Jump to content
BulForum.com

За прабългарите

Recommended Posts

Търсих в Гугъл-а но не намерих нищо което до ми свърши работа, защото ще пиша доклад по география, така че ако някой знае някъв сайт където има написано за това да каже. Само да добавя че в Гугъл-а основното е за произход и азбуката им а не ми трябва това.

Сайт за прабългарите няма да намериш.Просто няма такова нещо дето да ти свърши работа.Така че - бегом към библиотеката.

Има.Потърси "Големият заговор срещу българите" - книгата е интересна.

Също и "Енциклопедия на България" - голямата.

Цената май е 5 лв.

Има.Потърси "Големият заговор срещу българите" - книгата е интересна.

Интересна е , ама дали има изобщо нещо вярно в нея е въпроса.

Интересна е , ама дали има изобщо нещо вярно в нея е въпроса.

О има, има.Просто счупи наложените рамки от досегашните знания.Аз също подходих много скептично по въпроса, но след известно ровичкане в дебелите книги( и не само) се оказа, че човека пише доста истини.

Ето ти още нещо : http://tribal.abv.bg/ziezi/

Доста глупости има в този сайт.

Ще ви издам няколко "тайни", които все още не са излезли на яве, но до най-много 10 години, ще са факт в световен мащаб.

Водят се големи проучвания с много доказателства и логика от словенски, полски, руски и други учени, че славяните са били първите европейци.Траките, илирите, древните македонци, троянците и други племена са славяни.Ние славяните сме най-древните хора на земята.Освен това днес имаме щастието да сме най-многобройните в Европа.

Просто няма никакъв смисъл в днешни времена да се родеем с прабългари.Едно, че отдавна са изчезнали и претопени от многобройните славяни по нашите земи, второ че наследстовото им в сравнение със славяните е нищожно.

Но нали трябва да сме от по-силния днес, ето Русия отслабна и сега ние сме прабългари, индо-европейци близки до немци, келти и викинги.Нямаме нищо общо с нашите братя(генетично и културно) славяните.Разбира се, никога не съм се съмнявал във факта, че биологически сме различни от сърби, хървати, руснаци и др.. и сме много близки до средно и западно европейците.Славянското ни знаме(било е като руското, но е сменено за да се покаже земеделско развитие) е всъщност братско с чеченското и италианското.

Просто няма никакъв смисъл в днешни времена да се родеем с прабългари.Едно, че отдавна са изчезнали и претопени от многобройните славяни по нашите земи, второ че наследстовото им в сравнение със славяните е нищожно.

Май и доста твои мозъчни клетки са претопени в часовете по история в училище :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...