Amigo Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 nqkoi ima li ideq kade v pld se prodavat hubavi i ka4estveni ma6inki i kolko pari4ki struvat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 nqkoi ima li ideq kade v pld se prodavat hubavi i ka4estveni ma6inki i kolko pari4ki struvat? <{POST_SNAPBACK}> В METRO има прилични машинки на прилични цени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 kaji kade se namirat gore dolu pri koi ne6ta i na kakvi ceni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 idi v texnopolisa ima 220 vida ma6inki ima i naistina mnogo dobri saveta mi e da dade6 malko pove4e pari i da si zeme6 nqkva xubava marka moser naprimer te sa dobri 6toto tiq drugite skubqt i izgarqt barzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Общо взето тези машинки са еднотипни.Е има и професионални,които са и по-скъпички!Аматьорските се движат в интервала от 15-20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron4o Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 mi ako pita6 men az poneje ot baq vreme ne q ostavqm da se radva na jjivota moita kosa i baq ma6inki sam 4upil nai dovolen si ostanah ot sklada na tcm ima ma6inki po 9 lv pone predi ima6e de sega ne znam dali ima mi davat ti edna godina garanciq za ma6inkata ma az nqmah problemi prez taq edna godin aosven 4e 4esto se smazva 6toto ina4e skubi ama vse pak 9 lv nali reje tva e vajnoto n aclatronik sa tva trqbva da tarsi6 tam ako ne tam ima gi v metro ma ami sa 10 lv bez dds koeto 6te re4e kam 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 idi v texnopolisa ima 220 vida ma6inki ima i naistina mnogo dobri saveta mi e da dade6 malko pove4e pari i da si zeme6 nqkva xubava marka moser naprimer te sa dobri 6toto tiq drugite skubqt i izgarqt barzo <{POST_SNAPBACK}> Aз имам MOSER и съм много доволен.Взех си я от Технополис както казва zlobil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 Aз имам MOSER и съм много доволен.Взех си я от Технополис както казва zlobil. <{POST_SNAPBACK}> za kakvi pari4ki si govorime miron4o man q kaji kade e tozi sklad na tcm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 za kakvi pari4ki si govorime miron4o man q kaji kade e tozi sklad na tcm? <{POST_SNAPBACK}> MOSER-a беше 48 лв. или 58 не помня,но е едно от двете със сигурност Склада на TCM е на кукленско шосе преди прелеза от ляво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 10x all Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Аз си взех от Англия Remington за 30 паунда. Не се смазва много яка не е мръднала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Още един глас за МОЗЕР , но внимавай -виждал съм ментета на МОЗЕР за по 10-15лева ...е тва не е МОЗЕР...,нормално струват около 50лв и нагоре в по - известен магазин (Технополиси-Молиси , не от Кап.рай4о- пазара ) зависимост от окомплектовката ! Един познат се опита да ме провокира ,4е си взел Мозер за 14Лв и била същата кат моята ... ами на третото постригване отиде с половина остригана глава до близкия фриз. салон да го дооправят ,4е машинката се разпаднала в ръцете му Моята я ползвам ве4е 4-години и не е мръднала , мисля 4е няма какво пове4е да искам от една такава машинка ! на времето я взех за около 70лв и с 3-години гаранция ! Късмет ! Едит : мисля , 4е темата ти не е много за този раздел ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.