bakara Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Абе тия ФЛАК-ове май не са 5.1. Щом ги свалят от нормални СД-та Къде може да се намери истинска 5.1 музика за сваляне ? <{POST_SNAPBACK}> Абе FLAC e формат за компресия на аудио без загуба на качество кои казва, че всичко на FLAC е 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Абе FLAC e формат за компресия на аудио без загуба на качество кои казва, че всичко на FLAC е 5.1 <{POST_SNAPBACK}> Da de i az tova kazvam. ma vij temata. oste v nachaloto choveka e pisal che tuka ste se postva vsi4ko svarzano s 5.1 i ima sumalia prikazki za FLAC. Zablujdavasto e Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Da de i az tova kazvam. ma vij temata. oste v nachaloto choveka e pisal che tuka ste se postva vsi4ko svarzano s 5.1 i ima sumalia prikazki za FLAC. Zablujdavasto e <{POST_SNAPBACK}> Много си прав. FLAC-а не е 5.1 и още от самото начало темата си беше заблуждаваща... все пак беше добра възможност да си рекламирам AFX - Analord 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 Някой неможе ли да уплодне на нашия сървър малко музика от арената че там има доста ограничения Даже според мен админите е добре да направят раздел 5.1 на сървъра с мп3 защото това е бъдещето.Вече доста хора имат 5.1 домашни системи,а и цените падат главоломно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Знам един адрес където се качва такава музика,но за съжаление аз не мога да го отварям <{POST_SNAPBACK}> айде пробвай от моя линк http://www.sab.bz в датата ги прават тея мизерии и трябва да пишеш линковете ръчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Някой неможе ли да уплодне на нашия сървър малко музика от арената че там има доста ограничения Даже според мен админите е добре да направят раздел 5.1 на сървъра с мп3 защото това е бъдещето.Вече доста хора имат 5.1 домашни системи,а и цените падат главоломно <{POST_SNAPBACK}> Много добра идея,тамън няма да се мъча да свалям от чужди тракери,с моята умряла връзка... Един диск го тегля вече 5-и ден Лошото е че dts -дисковете заемат много място,не вярвям да се съгlасят Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Да,едва ли ще се съгласят.Преди доста време имаше идея да се качват цели DVD-та с филми,ама номерът не мина-прекалено много място трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Нали говорим за торенти, какво място бе хора ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Някой неможе ли да ъплоад-не на нашия сървър малко музика от арената че там има доста ограничения.... <{POST_SNAPBACK}> Чети по внимателно то ако е за торенти що да ги качват тук,след като ги има на арената Още повече че са пуснали и регионални тракери вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted June 8, 2005 Author Share Posted June 8, 2005 айде пробвай от моя линкhttp://www.sab.bz в датата ги прават тея мизерии и трябва да пишеш линковете ръчно <{POST_SNAPBACK}> Отвори се .Благодарности Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Какво е това FLAC- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Абе някой има ли плъгин за Winamp, който да отваря 5.1 DTS WAV-ове? Или ми кайете с каква програма да ги отворя, че дръпнах 3 албума ама неще и неще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Абе някой има ли плъгин за Winamp, който да отваря 5.1 DTS WAV-ове? Или ми кайете с каква програма да ги отворя, че дръпнах 3 албума ама неще и неще. <{POST_SNAPBACK}> Със PowerDVD 6 ама трябва да активираш подръжката за DTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Със PowerDVD 6 ама трябва да активираш подръжката за DTS <{POST_SNAPBACK}> Sorry za tapia vapros ama ot kade se aktivira ? stoto samo shumi opredeleno ne mi e aktivirano Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Какво е това FLAC? <{POST_SNAPBACK}> Free Lossless Audio Codec Абе някой има ли плъгин за Winamp, който да отваря 5.1 DTS WAV-ове? Или ми кайете с каква програма да ги отворя, че дръпнах 3 албума ама неще и неще. Пробвай това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Sorry za tapia vapros ama ot kade se aktivira ? stoto samo shumi opredeleno ne mi e aktivirano <{POST_SNAPBACK}> Oт кей-генератора за версия 6.0.Ако го нямаш си го намери,там има кейове за всички нужни активации Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Free Lossless Audio CodecПробвай това. <{POST_SNAPBACK}> Мерси много, но хич не ми хареса плъгина мн нестабилен и звука изобщо не е качествен дано го осъвършенстват малко от малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ами не знам, имам го, но не съм пробвал . DTS слушам с PowerDVD или WinDVD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Как да конвъртна Флак в Мп3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Как да конвъртна Флак в Мп3 Потърси в датата или в подобни места "One-click Audio Converter" - поддържа WAV / MP3 / WMA / OGG / FLAC / APE и прави конвертиране от всеки формат -> във всеки. За всеки формат има опции за настройка на компресията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 А някои да знае нещо повече за .ac3? Това е нещо като 6 канална компресия. Аз съм си свалял ДТС-ки направени на такива фаилове. Отделно съм правил и двуканална mp3 в 5 точно в такъв формат Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Отделно съм правил и двуканална mp3 в 5 точно в такъв формат OMG. Това трябва да се чуе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Ами става, що годе сносно. Но все пак ако е мастерирана на 5 канала е съвсем друго усещането Ако иска6 6те ти кача някъде в 3-те варианта-нормално мп3, мп3->.ac3 и .ac3 мастерирано на 5 канала. За да ги слушаш както трябва ще имаш нужда от някакви 5.1 колони и един плъгин за ампа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 С какво се плейват .AC3? Свалих си 1 албум в такъв формат, ама всичките ми плеъри се правят на ударени като го пусна. Свалях уж и плъгинове, ама..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Аз ползвам този.Работи с Амп-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.