Curunir Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Има ли някъде в красивия ни град място, което да дава игрални телевизионни конзоли, били те модерни или малко по-стари, под наем? На младини съм взимал под наем Sega с един приятел, но беше достатъчно отдавна и реших да питам. А и ако има такова място (места), има ли и избор от игри на място? Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Има ли някъде в красивия ни град място, което да дава игрални телевизионни конзоли, били те модерни или малко по-стари, под наем? На младини съм взимал под наем Sega с един приятел, но беше достатъчно отдавна и реших да питам. А и ако има такова място (места), има ли и избор от игри на място? Благодаря предварително! <{POST_SNAPBACK}> За конзоли не знам но за игри за PC,PlayStation и PlayStation 2 мога да ти кажа къде има под наем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 За конзоли не знам но за игри за PC,PlayStation и PlayStation 2 мога да ти кажа къде има под наем. <{POST_SNAPBACK}> ako kajesh i gore dolu niakakvi ceni za PlayStation 2 shte e mnogo dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 PS 2 e 400 лв :\ Аз игри мога да намеря някакси, но нямам самата конзола Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 За конзоли не знам но за игри за PC,PlayStation и PlayStation 2 мога да ти кажа къде има под наем. <{POST_SNAPBACK}> Moge li da kage6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Moge li da kage6? <{POST_SNAPBACK}> На булевард "Христо Ботев" (в Пловдив разбира се ) във видеотека "Коко".Цените за PS 2 са 4,95 но за GTA:San Andreas (да,San Andreas) е 6,95.За PS 1 са 3,95 а за PC някой са 3,95 а някой са 4,95.Пак повтарям:GTA San Andreas я има за PS 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.