Rubbish Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Я споделете някой саитове за FLAC, APE, WAV музика изобщо lossless Че в арената, замундата или пирата няма много нова такава музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Я споделете някой саитове за FLAC, APE, WAV музика изобщо lossless Ей тука е само такава (МР3-ки няма), с бонус, че и филмите са само с HD резолюция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Ей тука е само такава (МР3-ки няма), с бонус, че и филмите са само с HD резолюция. A случайно да имаш, да ми пратиш покана ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Ей тука е само такава (МР3-ки няма), с бонус, че и филмите са само с HD резолюция. A случайно да имаш, да ми пратиш покана ? Ха, тука ще се редим на опашка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 @Vetim, става...ако ми обещаеш (за Teddy-King съм сигурен ), че ще сийдваш, няма да чийтваш и т.н., защото с 'прегрешилия' обикновено банват и тоя, дето му е дал поканата, а никак не ми се иска да си загубя ъкаунта точно там. На ЛС ще се доразберем, че да не пълним темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Midex, защо не си направиш 2ри акаунт. Пускаш го да сийдва известно време и чат-пат през него и от него да пускаш поканите, така даже някой да се издъни основния ти акаунт си остава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Ама този сайт с каква музика е?Комерс, класика, джаз, поп, рап, етно, чил ... или каквото дойде се качва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Я споделете някой саитове за FLAC, APE, WAV музика изобщо lossless Че в арената, замундата или пирата няма много нова такава музика waffles.fm, what.cd, btmusic.eu, exigo.org, metalmadness.org, VELVETUNDERGROUNDFORUM.COM, stmusic.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Midex, защо не си направиш 2ри акаунт. Пускаш го да сийдва известно време и чат-пат през него и от него да пускаш поканите, така даже някой да се издъни основния ти акаунт си остава. И като ми засекат IP-то на двата ъкаунта и като ми ги баннат и двата...тогава к'во? ...елементарно е...иска се само един поглед в логовете...както аз правя за тези с двойните ъкаунти тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 И като ми засекат IP-то на двата ъкаунта и като ми ги баннат и двата...тогава к'во? ...елементарно е...иска се само един поглед в логовете...както аз правя за тези с двойните ъкаунти тук. Ми нали за това са приятелите. Като начало аз имам няколко нета в къщи... а плащам и на 2 места langame... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 waffles.fm, what.cd, btmusic.eu, exigo.org, metalmadness.org, VELVETUNDERGROUNDFORUM.COM, stmusic.org Ето още един на който попаднах flacshare.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 http://xtremebg.com// Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Ето един сайт, където има доста интересни неща за многоканална музикаhttp://mojaveproductions.blog.com/ - както в 5.1, така и в 4.0 формат. Много от тях са любителски изработки, но има и официални издания. Недостатъка е, че обикновено многоканалната музика е голяма като обем, а тук повечето от записите са качени на Rapidshare или подобни сървъри и малко трудно се свалят една по една частите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.