Jump to content
BulForum.com

Знаете ли къде изкарват чертежи на плотер?

Rafaello

Recommended Posts

Моля предложете някоя фирма, и ми кажете адреса, че много съм закъсал :( Дипломирането ми наближава.

Не знам какво точно е плотер :( ,но в Копицентъра по Дома на Техниката съм виждал много пъти да печатат чертежи.Пробвай там.

Искрено ти препоръчвам да си спестиш някой и друг лев като НЕ отиваш в копи центъра в Дома на техниката (информацията ми е от преди половин година, може да са станали по-разумни). Отиди срешу "Фламинго синема", зад паркчето има една малка книжарничка - "ДИЕЛ". Работят бързо и качествено, няма мацаници или грешки, само мащабирането изрично трябва да уточниш.

Същата фирма има нов копицентър ама е много сложен за обяснение - от "Руски" в посока към хотел "Ленинград" преди моста Герджика завиваш вдясно по пресечката, не към брега на р. Марица(има някакъв магазин на Pioneer ната зи пресечка). Кат свърши въпросната пресечка(опира в оградата на едно училище) завиваш вляво и след десетина метра вдясно на един ъгъл на нова кооперация е въпросния офис - има си табела. Там имат и скенер формат А0+ ако ти е нужно да копираш някой чертеж и да го редактираш...

Blagodaria na vsi4ki za pomostta, nai mnogo na mobo, svarshih si rabotata, tazi knijarnichka naistina e varha.

Тъкмо щях да предложа ДЕДАЛ на главната, ама щом всичко е приключило с хепи-енд, но проблем :P !

Водоканалпроект - проектантската сграда, етаж 3-ти, мисля че няма да откажат да разпечатат :)

Едит: поствам за тези които search-ват във форума :D

Ето и малко keywords :devil

А0 плотер чертеж

:rolleyes:

Rafaello, колко ти взеха и за А колко? За да знам дали си е струвало да си изкарам чертежа на А1 на плотер преди да го предам. Така или иначе вече е късно де. :)

N da be tolkova razumni sa v doma na tehnikata che po-dobre stite dalech ot tiah,oswen ... ako iskate DA NE VI svyrshat rabota :)

A niakoi znae li kyde ima cvetna kopirna mashina v Plovdiv za formati ot A2 do AO? B)

• 1 month later...
N da be tolkova razumni sa v doma na tehnikata che po-dobre stite dalech ot tiah,oswen ... ako iskate DA NE VI svyrshat rabota :)

A niakoi znae li kyde ima cvetna kopirna mashina v Plovdiv za formati ot A2 do AO? B)

в "диел" (книжарничката срещу "Фламинго синема", за която обясних по-горе) има цветен скенер за А0+, от който можеш после да си плотираш на цветен плотер и ето ти цветното копиране. не излиза ефтино, но е възможно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...