Jump to content
BulForum.com

Футболни трансфери

sincity

Recommended Posts

Божее... колко некадърен е този колаж. За бога хора, не вярвайте на паляци. Да трансфера ще стане, но тези марули даже не знаят на какво ниво са преговорите. А Робинъо е толкова продаден колкото аз съм в космоса.

Дори и Робинъо да се съгласи... в което много ама много се съмнявам, то той още не го е направил. В момента прави криви физиономии за това, че Реал отрязаха офертата на Челси... и сега ще си измият ръцете, че като искаш да си тръгнеш имаше възможност... като не щеш оставаш.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Абе че колажа е некадърен некадърен е ама тва е само защото е твърде късно вече да се извика по тва време фотограф и да направят актуална снимка :D

Абе че колажа е некадърен некадърен е ама тва е само защото е твърде късно вече да се извика по тва време фотограф и да направят актуална снимка :D

Мислиш ли? Освен да ти пратя снимка на фотографите, които в момента чакат да обявят новината... опа всъщност не.... на 1 няма да могат да ги съберат всичките :D

Забавянето на трансфера на нашето момче се дължи на това, че от Юнайтед и Тотнъм са почнали преговори за Фрейзър Кембъл. Т.е. да е кеш + играч.

А Робинъо даже не е кацал в Англия днес... така че тоя трансфер в Сити е просто смехотворен.

В 2 БГ време... до тогава приемат документите, но това не значи, че в момента, в който се внесат документите ще бъдат одобрени. До колкото разбрах, ако не успеят да урдят Фрейзър... сделката ще приключи без него. Вероятно около без 10... без 5. Само дето вече много ми се спи и не знам дали да го чакам.

Не съм фен на Юнайтед, но на адаша симпатизирам и затова чакам.

Едит:

Хахаха... не мога да повярвам, Робинъо го натъпка на Реал. В последният момент е заявил на Калдерон, че приема условията на Сити. Тоя е изруд... само и само да не е на Реалци всичко ще направи. А Бербо все още е в офиса над Мегастор (ако на някой му говори нещо)... всички чакат да излез усмихнат.

Това е от преди няколко часа :D

Skysports.com :

21.38 (23:38 българско време) Tottenham Hotspur striker Dimitar Berbatov is at Old Trafford as he gets set to complete his move to Manchester United. Berbatov has undergone a medical and has been pictured meeting Sir Alex Ferguson and David Gill at the club's stadium.

А Робинъо даже не е кацал в Англия днес... така че тоя трансфер в Сити е просто смехотворен.

23.44 Real Madrid president Ramon Calderon has confirmed that Robinho has 'agreed' to join Manchester City.

:D

Simba... за Робинъо актуализирах, когато го разбрах... има си едит. А това за Бербо го писах още в 8 нашо време... ако ми погледнеш поста :)

После в нета даже изтече едно видео:

http://link.brightcove.com/services/link/b...bctid1768031571

Това обаче не значи, че сделката е приключена.

Simba... за Робинъо актуализирах, когато го разбрах... има си едит. А това за Бербо го писах още в 8 нашо време... ако ми погледнеш поста :)

После в нета даже изтече едно видео:

http://link.brightcove.com/services/link/b...bctid1768031571

Това обаче не значи, че сделката е приключена.

Е явно не сме се разбрали правилно, защото аз говорих за снимката на репортера на SkySports :)

Както и да е, важното е, че нашето момче на 95% е в Ман Юнайтед :) Пожелавам му успех и много голове!

Това, че го знаеш не значи, че го е имало на хартия и се е било случило. Ако си имал възможност да видиш физиономията, която правеше Калдерон като го съобщаваше (2 без 15 бг време)... ами на мен поне ми се видя адски кисел и сякаш не го е очаквал. И говореше заучени фрази... то нямаше време за друго.

Едит: За чудещите се за Бербо... чуди се и цяла Англия :)

Хиско и Игнасио Гонзалез се присъединиха към Нюкясъл. Антоан Сибиерски премина в Норич. Дани Хигинтботъм пък премина в Стоук Сити.

Потвърдихаааа (2 часа и 30 минути сутринта :D )

Показаха се усмивки на стадиона в манчестър... И за да допълня новината. Това, което казах за играч + кеш бе причината за забавянето на сделката. Фрейзър Кембъл преминава под наем за 1 сезон в Тотнъм с опция да го закупят. Цената на Бербо е 30,75 милиона паунда. Рекорда за деня и изобщо в Англия прионадлежи на Робинъо. още малко по темата - част от сделката е и обещание, че спърс се отказват от предявените обвинения, че манчо неправилно са действали за играча.

Името на Димитър Бербатов вече е изписано в състава на Юнайтед в официалната страница на клуба от Манчестър (виж тук), което означава само едно - българинът официално е играч на европейския клубен шампион. Видео в sky sports пък показва ръкостискане между Бербатов и Фъргюсън.

Малко по-рано днес британските фоторепортери успяха да снимат Димитър Бербатов след успешните медицински прегледи на базата на Юнайтед.

На снимката звездата на родния футбол изглежда видимо доволен, което донякъде потвърждава информациите, че нападателят ще премине на „Олд Трафорд”.

В официалния сайт пък побързаха да сменят данните на предишната "деветка" Луи Саа с тези на Бербатов.

По-рано стана ясно, че Димитър Бербатов е отхвърлил офертата на Манчестър Сити и няма да играе в състава на „гражданите”, които имаха огромно желание да се сдобият с услугите на нападателя.

Снимката бе пусната в Sky Sports News с текст, че това е фотос направен след преминаването на медицинските прегледи от страна на Бербатов.

Новината за трансфера на българският национал в състава на "червените дяволи" беше потвърдена и от сайта Goal.com.

Британското авторитетно издание Дейли Мейл съобщи, че шефовете на Тотнъм са приели офертата на Манчестър Юнайтед за Димитър Бербатов. Европейските клубни шампиони ще заплатят за българина 25 милиона евро плюс младия нападател Фрейзър Кембъл.

-----

НАЙ ПОСЛЕ :)

Едит:

Хахаха... не мога да повярвам, Робинъо го натъпка на Реал. В последният момент е заявил на Калдерон, че приема условията на Сити. Тоя е изруд... само и само да не е на Реалци всичко ще направи. А Бербо все още е в офиса над Мегастор (ако на някой му говори нещо)... всички чакат да излез усмихнат.

Робиньо го набута на Реал или Реал на Робиньо? По скоро Лос Бланкос го набутаха на Челси и Робиньо. Световен рекорд на Острова за някъв лигльо дет' в Мадрид за две години само си лапаше пръста и не направи нищо. Ламти за пари, ся като му ги дадоха ще играе в ебан отбор дето кой ги фане ще ги гъзи доволно. В Реал или поне Челси щеше да играе в ШЛ и реално да се бори за трофеи, в Сити за къде?.

Супер трансфер за Реал - 42 милиона шиша. Тоя олигър не стурва повече от 20мил. максимум. А в Англия ще му счупят краката и Сити-то ще го бутнат след 2,3 години на някой третокласен Бирмингам или Уестхам да не им яде парите поне, защото Робиньо си е издънка като Баптища. Ван дер Ваарт и Рубен де Ла Ред са доста по-добър вариант.

Както и да е. Жив и здрав. Реал ще се почерпят за негова сметка ;)

Трансферът на Бербатов е вторият най-скъп историята на английския футбол

Трансферът на Димитър Бербатов от Тотнъм в Манчестър Юнайтед в вторият най-скъп в историята на английския футбол, показа проверка на Агенция „Фокус”. Досега най-много пари бяха дадени за Андрий Шевченко. За него Челси плати 30 милиона паунда на Милан. Бербатов подобри постижението на украинеца със 750 000 паунда. Рекордът за най-скъп трансфер бе счупен снощи, когато Манчестър Сити плати 32,5 млн. от английската валута на Реал (Мадрид) за Робиньо. Световният рекорд обаче се държи от именно мадридчани и техните 45,62 млн., които те дадоха на Ювентус за Зинедин Зидан през 2001г.

Димитър Бербатов стана и най-скъпият трансфер в историята на Манчестър Юнайтед

Димитър Бербатов стана най-скъпият играч в историята на Манчестър Юнайтед и едновременно счупи рекорда и на вече бившия си тим Тотнъм, показа проверка на Агенция "Фокус". Юношата на Пирин премина на "Олд Трафорд" за 30,75 млн. паунда. Повече пари европейските шампиони са плащали само за Рио Фърдинанд (30 млн. паунда) и за Уейн Руни (29 млн. паунда).

Като част от сделката за българина влиза и младият нападател на Юнайтед Фрейзър Кембъл, който ще премине под наем в Тотнъм до края на сезона.

Трансферът на Бербатов е и вторият най-скъп историята на английския футбол.

Димитър Бербатов подобри собствения си рекорд за най-скъп български футболист

С трансфера си в Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов подобри собствения си рекорд за най-скъп български футболист, показа справка на Агенция „Фокус”. Нападателят премина на „Олд Трафорд” от Тотнъм за сумата от 30,75 млн. паунда (37,93 млн. евро). По този начин той надхвърли досегашната цифра от 10,9 млн. паунда (16 млн. евро) при трансфера си от Байер Леверкузен в Тотнъм през 2006 г.

На трето място е преминаването на Валери Божинов от Лече във Фиорентина за 14 млн. евро през 2005 г.

е как да не се зарадва човек :punk :punk :punk

Евала тва се чакаше браво на Бербо. Снощи до 2 часа със супер интерес следих нещата и освен тва нещо друго- Реал все пак натириха Робиньо и и много мощно го забиха в Сити

е чак пък "забиха в сити" :D

нали знаеш, че сити го зеха дубайци, а щом веднага наляха толкова пари, правете си сметка какво ще става зимата и нататък...ако ман. сити не е на ниво ;)

иначе за бербо - честито!!! аз специално не очаквах чак такъв договор, визирам времето - 4години. доста си е, което ме радва. :)

И според мен изобщо не са го забили там. Явно в Сити тепърва ще се наливат многото пари и ако не този то другия сезон ще се борят за място в 4ката :bgrin:

Таблица на най-скъпите трансфери:

transfaszk8.png

Така като гледам...

- Зидан и Фиго вземаха шампионската лигата и няколко испански шампионата.

- Ернан Креспо...Лацио нещо са били превъртели. Имали са пари дали са ги. Сега ще си броят жълтиците.

- Буфон е добър. Няма съмнение, добра покупка на Старата Госпожа.

- Робиньо...в първенство с лек и техничен футбол се представяше слабо. В Англия където играят ръгби/футбол. По мое мнение лоша покупка на арабите. И те имали са пари дали са...

- Виери, беше сравнително добър, но за тези пари...

- Шевченко. Simply put - a bust. Абарамович хвърли 30 000 000 паунда за този дето клати дърветата. Имал ги завалията - дал ги.

- Бербо. Добър нападател е, но близо 31 милиона за Бербс струва ми се скъпичко, дори за Ман Ю. Но му пожелавам успехи, дано стане гол майстор и спечели много трофеи. Струва ми се, че сума по-реална за качествата му е около 20 милиона, но ината на Тотнъм и мангизите на Абу Даби си изиграха ролята. Повече комисионна за Бербатов и неговия агент, така, че добре дошло е за него.

- Недвед. Добър трансфер, надежден и предан играч. Enough said.

- Рио Фърдинанд, Ман Ю не са ми любимци, но Фърдинанд определно си заслужава парите. Добър трансфер.

- Мендиета. Нямам конкретно мнение, но парите ми се струват доста.

- Роналдо. 28.5 м. паунда за Роналдо като че ли са множко, но същата година беше направил фурор на световното по футбол и беше във върхова форма. Спечели един испански шампионат. Приемлив трансфер.

- Хуан Верон - по мое мнение един от слабите трансфери на дъвко-дъвчщия "сър"

- Уейн Руни. Вдигна малко шум на световното и след това потъна в посредственост. Тук там вкарва някой гол, но и получава много игрово време. Един играч като Майкъл Оуен примерно би вкарал двойно повече голове за половината игрово време на Руни. Според мен най-слабият и скъп трансфер на 'Фърги'-то.

интересна статистика :)

реал дават най-много пари, то тва се вижда де :D

но сега се сещам, че лацио бяха пред фалит по едно време. това около 2001 г. ли беше? че с покупките на креспо и мендиета май тогава се получи тва нещо :bgrin:

най-добър трансфер за мен - джиджи буфон :love

най-тъп - шева, не защото съм от милан и ме е яд, че го зеха, ми щото не го пускаха, не се наложи, не се представи на ниво и "загуби" от кариерата си времето, прекарано в челси :bgrin:

A някой знае ли колко пари му е заплатата седмично? На Бербата в Ман. имам предвид.

Никъде не видях.

Интересно е, че разни хора му пожелават същите успехи като с Тотнъм. Ама какви успехи с Тотнъм???

Аз се надявам да се представи дооооста доста по-добре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...