tankis Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Виж!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 pomqra drazni Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ха Ха. Много тъпо куче е честно. Има си един стил на разговор и ако го питаш не както трябва и отбягва темата или отговаря с една дума нещо тъпо. Накрая го нарекох помиар и ме изхвърли от страницата. Все едно няма такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 glupavi4ko e t'va ku4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 ne znae jivo li e ,tva ku4e pove4e ot 3 min oba4e ne go izdurjah Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Тфа куче ми скъса нервите на 1 минута.А в прочем кучето си е наред,а ние дет си мислим че е забавно сме за лудницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Хе потрудил се е създателят, не може да се отрече (ми направете го вие де! ) Та вкарана е малка доза изкуствен интерект Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Ами аз като гледам, няма кой знае колко вложени реплики. Може би около 100-ина. След 5-та минута почна да ми обяснява че буфера му можел да съдържа само един ред за това не помнил предишни изказвания. След 10-та минута почна да си повтаря репликите малко по малко. А след 15 минути и повече чат с него (май съм най-издръжливия тука )почна да ми обяснява че бил бот и знаел ли съм какво е това че седя с него. Накрая му казах че е помияр и ми прекъсна връзката. Даде ми The page cannot be displayed Уж се направил на пич пък го изкарах че е девствен и че го е страх от кучките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 аз пък като му кажа помяр ми вика " тц с богато родословно дърво" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 аз пък като му кажа помяр ми вика " тц с богато родословно дърво" <{POST_SNAPBACK}> а на мен:"да не повярва човек" или пък нещо от сорта на "а бе ти боя ли си търсиш ?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Кучето sucks. По добре си свалете нещо от erotica-та щом така и така висите пред компютрите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 хахахаха,аз му викам:mislq 4e si pumiqr4e,taka li e?а то:Nadqvam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 По добре си свалете нещо от erotica-та щом така и така висите пред компютрите... <{POST_SNAPBACK}> тва беше тъпо иначе и аз не издържах много време с .кучето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Хаха пак ме отхвърли. То не става толкова бързо бе хора. Трябва да си полафите 5-10 минутки с остри реплики и тогава става. После като влезнах пак и го попитах "Защо ме изхвърли бе помиар" ми отговори : [Kucheto nenavizda breakneck i zatova pravi takiva neshta.] Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Просто псе! Пример: Iskam da umre6 Отговор: Abe, to i az iskam mnogo neshta, ama ne stava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Зарибено е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 тва беше тъпо <{POST_SNAPBACK}> На мен ми харесва Едит: спирам офтопика. .. и ще допълня че с подобни програми съм се сблъсквал и преди и досега нищо читаво. аз (като някъв измислен програмист ) съм си мислил че eдна такава програма трябва да работи на някакъв самоубочаващ се принцип - прост и ефикасен, както всичко в природата. В никакъв случай на базата на твърда логика.. dictionary based .. сами виждате че е смешно. (имаше и една VirtualGirl, където трябваше да свалите една мацка и да я накарате да се съблече, за съжаление в demo версията само по .. гърди ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Яко е кучето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Част от разговора: Аз:Ti obichash li gi kuchkite? Той:Hich! Аз:Kak taka be? Той:Emi,ej taka! Аз:Ti nachi si pedal be!? Той:A, prosvetna li ti, :-) Друго: Аз:Piesh li? Той:Aha Аз:Alkohol Той:Ya pak? Аз:Alkohol vikam! Той:Vodka, slivova, grozdova? Аз:Vodka. Той:Smirnoff? Аз: Da. Той:Коe? Aз:Vodka obichash li? Той:Abe Sasho, az sam samo edno tapo kuche, che i bot otgore na vsichko. Shto si gubish vremeto da govorish s men? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Хич не ми допадна лафа с това куче а още повече че трябва да му пиша и на шльокавица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 На мен пък ми пи6е : Ку4ето се изпикава на обувката на Васил. Аз: Васил му забива здрав шут. То: Ку4ето се навежда и докато крака на Васил е във въздуха го захапва за едно деликатно място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Не е лошо , даже ме радва Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 хах мен ме кефи донякъде....зарибявка Kucheto: [Kucheto se chudi na akala na horata, koito govoryat s nego.] да.....и аз не чудя на акъла си че 10 минути си пиша с бот Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 По голям тъпизъм скоро не бях срещал!!А си мислех,че ще си чатя със Стойчков!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 Напишете му "Day bira"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.