Jump to content
BulForum.com

Prodavam Playstation 1

Recommended Posts

Za 60 lv go davam s 3 joysticka:2 bez vibraciq i edin s vibraciq...ne vijdam kakvo pove4e moje da se obsyjda po toia vypros.Diskovete,koito davam s konzolata ne mislq,4e vi greqt mnogo,shtoto ne moje da se igrae ve4no na 20 igri,no pyk ot internet mojesh da si napravish kolkoto iskash cd-ta.Ima i drugo,ve4e kym playstation 1 moje da se slaga platka za okolo 80 lv,koiato vi dava vyzmojnost da igraete igri za playstation 2.Ako ne mi triabvaha parite sega shtiah da si sybera i da si go napravq.Ne znam to4no kyde e toia serviz kydeto ia praviat taia dalavera,no edin priqtel ima takava jaja vky6ti (ne se ebavam v momenta)...i taka...60 lv,pomislete si. ;)

Ako ti triabvat igri 4eti vnimatelnoo...Otivash vyv videoteka KOKO ili niakoia druga,v koiato davat igri pod naem,vzimash si za 1 lev kvata igra iskash,prezapisvash si ia na cd i si igraesh...Zamisli se dali ti triabva playstationa ili ne,igrite sa lesna rabota.Moite diskove v momenta sa u edin priqtel i ne moga vsi4kite da vi gi napi6a...imam tekken,street fighter,ralita razni...no kakto kazah,pi6e6 si cd-ta za lev4e i cykash na volia. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...