje i da go spesti6 ako si siguren 4e LPT porta podava 5v a ne primerno 3v taq shema (2 tr) ima smisyl samo ako iska6 i da ima6 off polojenie na fana ina4e moje da mahne6 5v 4ast i da sloji6 prosto edin diod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 Oфф нищо не съм разбрал значи, благодаря за помощта Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Oфф нищо не съм разбрал значи, благодаря за помощта <{POST_SNAPBACK}> mi nadqvam se da sym pomognal aide uspeh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 en3rgy, има доза истина но трябва да се добави серийно по един диод на колекторите на пнп транзисторите, т.к. считай че си ги опукал директно още при стартиране. Единия транзистор дето е на 5-те волта ще има 7 волта обратно напрежение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.