Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply
На Челси им забраняват покупката на нови играчи до 2011 година.

Информация на Английски език : тук

Те със тоя дърт отбор ще видят бая зор две години без нови играчи...

• 9 months later...

Аз не съм се обаждал в тоя форум от много време, ама викам, докато хората се карат за световното, аз да вкарам малко новини за трансфери...

Ballack се връща от Chelsea в Leverkusen, след изтичането на договора му със сините.

Angel Di Maria вече е играч на Real Madrid. Лявото крило идва от Benfica за сумата от £20.45 милиона.

Roberto Soldado сменя Getafe за Valencia за £8.26 милиона.

Ricardo Quaresma вече е играч на Besiktas. Португалециът идва от Inter за сумата от £6.07 милиона.

Капитанът на Италия Fabio Cannavaro ще играе в Al-Ahly, след като договорът му с Juventus изтече.

Същото се случи с Luca Toni и Christoph Metzelder и първият сменя Bayern Munchen с Genoa, немецът се връща вкъщи от Real Madrid и ще играе в Schalke 04.

• 2 weeks later...

Ето и един подбран от мен списък на футболисти, които смениха клубната си принадлежност през това лято.

Симон Кяер от Палермо във Волфсбург.

Милан Йованович от Стандарт Лиеж в Ливърпул.

Сидни Гову от Лион в Панатинайкос със свободен трансфер.

Маруан Чамак от Бордо в Арсенал.

Давид Вия от Валенсия в Барселона.

Марко Сторари от Милан в Ювентус.

Леонардо Бонучи от Бари в Ювентус.

Хорхе Мартинес от Катаниа в Ювентус.

Давид Силва от Валенсия в Манчестър Сити.

Я Я Туре от Барселона в Манчестър Сити.

Дмитро Чигрински от Барселона в Шахтьор Донецк.

Жоао Мутиньо от Спортинг в Порто.

Йоси Бенаюн от Ливърпул в Челси.

Джером Боатенг от Хамбург в манчестър Сити.

Обафеми Мартинс от Волфсбург в Рубин Казан

Арне Фридрих от Херта във Волфсбург

Марко Мота от Удинезе в Ювентус

Симоне Пепе от Удинезе в Ювентус под наем.

Масимо Макароне от Сиена в Палермо

Адриано от Фламенко в Рома

Никола Жигич от Валенсия в Бирмингам

Бен Фостър от Манчестър Юнайтед в Бирмингам

Филип Сендерос от Арсенал във Фулъм

• 1 month later...

Ивелин Попов официално е футболист на Блекбърн!

gong.bg:

Още един българин ще играе във Висшата лига на Англия! Капитанът на Литекс Ивелин Попов подписа с Блекбърн, след като премина успешно медицински прегледи и договори личните си условия с клуба. Ивелин Попов се прибира в България в четвъртък за да си събере багажа и да подаде документи за издаване на английска работна виза. Следващата седмица Попов ще се присъедини към Блекбърн. Интерес към Ивелин Попов от страна на същия клуб имаше и от един от предишните мениджъри - Марк Хюз, но тогава до трансфер не се стигна.

През последните години Попов неизменно е в полезрението на различни европейски клубове, и след като записа отлични изяви и стана шампион с Литекс, той ще има възможност да се докаже и в Европа.

Литекс има традиционна силна трансферна политика за продажба на футболисти в силни първенства, като преди години пласира няколко играчи в Англия, като Светослав Тодоров и Радостин Кишишев. И миналото лято ловчанлии направиха солиден трансфер навън, като продадоха Станислав Манолев на ПСВ Айндховен.

Хъх. Е да им с*ра на новинарските бюлетини тогава! gong-а все повече и повече почва да зазлява. Преди ми беше основен източник на достоверна информация, ама последно време почнаха да бъркат селесао и гаучосите, непростими правописни грешки, и всякакви глупости. Сигнализирам им във форума - никой не обръща фнимание...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...