Jump to content
BulForum.com

magazini za Second hand kompiutri

timoncho

Recommended Posts

Пак ще отговоря, защото имаше 2 такива теми, но ако са изтрили едната, ето:

В момента се сещам за 2 гаражчета на "Шести Септември" срещу ЕВРОКОМ-а.

Пак ще отговоря, защото имаше 2 такива теми, но ако са изтрили едната, ето:

В момента се сещам за 2 гаражчета на "Шести Септември" срещу ЕВРОКОМ-а.

то хубаво срещу "евроком-а" но по-точно? в посока Била или към ресторант стадиона?

Повечето магазини за нови компютри продават и части на старо,особено по-малките.Пробвай в "Кроно" на 6-ти Септември до офиса на Глобул.

На бул. Руски точно до зъболекарите /срещу военното/ има един магазин за нови и 2-нд хенд . Бая работи има там и тънкана! :)

На Даме Груев 1а има казва се Технокомп и продават и първа и втора ръка. Тва се намира в Кичука до Събота пазара

По принцип работя само с връзки и приятели що се отнася до компютри

Все пак:

Ако искате монитор - на 6-ти септември зад областна управа в блока отдолу има малко магазинче - страхотни пичове, от опит знам. Добри цени, много добри монитори.

За монитори може да ползвате и Изотсервиз, пада се на гъза на Каменица /фабриката/ или след папараци отдясно. Трудно ми е да обясня че ме прекараха през едни задни улици дотам. Сравнително доволен съм, 4 монитора взех по 22" flat SONY TRINITRON тръби на мноооооооого добра цена, но с връзки - 200 лв парчето хахахах.

Аз по принцип не препоръчвам закупуване на други компютърни части втора ръка, на ако имате въпроси мога да ви насоча

ами като цяло търся HDD да не са много големи 10-20GB не повече... общо взето за стари мишини

може и да има някой "лош" сектор, но поне да е към края за да може да му се сложи OS. ако някой има идея къде мога да намеря дори и да има малко повече може да бъде за втори HDD така че не е проблем голям :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...