timoncho Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 nqkoi moje li da mi kaje kade ima magazini za Second hand kompiutri Tarsq HDD no mi trqbvat mnogo kade ima magazini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Пак ще отговоря, защото имаше 2 такива теми, но ако са изтрили едната, ето: В момента се сещам за 2 гаражчета на "Шести Септември" срещу ЕВРОКОМ-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoncho Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Пак ще отговоря, защото имаше 2 такива теми, но ако са изтрили едната, ето: В момента се сещам за 2 гаражчета на "Шести Септември" срещу ЕВРОКОМ-а. <{POST_SNAPBACK}> то хубаво срещу "евроком-а" но по-точно? в посока Била или към ресторант стадиона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 В кино Космос има Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoncho Posted May 20, 2005 Author Share Posted May 20, 2005 Благодаря за кино "Космос". Ще видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Повечето магазини за нови компютри продават и части на старо,особено по-малките.Пробвай в "Кроно" на 6-ти Септември до офиса на Глобул. Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 На бул. Руски точно до зъболекарите /срещу военното/ има един магазин за нови и 2-нд хенд . Бая работи има там и тънкана! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 На Даме Груев 1а има казва се Технокомп и продават и първа и втора ръка. Тва се намира в Кичука до Събота пазара Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 то хубаво срещу "евроком-а" но по-точно? в посока Била или към ресторант стадиона? <{POST_SNAPBACK}> Към ресторант ''Стадиона'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmm Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 real television opss Vision:) Gladston 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 На къстовището на бул.Руски с Гладстон има едно магазинче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Аз бих добавил и 1 магазин на бул. Мария Луиза, ама му забравих името. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 По принцип работя само с връзки и приятели що се отнася до компютри Все пак: Ако искате монитор - на 6-ти септември зад областна управа в блока отдолу има малко магазинче - страхотни пичове, от опит знам. Добри цени, много добри монитори. За монитори може да ползвате и Изотсервиз, пада се на гъза на Каменица /фабриката/ или след папараци отдясно. Трудно ми е да обясня че ме прекараха през едни задни улици дотам. Сравнително доволен съм, 4 монитора взех по 22" flat SONY TRINITRON тръби на мноооооооого добра цена, но с връзки - 200 лв парчето хахахах. Аз по принцип не препоръчвам закупуване на други компютърни части втора ръка, на ако имате въпроси мога да ви насоча Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoncho Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 ами като цяло търся HDD да не са много големи 10-20GB не повече... общо взето за стари мишини може и да има някой "лош" сектор, но поне да е към края за да може да му се сложи OS. ако някой има идея къде мога да намеря дори и да има малко повече може да бъде за втори HDD така че не е проблем голям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.