cheese Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Хора, попадна ми информация за безплатен двумесечен курс за готвачи. Ако някой проявява интерес, да ми се обади, ще му дам информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 С риск да отнеса някой warn си позволявам да пусна два постинга един след друг. Момчета и момичета, в България нама безработица и безработни, има мързеливи и мрънкащи! Срамота! За осем дена проявиха интерес само двама души. Бахти, доживях да видя как се отказва безплатен курс по нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 С риск да отнеса някой warn си позволявам да пусна два постинга един след друг. Момчета и момичета, в България нама безработица и безработни, има мързеливи и мрънкащи! Срамота! За осем дена проявиха интерес само двама души. Бахти, доживях да видя как се отказва безплатен курс по нещо! <{POST_SNAPBACK}> Еми брато без да се заяждам ... не си прав ... тук в тоя форум достъп имат много малко хора .... едвам се вързват 80 човека онлине ... едва ли тук ще има такива хора , които да се интересуват точно от такова нещо ... а пък и повечето в тоя форум (както и аз де) нямаме 18 год. , така че ... надявам се ме разбра , но нищо лично ... просто виждам , че се изнервяш и се опитвам да ти обясня защо никой не ти отговаря на ... чудесното предложение за курс PeAcE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 За непалнолетни ставали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 А безплатни курсове за дегустатори предлага ли някой? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 Хм ... Наистина не съобразих, че тук влизат предимно много млади хора ... bate_pesho , забележката ти е уместна и я приемам. Но пак ме учудва ниския интерес. Аз така се зарадвах, като ми попадна тая информация, че ще помогна все на някого да започне нещо полезно . ABIDE, за дегустатори има само курс по ядене на бой. Друго за сега не са обаждали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Има много млади , но преобладават пълнолетните. Та cheese си е прав. Аз много пъти съм се убеждавал в същото. Пък даже и да са непълнолетни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 И аз пак неразбрах ставали за непалнолетни!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 С риск да отнеса някой warn си позволявам да пусна два постинга един след друг. Момчета и момичета, в България нама безработица и безработни, има мързеливи и мрънкащи! Срамота! За осем дена проявиха интерес само двама души. Бахти, доживях да видя как се отказва безплатен курс по нещо! <{POST_SNAPBACK}> Няма нищо лошо, но дали след този курс някъде ще приемат хора на работа? Знаем, че шуробаджанащината няма край. Лично мен ме интересуват професионалните умения, не разни хартийки, дето заради тях съм ял дървото няколко пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 Дафо, не съм казал, че съм намерил будка, дето раздават хартийки! Просто научих случайно, че някаква западняшка фондация плаща на нащи преподаватели да учат хората на разни неща. Говорим за реални умения, защото от личен опит мога да ти кажа, че хората от напредналите държави пари за имитация не дават и знаят как да проверяват. Ей, мама му стара, предлагаш на някого нещо, дето е без пари, а той сто кусура ще му намери! Хората предлагат обучение, но не намиране на работа. ПОНЕ това се налага ПОНЯКОГА да свършим сами! Курсът е до началото на юли. Ако в разгара на летния сезон, с тапия за готвач, ти трябва помощ за намиране на работа, значи наистина имаш проблем! DEVIL_in_PLD, за непълнолетни не става... Съжалявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Ей, мама му стара, предлагаш на някого нещо, дето е без пари, а той сто кусура ще му намери! Хората предлагат обучение, но не намиране на работа. ПОНЕ това се налага ПОНЯКОГА да свършим сами! Курсът е до началото на юли. Ако в разгара на летния сезон, с тапия за готвач, ти трябва помощ за намиране на работа, значи наистина имаш проблем! <{POST_SNAPBACK}> Еми дано някой се възползва от това предложение. И после да го усъвършенства, че за 1 месец ще усвои основни познания само. И накрая да му плащат за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 28, 2005 Author Share Posted May 28, 2005 Е, основни или не, все е нещо! Пък и като е безплатно е грехота да не се възползва човек. За ваш хатър проучих нещата. За да учи човек в тоя курс трябва да е безработен (да не работи по трудов договор), и да е между 18 и 29 години. Така че ... дерзайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Аз миналото лято изкарах такъв курс ,като плащаха минималната работна заплата и пътните (до Марково) . Сега си мисля ,че ако се появи безплатен курс по компютърна грамотност или англииски и накрая да дават някакъв документ ще е мн.добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 А безплатни курсове за дегустатори предлага ли някой? :D <{POST_SNAPBACK}> Винария -та мина Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 Ще питам за английски дали има нещо. P.S. Питах . Значи - има места за: един човек английски първо ниво, един човек английски второ ниво, трима готвачи, и трима човека за нещо, свързано с туризъм, не разбрах точно. Обадете се на 0888 22 90 73 , човекът се казва Юлиян Моллов. Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Ще питам за английски дали има нещо. P.S. Питах . Значи - има места за: един човек английски първо ниво, един човек английски второ ниво, трима готвачи, и трима човека за нещо, свързано с туризъм, не разбрах точно. Обадете се на 0888 22 90 73 , човекът се казва Юлиян Моллов. Успех!!! <{POST_SNAPBACK}> Ама има само по едно място ,а другите са заети така ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Обадете се на 0888 22 90 73 , човекът се казва Юлиян Моллов. <{POST_SNAPBACK}> Извинявам се за офтопика, ама искам да те питам: доколко го познаваш ЛИЧНО този човек (Юлиян Моллов)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Бегло го познавам, срещали сме се по служба. На мене така ми попадна и тази информация. Защо? Viper, да, останалите са заети. Имат само това, което ми казаха и което съм написал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Хора, попадна ми информация за безплатен двумесечен курс за готвачи. Ако някой проявява интерес, да ми се обади, ще му дам информация. <{POST_SNAPBACK}> nelimsm@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Аз се интересувам от този безплатен курс по готварство.Cheese дай някаква допълнителна информация.А документ че си изкарал този курс дават ли.Прати на ПМ става ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Просто се обади на дадения телефон, ще ти обяснят всичко. Това при положение, че още има места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 brat pitai za kyrs po kompytarna gramotnost iskam da go iskaram az sam na 28 taka che sam seriozen zabravih da dobavq che sam traino bezraboten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 като се изкара тоя курс някав документ дават ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Тая тема не е ли малко стара Съмнявам се офертата още да е валидна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Slain темата е от преди една година. tango може и малко да те разочаровам, но няма да намериш нито един качествен курс по компютърна грамотност. Учат се толкова излишни неща в такива насоки ..... По скоро трябва да ги кръстят: "Как да работим с Word и Excel". Ако очакваш да те научат как да си поддържаш системата се лъжеш. Ако отделиш 10 дена да поразгледаш из форума и да прочетеш закачените теми ще имаш доста по - големи познания от инструкторите в тези курсове . P.P. Има и няколко добри курса, но те са за "професионалисти" и са строго специализирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.